Cümleden Selamunaleyküm. Herkesin Ramazan-ı Şerif'i ve Cuma'sı mübarek olsun. Çok değerli aynı kaderi paylaştığım abilerim ablalarım aylardır bu siteyi takip ediyorum Kimi zaman sevinçleri paylaşıp , kimi zaman üzüntüleri paylaşıyorum.Bende sizler gibi engelli adayıyım. Bugüne kadar bu siteye yazı yazamamamın sebebi siteye bir türlü üye olamadım . Bugün oğlumun yardımıyla onuda başardım . Benim engelli olmamın sebebi onkoloji hastasıyım . 17.12.2018 tarihinde hastaneden almış olduğum %54 sürekli raporum 07.01.2019 tarihinde Ankara'ya gitti. Bende sizler gibi sabırla heyecanla umutla duayla bekledim. Bugün mübarek ayın mübarek Cuma gününde eviss'e baktığımda ''Raporunuz onaylandı.Dereceye girdiniz'' yazısını gördüm.Ve o mutluluğu tarif edemem. Rabbim sizleride benim yaşadığım mutluluğu yaşamayı nasip etsin . Sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim . Şimdi sizlere sormak istediğim bir soru olacak : Vergi dairesinin iş yerime E-Teblikat ile göndermiş olduğu rapora benzer yazı var birde hastanenin verdiği rapor var . Bunun devamı olan evraklar varmıdır?Muhasebecim sadece bu ikisinin olduğunu söyledi Birde bu ikisiyle SGK'ya emeklilik müracaatıma işyerimden çıkışımı alıp gitsem sorun olur mu ? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum . Hepinize sağlık, mutluluk dolu yarınlar diliyorum ...