Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Eksik evrakta öncelik yok demeli 8 Mart’ta gönderdim daha 2 Ay var diyorlar

Aradında öylemi dediler,onlar otomatiğe bağlamış herkese aynı şeyi söylüyorlar aslına bakarsan dosya açık öncelik vererek sonuçlandırmaları gerekiyor ama niye böyle oluyor anlamak zor.Sen benden önce vermişsin evrakı muhtemelen önce açıklanır seninki bana mutlaka bilgi verirsen sevinirim,benim evrak 11 nisanda oraya ulaşmış hala bir sorun çıkarıp oran düşüreceklermi,onaylanacakmı aynı şekilde kafa allak bullak....

Umityalcin tmm kardeşim haber veririm

eksik evraktan gönderilip sonuç alanlar paylaşırsa bizde biraz ne zaman gelir diye hesaplayabiliriz ama bi 100 gün görücez herhalde

Bu hafta rapora odaklandim cumayi beklemeyecegim carsamba,ariyacam 1aydir yazim asamasinda diyolar nasil bir is anlamadim gitti

Ben cuma günü V.D gittim memur ekrandan baktı 24 nisanda kurula girdiğini söyledi.ankarada raporun yazım safhasında olduğunu 15 Ocak a kadar olan raporların yazıldığını yeni hafta 15 inden 31 Ocak a kadar olanların yazışmaları başlayacak dediler.sanırım bu hafta yada gelen hafta sonuçlarımız inşallah olumlu olarak gelir.

Ben sonuncunuz olurum herhalde 31 ocak.ocak raporları bitti yazışmaları sürüyor.

Ocak 4 ledik varmı arttıran😀

Benim 15 ocak amaa yok arkadaşş kimse bişey demedii bu hafta cvp gelmezse artık vatana kadar gidecem bu kadar da olmazki alt üst oldu yada olmadı deseler bari muallakta kalmıyalım [emoji17] ki bundan sonraki işlemlere kafa yoralım [emoji87][emoji86][emoji85]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizmm bende vatana vergi indirimimin aslini almak icin gideceğim hangi gün giderseniz haber verin görüşelim😊

İknurcum en son gün gitmeyi planlıyorum cuma yani [emoji4] ne iii olur kader arkadaşıyızz sonuçta [emoji7]

Cevap alamazsam bende orada olacam [emoji4] valla ne iii olur tanışmak benim özele mesajlarım kapalı maalesef yoksa yazışırdık canım bir türlü ayar yapamadım ki [emoji87][emoji86][emoji85]

Bu hafta cumaya kadar tüm ocak ayı raporları sonuçlanır dıye tahmin ediyorum ama şu da bir gerçek arkadaşlar esas stres sgk ya başvurduktan sonra başlıyormuş en azından benim için öyle oldu yada ben gereksiz stres yapıyorum bilmiyorum 🙈🙈🙈🙈

denizmm

Insaallah bu hafta mutlu haberlerini aliriz bekleyenlerin sonrasinda da tanisir kutlariz arkadasim

Sümer35

Hiç stres yapma arkadasim bende nisandan beri ilk maasimi ayin 19 unda alacağim sonuçta emekli oldun

Ayy inşallahhh valla harika olur kutlama yaparız hep birlikte [emoji178][emoji122][emoji122][emoji2969][emoji2969][emoji2969]

İnşallah arkadaşlar siz alın güzel haberleri sıra Şubat ay ına gelsin

Ilknur2010 hayırlı olsun sizin adınıza sevindim sgk ya müracaat ile maaş bağlanma arasında ne kadar zaman geçti acaba sizin

Amin amin aminnn [emoji2969][emoji2969][emoji2969][emoji2969]

Ankaraya ulaşması 30/OCAK
Heyecanla bekliyorum
Samsun da

Arkadaşlar hepinize hayırlı haftalar inşallah müjdeli haberleri arka arkaya gelir benim 14 ocak vergi dairesi 8 şubat ankaraya varış haziranda cvp gelir diyorlar fakat evisde hiç bir şey çıkmıyor acaba evraklarım işlemde degilmi acaba tereddütle bekliyorum

Arkadaslar bu hafta hayirli haber aliriz ins.yarinki kuruldan cogumuzunki cikmis olsun

Kastamonulu.ara ankarayi ogren durumunu 0312 415 32 04

River plate

Bu ayın 7 sinde ankara vergi dairesine vergi indirimi için raporumu elden teslim ettim süreci nereden nasıl takip etcez eviss te bilgileri giriyorum hiç bişey görünmüo

LG-K520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verdigim numarayi arayarak bilgi alabilirsin verdigin tarihin ustune4ay ekle sonuclanmasi icin 18ocak ta Ankara da olan raporum daha sonra sonuclanmamis dusun yani sureci cok yavas isliyo

Üst Alt