Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Deniz hanım az önce görüştüm kuruldan daha çıkmamış dediler. 15 gün önce kuruldan çıktı yazışmaları sürüyor dediler. vallahi hiç birşey anlamadım. 9 ocak gidenlerin sonuçlar geldi ne oluyor bir anlam veremiyorum. acayip stres yaptım

Onay alan arkadaşların gözü aydın hayırlısı olsun inşallah rabbim bekleyen arkadaşlara da bir an önce hayırlı haberler ihsan eylesin inşallah 🙏

18ocak raporum bugun aradigimda yazim islemleri tamamlanmamis haftaya cuma ara dedi cikmis olur dedi

Ozlm canım sordum henüz cvp gelmemiş banada tekrar haftaya cuma arayın dediler [emoji17]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0312 4153204 arayarak oradaki memur yazışmadan çıktıysa bilgi veriyor..

Haftalar su gibi geciyo.Artik bi,sonuclansin.hep stres4ayida gecicek sonuclanmasi

bugün saat 16.50de 0312 4153204 nolu telefondan 8 ocakta ankaraya ulaşan raporum %46 olarak aynen onaylanmış.. RABBİM rapor sonucu bekleyen kardeşleriminde yardımcısı olsun. G önullerine göre versin İNŞAALLAH...

Gec olsun temiz hayirli olsun sıkmayın caninizi elbet gelecek haber

arkadaslar 09 11 2018 tarihinde baslayan yolculugum 01 05 2019 tarihinde emekli olmamla baraber sona erdi tüm arkadaslarında mutlu sonla karsılasması dilegiyle

Rist [emoji122] hayırlı olsun.. darısı tüm bekleyenlere

Benim gibi yeni başlayanlar en iyi şartlarda ağustos sonuna kadar bekler desenize :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar eksik evrak tamamlanıp tekrar kuruldan olumlu yada olumsuz gelen varmı yeni olarak.

17.01.2019 tarihinde Ankara'ya gönderdiğim raporum onaylanarak 03.05.2019 da geldi. Ancak rapor ve vergi indirimi 1 yıllık süreli. Emekliliğe başvursam mı tam karar veremiyorum. Kıymetli fikirlerinize ihtiyacım var, yardımlarınızı beklerim.

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim sormak istediğim 10 nisanda bandırma vergi dairesi ankara ya raporu göndermiş sizce ne kadar zamanda sonuç gelir

akif1969
Raporunuz hayırlı olsun. Hastalık ve aldığınız oranlar nasıl verildi? Hastalıkların süreğen veya geçici olması durumu raporları etkiliyor. Bence hastalığınız sizi çalışamaz duruma getirmediyse bir yıl daha çalışmanızı tavsiye ederim. Hastalık oranlarınızı yazarsanız komisyonun neye göre süreli veya süresiz verdiği hakkında bize de fikir vermiş olursunuz.

merhaba,
psikiyatri %25 , hipertansiyon %20 , göz %10 , fizik %8

Akciğer ameliyatına bağlı nefes darlıgı ileri derece %40 ankilozan spondilit %28 rapor oranım %56 süresiz

akif1969

Başvurunuzu yapın ama süreniz dolmaya dört,beş ay kala ya da 3 olabilir gideceğiniz hastaneye bağlı,hastaneden rapor çıkacak ankara onaylıycak süreç uzun o yüzden sürekli rapor alana kadar uğraşacaksın,psikiyatriden raporlar hep süreli geliyor zaten.

Akif bey hayırlı olsun..15.1 ankara gidiş aradım ve halen kurulda dendi [emoji853]
İlğinç olan sizden önceyim ama cvp yok
[emoji87][emoji86][emoji85] haftaya tekrar arıyacagım..

denizmm

Ankara'dan ve bulunduğum ildeki vergi dairesi banada henüz çıkmadı/gelmedi dediler. Ancak işyerime e-tebliğatla geldi sonuç

Gercektenmi [emoji15][emoji15] hafta içi ben muhasebecimize sorayım ozaman

Tamam cok tesekkür ederim ankara ya cevap vermiyor telefona yada hep aynı kalıbı ezberlemişler 10 15 gün sonra ara..ne evissde nede interaktifdede bir cvp yok ..
Allahım hayırlara cıkar hepimizin bu beklentilerini..[emoji2969]

Üst Alt