Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 2018 Ocak ayında aldığım süresiz raporum e devlette gözükmüyor ne yapmam gerek ?

Merhaba 7 Mayıs ta işyerime gönderilen vergi indirimi belgem elime işyerime ne zaman ulaşır bilgisi olan var mı
Ayrıca ne yolla geliyor kargo PTT VS takip edebileceğim öğrenebileceğim bir yer var mı bilen yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim 😊

14.01.2019'da Ankara'ya giden evraklarım. ile başlayan sürecim 14.05.2019 da %50 olarak onaylanmış...Ayın 14'ün biz yazısını Eskişehir
Vergi Dairesine yolladık dediler...Darısı bekleyen ihtiyacı olan, umutsuz olan tüm dostlarımıza olsun inş....

hsnpiyi

Büyük ihtimal öyle olur,o hast.verdiği rapordakileri detaylı işlediyse gelmez sadece bir cümle ile teşhisi yazıp detaylandırmadılarsa gelir.

Herkese merhabalar. Öncelikle paylaşılan bilgiler oldukça faydalı. Bunun için teşekkürler. Benim bir sorum olacak. Benim raporum Retinitis Pigmentosa. % 80 oranında hastaneden aldığım rapor mevcut ve 19.12.2018 tarihinde Ankara Maliye ye gitti. 4 ay civarı sürer dediler baştan. 09.04.2019 tarihinde Eksik evrak tekrar başvurun diye mesal geldi evis sisteminden. Görme alanı testini edinip elden tekrar izmir vergi dairesine ilettim ve 16.04.2019 tarihinde tekrar maliyeye gönderildi ve cevap bekleniyor mesajı haline döndü. Benim merak ettiğim Ankara Kurul tarafında tekrar en baştanmı başlıyor işleyiş yoksa arayamı alıyorlar. Yani 4 ay daha beklemek mi gerekiyor yoksa daha önce gelirmi? Bilgisi olan varsa cevaplamasını rica ediyorum.

@umityalcın
hastane saglık kurulu raporu dışında heyete teslim ettıgımız (uyku raporları tahlıler vb dokumanları bir yere yukleyıp) ankara malıyedekı heyet bunları gorebılıyor mu? yoksa heyet raporunda uyku abne sendromu karsısında 35 yazıyor.
teşekkürler.

Mstfkaya bildiğim kadarıyla tekrar baştan sayıyorlar gecmiş olsun yine bekleme süreci yani..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

River kaç günde gelir acaba bilğin varmı bu konuda tebliğat [emoji849]

Bitmeyen süreç yapmışlar nisan sonu emeklilğe başvurmuştum gelecek ayın sonuna anca yatarmış maaş 2 ay..... Emekli bayram harçılığı hikaye oldu …….

denizmm.vergi dairen isledigi anda eviss e dusuyor.dustugu anda vergi indirim belgenizi alabilirsiniz

ozlmasgr.sen O.hakki kazandin ilk maasini almaya gittiginde1000tl ikramiyesi ona eklenecek e devlette 4a emeklilik kaydin olusmussa sistem 1000tl bayrAm ikramiyesini veriyo

River plate 4A EMEKLİ AYLIK BİLGİSİ TAHSİS NUMARASI VAR ŞUAN BENİ AŞIRI MUTLULUK SARDI BAK EMİNSİN DİMİ ÇOK BÜYÜK BEKLENTİ İÇİNDEYİM :))))))

Ozlm simdiden afiyet bal olsun [emoji4]darısı ben ve diğer arkadaşlarıma olsun [emoji2969] inş.bizde kurban bayramında el harçlığımızı alırız [emoji23]
Tesekkürler river evisse bakıyorum ama halen bişey yok tahmini demiştim ama bakalım en gec bu hafta gecer diye düşünüyorum..
Saol varol arkadaşım ilğin alakan için ..

ozlmasgr.gule gule harca artik sen emeklisin sgk dan gozukuyosun yani hak ettin ikramiyeyi yatacak

Bayram ikramiyesi icin 27_31mayis tarihinde buyuk ihtimalle yatacak emekli arkadaslarimiza duyurulur

Özlem hanım siz yine şanslısınız benim 10 gün oldu sgk ya müracaat edeli hala gelen evrak beklemede yazıyor

Arkadaşlar, 2000 sonrası SGK girişi olupta, vergi indirimi alanlardan kıdem tazminatınızı alabildiniz mi?

18.04.2019 bakanliga gonderildi cvp bekleniyor bir an önce gelse

Sümer35 BENİM EVRAKLARIMDA DAHA GELMEDİ AMA GIB İŞ YERİME OTOTMATİK BLGİLENDİRME YAPTIĞI İÇİN ÇIKTILARI İLE BAŞVURDUM PATRONUN MAİLİNE ERTESİ GÜNÜ DÜŞMÜŞTÜ Bİ ARAŞTIRIM MALİYEDEN BAKSIN PATRONLAR SÜMER SİZİNKİDE BUGÜN YARIN GÖRÜNÜR HİÇ MERAK ETMEYİN BAYRAMDAN ÖNCE KESİN GÖRÜRSÜNÜZ

Mete 58 benimde haberim yeni geldi 4 ay sürdü 15.1 ankara maliye gidiş 14 .5 de ankarayı arayarak öğrendiğim cvp geldi şimdi bende vergi dairesine tebliğatımı bekliyorum [emoji4] hakkınızda hayırlısı olsun ..

24 Aralık Ankaraya gidiş 25 Nisan kuruldan çıkış 30 Nisan vergi dairesi ne yazı gönderildi 7 Mayıs ta sgk ya emeklilik için müracaat 🙊🙈🙊🙈🙊
ozlmasgr inşallah biran önce onaylanır ama benim içimden bir ses Hazıran da anca onaylanır diyor kurbana yetişirse maaş ne ala 🙈🙊🙊🙊🙊

ozlmasgr selam
Öncelikle hayırlı olsun.Darısı başımıza inşaAllah.Siz SGK’ya başvuru yaptığınız tarihten itibaren emekli aylığınız işliyor.Dolayısıyla size yatacak olan 2 aylık maaşa Bayram ikramiyeside ilave edilecek.
Hayırlı günlerde harcamanız dileğiyle;
Hoşçakalın ☺

ferhanbal2012 sgk ya müracaat ettiğimiz tarihten mi yoksa emekliliğin onaylandığı tarıh ten itibaren mi işliyor aylık 🤔

Birde müracaat ettiğiniz ayın değil bir sonraki ayın 1 itibarı ile maaşınız işlemeye başlar diyenler de var hangisi doğru acaba bunların 🤔🙈

Yani 7 Mayısta müracaat ettim Hazıran 1 i itibari ile maaş işlemeye başlayacak dolayısıyla da bayram ikramiyesi ni alamıyoruz doğru mudur

Sümer35

alabiliyorsun diye düşünüyorum çünkü benim maaşta bağlanmış görünüyor ama gelecek aya yatacak ve başvurduğunda tüm haklara sahip oluyorsun

Üst Alt