Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Akif bey Cok tesekkür ederimm zorlu ve sancılı bir süreç ama degdi herşeye [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi gözün aydın Deniz hanım. ben size söylemiştim ama. hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Saoll vallaaaa rabbim seninde kalbine göre versin ne diyim arkadaşş cok mutluyum şimdiden planımı yapmaya başladım bile [emoji4][emoji2969]

Amin inşallah. hepimizin kalbine göre versin. Benim plan belli direkt sgk'ya emekllik başvurusu. sanırım sizde aynısını yapacaksınız

Biraz eksiğim var aslında nasıl yapsam fiye düşünüyorum direk doğum borçlanmasımı yapsam yoksa beklesemmi karar veremedim açıkcası [emoji849] önerisi olan varmı acaba
@rist bana bir fikir lütfen

öncelikle senin adına cok sevindim hayırlı olsun insallah bana sorarsan biran önce borclanma yaparak emekli olmanda fayda var

cünkü ülkemizde süreklilik diye bisey yok suanda bu hakkımız var ama yarın ikdidar deyisse ne olur bilinmez buarada bu siyaset deyil arkadaslar

Saol varol rist hepinizden allah razı olsun benim haftayıda sayarsak pazara kadar yani 19na kadar sayarsak 23 gün açık var 3920 gün olması için sene 1996 ssk başlangıc

23 gün bişey değilmiş. zaten evrağın size ulaşması en az 10 gün desek. 2 hafta kalıyor geriye. doldurun madem haziran ayında verirsiniz dilekçenizi temmuzda maaş bağlanır.

23 günü borclansanız haziranın birinde emeklisiniz bir hazirandan aylık alıcagınız gün arası birikmis maas artı temmuz aylıgınızı alırsınız haziran ayında

Deniz hanım sizin raporunuz %45 3. derece oluyor yani prim gün şayısı 4400 olması lazım. Gene iyi araştırında bir sıkıntı olmasın 20 yıl sigortalılık şartını dolduruyorsunuz. primi iyice öğrenin ona göre borçlanma yaparsınız.

Yok 17 yıl 3920 gün lazımm bana 45 oran girişim ssk 1996 [emoji4]

denizmm gözümüz aydın çoooook sevindim ALLAH sağlıkla mutlulukla emeklilik nasip etsin bu arada süresiz olduğu için yorum yapılmamış süreli olduğunda söylüyorlar

- 1. derece engelli olanlar 15 yıl sigortalılık ve 3.600 gün prim ödeme,
- 2. derece engelli olanlar 18 yıl sigortalılık ve 4.000 gün prim ödeme,
- 3. derece engelli olanlar ise 20 yıl sigortalılık ve 4.400 gün prim ödeme koşuluyla emekli olabilmektedir. 06.08.2003 tarihinden sonra, II. ve III. derece engelliler emekli olabilmeleri için kademeli geçiş sonrası belirlenen şartları yerine getirmeli.
burada bu şekilde yazıyor.

Özellikle @iknur hanım ve özlm arkadaşlarım güzel dilekleriniz için sonsuz tesekkürler iyiki varsınız [emoji2969] sizlerin ve diğer arkadaşlarımın sayenizde çok şeyler öğrendim saolun varolun ..

Son düzenleme:
Arkadaşlarrrrr lütfenn yardımcı olunnn 3920 günle emekli olamıyormuyum yanii

raporları onaylanan arkadaşları kutlarım, beklemek gerçekten zorlu bir süreç, inşallah hayırlısıyla emeklide olursunuz , darısı başımıza :)

Arkadaşlar benimde bir sorum var, çalıştığım yer nedeniyle büyük mükellefler vergi dairesinden şahsi olarak başvurdum ve martın 20si gibi raporumu teslim ettim, ""bmvd.gov.tr'de baya bir süredir ;

başvuru durumu; rapor bakanlığa gönderildi
hastane rapor oranı: (boş-bir şey yazmıyor)
engellilik oranı:81
engellilik derecesi: (boş-bir şey yazmıyor)

böyleyken değişmiş şuan;

hastane rapor oranı: 81
engellilik oranı: (boş-bir şey yazmıyor)
engellilik derecesi: 0
yazıyor.

kendi yaptığım araştırmaya göre hasatane tarafından bazı oranlar sanki mevzuata göre fazla verilmiş gibiydi, ancak 0 gelmeside imkansız. şimdi bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?

çok yoğun ve tek çalıştığımdan ankarayı arayamadım, yarın aramaya çalışıcam ama şuan içim içimi yiyor, bilen varsa Allah aşkına söylesin ne anlama geldiğini

Deniz hanım, kesin olarak buradan öğrenirsiniz
SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı
buraya girin e-devletten 4-a detaylı dökümanını kopyalayıp yapıştırın. engel oranınızı yazıp onaylayın. alacağınız aylık dahil hesaplıyor. eksik prim varsa gösteriyor... ha birde siz memurmusunuz bilmiyorum benim yazdığım 4-a kapsamında çalışanlar için

Deniz hanım linkini attığım sitede 17 yıl ve 3920 görünüyor ama mutlaka Sgk'dan öğrenin.

Bende öyle biliyorum 17 yıl 3920 günle ama daha önce hesaplamalarım bile 161 gün eksik gösteriyordu başvuruyu yaparken işe girdim yoksa doğum borçlanmasıyla tamamlardım neyse o zaman ben en iyisi ssk kurumuna sorayım ..inan herşey kursagımda kaldıı [emoji17]

Deniz hayırlı olsun çok sevindim.benimde eli kulağında dua et.96 girişin olduğu için 3920 gün ve 17 yıl yeterli rahat ol.bu güzel ay ın güzel haberine şükret.

Ranger saol varol kardeşim valla sevinemedim bile yarın ssk kurumuna gidecegim inş.3920 günle olabilirim emekli darısı sizlere [emoji2969]

büyük mükellefler vergi dairesinden yapılan başvuru hk

Arkadaşlar benim bir sorum var, çalıştığım yer nedeniyle büyük mükellefler vergi dairesinden şahsi olarak başvurdum ve martın 20si gibi raporumu teslim ettim, bmvd.gov.tr'de bayağı bir süredir ;

hastane rapor oranı: (boş-bir şey yazmıyor)
engellilik oranı:81
engellilik derecesi: (boş-bir şey yazmıyor)

böyleyken değişmiş şuan;

hastane rapor oranı: 81
engellilik oranı: (boş-bir şey yazmıyor)
engellilik derecesi: 0
yazıyor.

kendi yaptığım araştırmaya göre hasatane tarafından bazı oranlar sanki mevzuata göre fazla verilmiş gibiydi, ancak 0 gelmeside imkansız. şimdi bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Denizim İnan çok sevindim hayırlı olsun

Volkan rahat ol işlemin süreçde o sıfır hiç bir anlama gelmiyor rahat ol

Deniz hanım hayırlı olsun.2000 öncesi giriş olduğu için 3920 yeterli.Allahım inşallah hepimiz için hayırlı olanı versin.beklemek çok zor.
Eksik evrak ile gitti bir dört ayda daha beklemek sıkıyor.

Şükürler olsun rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın

Ranger saol varol kardeşim valla sevinemedim bile yarın ssk kurumuna gidecegim inş.3920 günle olabilirim emekli darısı sizlere [emoji2969]

06.08.1994 ve 05.08.1997 arası15 YIL – 3600 Prim Gün16 YIL – 3760 Prim Gün17 YIL – 3920 Prim Gün hayırlı olsun.

Çok tesekkürler arkadaşlar [emoji4][emoji2969] şükürler olsun bu günleride görebildim ..

denizmm.kutlarim hayirli olsun demek mutlu haber geldi cok sevindim bu iyi oldu.bende yarin bi ariyim cuma arayacaktim ama belki benimde sonuclanmistir

Üst Alt