Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Biraz once vergi dairesi aradi evraginiz geldi diye. Aynisini e tebligat ilede yolladilar. Ogleden sonra sgk ya gidecegim emeklilik icin.

Arkadaşlar uyku apnesi ve crohn hastalığından vergi indirimi sürekli mi sürelimi veriyorlar bilgisi olan varmi

Ankaraya raporum bir gitse de şu 4 ay şafak sayımına bende başlasam. 25 Nisan raporun sağlık kurulundan çıkış tarihi ama hala maliyeye yollamamışlar. Aradım sordum yoğunluktan dediler. 13 günde rapor postaya verilmez mi? Bu ne saçma bir iş anlamadım.

mimihlya Sizinkini görmemişim hayırlı olsun Maşallah bugün güzel haberler o kadar çok ki arada kaçırdık...

Ben şuanda Vergi dairesinden evrklarımı aldım süreli yada süresiz diye birşey yazmıyor? Ben süresiz diye biliyorum ama süreli gelen arkadaşlar bilgi verebilirimi acaba?

Yazmıyorsa zaten süresiz demektir..hayırlı olsun

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shaky34 Süreli veya süresiz farketmiyor o kadar takılmayınız...Sonuçta süresizleride çağırabiliyorlar...Tabii süresiz daha iyi...Onlar bizi çağırsın biz ne gidecez... :D

Aradım ve cevap Halen kurulda değerlendiriliyor [emoji87][emoji86][emoji85] valla artık ne diyeceğimi bilmiyorum 15.1 ocak varış

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm
Yani banada süresiz olduğu söylendi fakat telefondaki memur doğrumu söyledi yoksa salladımı beni diye acabamı. O yüzden merak ettim.

kadmaster
Tabiki yani ama süreli olupta o günü beklemek var süresiz kafa daha rahat oluyor. Önemli olan sgk nın kontrol muayenesi için çağırıp çağırmayağı daha sonra. Gerçi hastalık geçici değil kronik bekleyip görcez bakalım.

Shaky34 Bizim rahatsızlığımız aynı oranda aynı zaten bizi bidaha çağırmazlar gibime geliyor...

kadmaster

İnşallah çağırmazlar hayırlısı artık.
Ay sonunu bekleyip bu ayın 28.29 da evrklarımı sgk ya teslim edecem ben. Darısı bekleyen arkadaşların başına.

Onay alan arkadaşlara hayırlısı olsun güzel haberler ard arda geliyor maşallah uzun süredir böyle arka arkaya haber alamamıştık darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah tez zamanda sizlere de mutlu haberler almayı nasip etsin Rabbim 🙏🙏🙏🙏🙏

Aklıma takılan bir durum var emeklilik için neden ay sonu müracaat edin diyorlar ayın ortası ile sonu arasında müracaat etmenin ne farkı var bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim 🙏🙏

Sümer35.neden aysonu,cunku 4a icin emeklilik baslangici yaptigin emeklilik,basvurusundan bir sonraki ay basindan itibaren baglaniyor.yani1mayistada versen1haziran baslar 28indede versen1haziranda baslar.yani bu calisanlar icin zaman 've para kaybi eger sen suan calismiyorsan beklemene gerek yok verebilirsin

River plate anladım ama ben ayın 6 sı ile işyerinden çıkışımı aldım 7 si itibari ile de sgk ya müracaat ettim emeklilik için biraz erken davranmışım demek ki 🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈

Sümer35.sana sevindirici haber vereyim.eger 27sine kadar 4a emeklilik kaydin olusursa 27ile 31mayis tarihlerinde odenecek emekli ikramiyesini hakediyosun yani 1000tl yi ilk maasinin icinde onuda goreceksin.ordan tamamladin hadi yine iyisin

Son düzenleme:
River plate
Bende calismadigim icin bugün emeklilik muracaatinda bulundum. Belki bende emeklilik ikramiyesinden faydalanabilirim.

Hadi hayırlısı inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏🙏🙏

Shaky34
Hayirli haberinize cok ama cok sevindim. Kul sıkışmayinca hizir yetismezmis. Kiz cocuklari nimettir, berekettir. Allah hayirlisiyla saglikla, sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin. Kizinizla birlikte yepyeni bir baslangic olacak. Benimde kucuk kizim 1 yasinda. 1 yildirda calisamiyorum malasef. Ama tam 6 yil once ayrildigim isyerinden suren dava sonucu o dogduktan sonra sonuclandi ve parami aldim. Hemde eski calistigim hastane tum malvarligini devredip sirra kadem basmisken. Bir mucize gibi yani. Sonrasindada en son calistigim yerden 3600 den alabildim tazminatimi. En zor anlarda bir kolaylik veriyor Allah. Evlatlarimizin rizkini simdide emeklilik ile verecek insallah.
Korktugunuz da olmadi cok sukur. Hayirli, ugurlu, bereketli olsun insallah

Üst Alt