Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

denizmm

Deniz hanım sen beni dinle bence pazartesi günü evrakları verdiğin Vergi dairesine gidip sor bence 5 ay olduğunu söyle bence orada güzel bir sürpriz ile karşılaşabilirsin belkide evrağın gelmiş olur. Dediğim gibi Ankara'daki telefonlara bakanlar bana artık inandırıcı gelmiyor.

Bu hafta içinde tekrar arar sonuç alamazsam mutlaka gidecem vatanan[emoji17]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm

yazdığımız numaraylamı görüştünüz Deniz hanım? çarşamba aradığımda bana aynısını söylediler sonra tc isteyip birdaha baktı onaylanmış dedi. bugün tekrar aradım yeni bir takip numarası verdiler Zonguldak vergi dairesinden takip edin edin haftaya elinize ulaşır dediler.
sizinkide haftaya mutlaka çıkar sanıyorum. sizinki sevklimiydi raporu eldenmi verdiniz?

35 97 aradım çıkan sonuçlarda adınız yok dedi hatta takip nosunuda verdim yok dedi akışta ne demek se artıkk işlemde dedi bana
Bu kadar uzun sürmesi normal mi dedim cok rapor var dedii daha fazla bişey diyemedim

neyse sıkmayın canınızı. inşallah haftaya çıkmış olur. zaten sizin 15 gidiş olması lazım haftaya tam 4 ay dolmuş oluyor. benimde 9 ocak gidiş 8 mayıs çıkış . sizinkide muhtemelen haftaya cumaya kadar çıkar.

İlla o 4 ayı tamamlıyacaklar desenizeee başka yerlerde sonuçlarıı cok erken çıkan insanlar var ama yapcak bişey yok işte

Arkadaşlar Haydi siz Ankara ile görüşüyorsunuz. Belli Ankarada Olduğu. Benim Rapor Ankara ya Gitti mi Gitmedi mi, Gittiyse ulaştı mı, bu Tarz Soruları Soruyorum Kendime.
Ben Ankara ya Ulaştığını Herhangi bir yerden görebiliyor muyum.. Netten (7mayıs Bireysel Teslim V. Dairesine)

denizmm

Bence akıştaysa o zaman hayırlı olsun diyelim salı sonuçlanır çarşamba evrağını alırsın. Çünkü banada aynısı söylendi salı günü aradım akışta kurulda dendi çarşamba günü aradığımdaysa raporunuz dün çıktı. Ama bence 4 ayı tamamlayacaklar bence

Hadi inşallah diyelim 15 kadar sonuç alacam demekkii [emoji2969] ilğiniz ve güzel dilekleriniz için çokkkkk tesekkür ederim

@EFuLiN
Eviss den yada interaktif vergi dairesinden sorgulama yapabilirsiniz..sizin daha yeni giymiş bu tarihin üstüne 3 4 ay koyun lütfen malesef sonucun çıkması uzun sürüyor

07.05.2019 müracaat ettim , 09.05.2019 da sonuçlandı. e-devlete emeklilik bilgileri düştü.

akif1969

Bende bu ay sonu verecem evrakları. Sizden ricam hangi birime hangi evrakları veriyoruz bilgilendirirseniz sevinirim

Shaky34

SGK müdürlüğü SGK Emeklilik Servisi. Evrak olarak Ankara'dan gelen rapor yazısı ve rapor çıktıları

Bende ayın 7 sinde müracaat ettim emeklilik için ama hala gelen evrak beklemede olarak gözüküyor 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

rapor çıktıları derken?? benim bildiğim Ankaradan gelen rapor. işten çıkış bildirgesi

Arkadas lar gönderdiğim raporumun gelen cevabında uyku apnesı endeksi 11.8 oldugu İcin orta osas olup %10 dusurmusler ve dogal olarak toplamda %65 le gonderdıgım raporum 35 olarak gerı dondu sorum su raporda %35 olarak verılen ve bunun ıcınde cıhaz yazılan kısının puanı dusurulebılırmı bu konuda bılgısı olan kısılerden yardım rıca edıyorum tesekkurler

denizmm. Bunun aradgimda daha sonuc dusmemis dedi haftaya cuma ara dedi. raporumda18ocak 4ay gecmis olacak

Tam bakalım bekliyebilirsem cumaya kadar [emoji4] ama ben bir salı çarş.ararım [emoji85][emoji86][emoji87]

Yılmaz bey şahsi hiçbir fikrim yok bence konuyu başka yere açın belki bilğisi olan vardır ..umarım herşey gönlünüzce olur [emoji2969]

[
Mertemir
Tam 5ay sürdü 5 ayda elime geçti
Raporum hakkında bilgi
%65 le ankaraya giden raporum da uyku apnem haric hepsi gecmis uyku apnesine raporu aldıgım hastane %35vermisti gelen cevapta 11.8 orta osas olup engel oranı%10dur cevabı geldi sorum su ankaraya gıden raporun puanı bu sekılde dusurulebılırmı ıtıraz hakkım varmı yardım rıca edıyorum tesekkurler

Yilmaztur
Uyku apnesinde AHI değerine göre oran veriliyor. Rapor alırken ahi değeri ne kadardı?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raporda ahi 11.8 yazıyor karsılıgındada%35 yazıyor raporumda

Saglık kurulundaki doktorlar bunu bilmiyorlar ı %35 veriyorlar bizlere ve aylarca bekliyoruz rapor sonucunu ve gelen cevap husran yazık degılmı bizlere

Ahi değerlerine göre oran.
b31e3423d5d6b67a3d8387ce47bc9518.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tabloya gore bana yanlıs puan verılmıs a karada da gelen cevapta 11.8 orta osas olup engel oranı %10 dur yazıyor

11.8 olunca orta oluyor yüzde 10 doğru oran verilmiş diğer hastalıklarınla beraber yüzde 40 olmuyormu toplamda kaç olmuş oranın.

Uyku apnesı 10 dusunce 35 te kalmıs raporum oyuzden sorular soruyorum pekı saglık kurulundaki doktorlar bılmıyormu bu oran tablosunu

Yilmaztur

Onlar ölçüte bakarak değerlendiriyor hastanelerde abartılı oranlar verip ölçüte uymadığı için Ankara düşürüyor benimde 59dan 32ye düşürüldü önceki raporumda.Raporun sürekli ise il sağlığa itiraz et başka hastaneye git durumunu anlat,şimdiki raporum tam ölçüte uyularak düzenlendi emg ve detaylı muayeneyi istedi bu yüzden 3 ay daha bwklemeye başladık...

2 yıl surelı raporum yaklaşık 6 ayda elıme geldı sonuc eger sonuc degısmeyecekse bırdaha ugrasmak ıstemıyor um forumda bazıları Ankaranın puan dusurme yetkısı yok falan dedıler gelen evrakla mahkemeye gıt dıyen oldu dogruyu bulmaya calısıyorum anlıyacagın

Merhaba sizin 65 puan baltazar formülünden sonra ki puan miydi. Çünkü mantık olarak baltazar lı ise direk 25 puan düşmemesi gerekli değil mi.

Baltazardan once 65 ti baltazardan sonrası 53 tu 53 gıttı 35geldi sonuc olarak

Cümleden Selamunaleyküm. Herkesin Ramazan-ı Şerif'i ve Cuma'sı mübarek olsun. Çok değerli aynı kaderi paylaştığım abilerim ablalarım aylardır bu siteyi takip ediyorum Kimi zaman sevinçleri paylaşıp , kimi zaman üzüntüleri paylaşıyorum.Bende sizler gibi engelli adayıyım. Bugüne kadar bu siteye yazı yazamamamın sebebi siteye bir türlü üye olamadım . Bugün oğlumun yardımıyla onuda başardım . Benim engelli olmamın sebebi onkoloji hastasıyım . 17.12.2018 tarihinde hastaneden almış olduğum %54 sürekli raporum 07.01.2019 tarihinde Ankara'ya gitti. Bende sizler gibi sabırla heyecanla umutla duayla bekledim. Bugün mübarek ayın mübarek Cuma gününde eviss'e baktığımda ''Raporunuz onaylandı.Dereceye girdiniz'' yazısını gördüm.Ve o mutluluğu tarif edemem. Rabbim sizleride benim yaşadığım mutluluğu yaşamayı nasip etsin . Sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim . Şimdi sizlere sormak istediğim bir soru olacak : Vergi dairesinin iş yerime E-Teblikat ile göndermiş olduğu rapora benzer yazı var birde hastanenin verdiği rapor var . Bunun devamı olan evraklar varmıdır?Muhasebecim sadece bu ikisinin olduğunu söyledi Birde bu ikisiyle SGK'ya emeklilik müracaatıma işyerimden çıkışımı alıp gitsem sorun olur mu ? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum . Hepinize sağlık, mutluluk dolu yarınlar diliyorum ...

hayırlısıyla ben de bu gün %55 ile başvuruyu yaptım. bakalım ne zaman sonuçlanacak.

Üst Alt