Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

denizmm

Bence siz önce vergi dairesiyle önce görüşün oradan eğer sonuç varsa sonucu,yoksa ejsik evrak vs varsa onu öğrenirsin,sonrasında interaktiften gelen evraklarımda göz atın en son muhasebeyle görüşğn derim ben....

Tamam ümit bey saolun ilğiniz için..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raporu eksik evrak yüzünden 2. defa Ankara'ya giden arkadaşlar bekleme süreci daha kısa oluyormu

recko59

Olması gerekiyorda 2 ay diyorlar malesef.Birde eksik evraktan gidipte onaylanan ya da ret edilen olursa paylaşım yapılsında herkes bilgilensin....

Herkese iyi hafta sonları bu haftada haber alamadık hayırlısı haftaya

Denizim senin nekadar oldu göndereli

Arkadaşlar merhaba
Ankara dan cevap alamadığımizda interaktif den cevap gelebiliyor mu
Tesekkurler

Ben baktığımda sadece giden evraklar gözüküyor sorgulama seçeneğini seçtiğinde işlem sonlandırıldı ibaresi çıkıyor

Ankara'dan 15-20 gün sonra rapor sonucunuz elinizde olur dediler. 03.05.2019 da vergi dairesi henüz gelmedi dedi, aynı gün interaktif vergi dairesinden gelen evraklarımı kontrol ettim yoktu ama yine aynı gün muhasebeden arkadaşlar e-tabligatla geldiğini söylediler ve raporun çıktısını verdiler.

Azdavay benim 15.1.2019 gidiş tarihi [emoji87][emoji86][emoji85]

denizmm

Ben henüz tecrübeli değilim işin başındayım ama anladığım kadarıyla sizlerin yani ocak başvurusu olanların hepsinin hayırlı haber alması yakın. Bence rahat olun artık :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnşallah hepimizin sonucu güzel olur [emoji2969] 45 rapor oranım

akif1969
interaktif vergi dairesi sitesinde "E-Tebligat işlemlerim" diye bir bölüm var oraya da baktınız mı? Size gelen tebligatlar oraya düşmesi gerekiyor.

Değerli arkadaşlarım sizinle 2018 in 12 ayından itibari ile ile dertleşip birbirimizin sorunlarına ortak olduk.hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.şimdi yeni katılacak veya süreci yaşamakta olan arkadaşlara uzun bir şekilde yaşadıklarımı sizlere bir ön bilgi olarak paylaşmak istiyorum.bu süreci sizlerde yaşayacaksınız.26 kasım 2018de engelli raparu için devlet hastanesine başvurumu yaptım.muayeneler bitince.13 .12.2018 de hastane kurulundan%51 endelli raporumu aldım.aynı gün bursa vergi dairesine evrakları teslim ettim.evraklar ankaraya20.12.2018 tarihinde ulaşmış. ve bekleme süresi başladı.Ankara kuruldan 16.04.2019 da raporum gittiği şekilde onaylandı. 18.04.2019 da bursa vergi dairesine yollandı .ben evrakları elden vergi dairesinden aldım.aynı gün yani18.04.2019 da işyerinden çıkış alıp sgk na emeklilik başvurumu yaptım.04.05.2019da yani bu gün sgk dan evraklarım geldi.gelen evrakta emekli oldunuz. ilk maaşınızı 19.05.2019 da çekebilirsiniz yazıyor.şimdi arkadaşlar bağlanan maaştanda biraz bahsedeyim.arkadaşlar maaş 3 ayrı dönem olarak hesaplanmış her dönemin çarpanları farklı.BENİMkini size örnek olarak ayrıntılı olarak yazıyorum.2000 öncesi prim günü 1309 carpanı 56.9 2000 den 2008 e kadar prim günü 3052 carpanı 60. 2008 sonrası prim günüm1588 carpanı 33.06 toplam prim günüm 5949 gün primler sgk kurumuna prim ödeme başlangıç 1994 yılıdır.primlerim asgari ücretin üstünden yani tavandan ödenmiştir.bağlanan maaş arkadaşlar aylık 3.270.91 ek ödeme130.84 toplam maaş...3401.75 tl dir.allahıma şükür bu günleride gördük.allah herkese hayırlı haberler versin.tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.inşallah yardımcı olmuşumdur

Kayserili verdiğin bilğiler için cok tesekkürler emekkliliğin hayırlı olsun iyi günlerde maaşımızı harcamanız dileğiyle..

Sümer kardeşim sgk aylık hesaplama dakika maaşından düşük olmuyor. Aksini biraz daha yüksek çıkıyor. Bu arada herkese teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun emekliliğiniz. biz beklemedeyiz hala inşallah bizde bu ay sgk'ya evraklarımızı veririz

Kayseri öncelikle hayırlı olsun emekli koşulları günlerimiz aynı rapor oranda aynı sadece benim genel primler toplam 6 yıl yüksek yani sence benim emeklilik netim ne kadar olur tahminin nedir

@Kyserili teşekkür ederim bilgi için

Şimdi benim rapor 3yıl süreli 3 yıl sonra oran alamazsam emeklilik iptal mi olacak iptal olursa işyerinden aldığım tazminat çıkış parası ne olacak aklımda deli sorular var hala 🙈🙈🙈🤔🤔🤔🤔

Serkan bey 3 yıl sonra kontrol muayenesine gideceksiniz. Rahatsızlıklarınızda tamamen iyileşme durumu yoksa muhtemelen aynı oranla devam eder raporunuz.

Diyabet ve uyku apnesi rahatsızlığım oldu ki ıyileştin dediler rapor vermediler o zaman ki durumu merak ediyorum

diyabetin iyileşme ihtimali yok. lakin uyku apnesi tedavisi görüyorsunuz. 3 yıl sonraki kontrolde ,uyku apnesi rahatsızlığınız düzelmiş derlerse rapor oranınız düşer. inşallah olmaz ozaman emekli maaşınız kesilir.

Mertdemir bu ko uda doğru bilgiler verdi sanırım. Birde maaş hakkında ödediğin primlerin coğunluğunu2008 öncesi ise ve yüksek ödediysen maaşın yükseliyor

Cenabı Allah tüm bekleyen arkadaşlara bu mubarek ayda hayırlı haberler almayı nasip etsin.

OturanBoğa ve arkadaşlar merhaba*
kafam karmakarışık 2 adet yazı var sonuçla ilgili
1.hazine ve maliye bakanlığı 1 yıl süre geçerlidir diyor
2.gelir idaresi başkanlığı 2 yıl diyor*
hangisi geçerli anlamadım ben
Ve sayfalarca yazı okudum cevap bulamıyorum

Ayrıca ben uyku apnesi hastasıyım rapor yenileme sürecinde tekrar yatış yapmammı gerekiyor ?

Son düzenleme:
Benim bildiğim, vergi indirimi için gönderildiyse talep "Gelir İdaresi Başkanlığı" na gönderiliyor. Dolayısıyla bu kurumdan gelen sonuca itibar edilmesi gerekir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turkuazist ankarada 1 yıl dedi burası anlamadı yok kesin bir bilgi maalesef ve hakikatten bu kadar uzun süre bekleyince sonuç böyle bet olmayınca üzücü

Üst Alt