Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende ankaraya subat 13 de evraklaımı gönderdim sonuc nasıl gelecek merakla bekliyorum

rapor kişisel başvuru 44 ile sonuçlandı rahatsızlıklar dalak 10 ve 1 böbrek 10 ameliyatla alındı tip 2 şeker 20 işitme kaybı 14 balthazar hesabı 44 sonuç

Hastahane de kalp pili %20 kapakçık açıklığı%30 ortopedi%10 kulak %16 balthazar %58 ile sonuçlanan raporum 3nisanda ankaraya gitti hayırlı sonuç ile döner inşallah

Daha önce almış olduğum kardiyoloji %20 (tansiyon ve Lvh klasik 2) , işitme %16 ve belde platinden %14 ve toplamda %42 raporum var. Ancak şuan yeni anjio oldum yani raporu aldıktan sonra ve bir tane stend takılacak. Stend takılma işi kardiolojide aldığım %20 hastalıkla ilgisi yok yani başka bir tanı. Sorum şu Olur da raporda olumsuz birşey çıkarsa sten den dolayı rapor oranı nedir bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese hayırlı haberler olsun. Geçmiş olsun.

Stentden dolayı alacağın oran kalp ef değerine bağlı. Ef %50den az ise %50 oran alırsınız %50 den fazla ise %30 alırsınız.

Arkadaşlar ankaradan güzel haber alan olursa lütfen yazsın buraya başvuru tarihleriyle birlikte [emoji2969]

Ben 3 stent den 30 oran aldım şekerden 20 [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raporum onaylandı sosyal yardımlaşmaya başvurmam gerekiyor 2022 maaşı almak için onlar da eve ziyarete geleceğiz dediler ve bu sabah gelip baktılar.

Bu maaşı almak benim hakkım ev ziyareti ne alaka onu anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba benimde 29 Ocak Ankara'ya başvurum %52 ile inşallah olumlu sonuçları aliriz.
Şuan hangi gündeler?

Ocak raporlari bu hafta veya bidahaki hafta sonuclanir dediler bakalim bekliyoruz

2022 maaşı maddi duruma gore değerlenditiliyor . öyle herkese vermiyor devlet , onun için araştırıyorlar.

3 ocak'ta gitmişti ankara'ya aradım sürekli aynı derece'yle kabul olmuş,nisan'ın son'unda varmış istanbul'a çalıştığım işyeri'me,13 mayısta POSta'yla muhasebeciye göndermişler ama ben hafta'ya inşallah vericem sgk'ya emekliliğimi isticem,darısı bekleyenlerin başına şimdiden herkesin işi rast gitsin inşallah.

Hamz hayırlı olsun [emoji122] darısı bekleyenlerin başına [emoji2969]

Ankara sanki kapanmış. Kimse cevap vermiyor. Var mi ulaşabilen arkadaşlar.

Bende arıyorum cvp vermiyorlar

Bende arıyorum sürekli cevap vermiyorlar sanirim tatildeler

ben ulaştım 11.30 da bir ay sonra çıkar dediler

4 ay veya 4.5 ay sürüyor denildi bilginiz olsun

Artık burası bir okul gibi oldu. Birileri diplomayı alıp mezun oluyor sonra yenileri geliyor. Ama hocalar dahil birçok mezun öğrencide burada, yeni gelenlere bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor. Çok güzel bir okul çok güzel arkadaşlıklar

Hala işlemdeeee [emoji87][emoji86][emoji85] artık ne diyeceğimi şaşırdım yeminle..
cuma tekrar arayın olmadı haftaya deriz diyoo [emoji2962][emoji2962][emoji2962]

aynı numarayımı aradınız? bizim dediğimiz numarayı dene onda detay veriyorlar. 03124153204. burayı arayın

Teşekkür ederim denizmm,Zor bir süreçti herkes için umarım hayırlısı olur.

3597 aradım [emoji849] aldığım cvp aynen böyleydi halen işlemde [emoji36]

Birde diğer numaraları açan olsaa bana mı denk geliyor anlamadım kii [emoji87][emoji86][emoji85]

Deniz hanım bu saatlerde açıyorlar. hiç usanmayın mesai bitimine kadar sürekli arayın mutlaka açıyorlar. İçimden bir ses bugün iyi haber alacağınızı söylüyor. Lütfen deneyin

Mertemir iyiki ısrar etmişizzz aramaklaaa
Saol varol desteğin için
Arkadaşlar 15.1 ocak giden raporum 45 oranla aynı şekilde onaylanmışş çok mutluyummm halaaa inanamıyorumm resmen şoktayımmm [emoji2969]

3204 numaralı telefondan öğrendim zaten benim raporum süresizdi inanki heyecandan onu soramadım bile [emoji4] cuma ya kadar tebliğ edilir dedi vergi dairesine sanırı orda öğrenebilirim..rabbim hepimizin kalbine göre versin şükürler olsun [emoji2969] darısı bekleyen tüm arkadaşlarımA

Hayırlı olsun Deniz hanım uzun bekleyiş ve stresten sonra sanırım şuan çok sevinçlisiniz darısı tüm bekleyenlere olsun

Saolun varolun ilaç gibi geldi bu haber rabbin herkese nasip etsin az gün eksiğim var en gec haziranın ortası gibi başvurumu yaparım emeklilik için diyorum [emoji2969] darısı tün arkadaşlarıma şükür bin şükür

Üst Alt