Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

18ocak ankaraya varis.telefondaki memur pazartesi1000raporun yazimini tamaliyacak butun memur,arkadaslar dedi.seninkide muhtemelen ogun cikar dedi

Buyur bak işte aynı olay 18 i 19 u hafta sonu na denk geliyor 20 sinde onayladı haberini alacaksın sende River plate arkadaşım kasıtlı 4 ayımızı boşa harcıyorlar 🙈🙈🙈🙈

Benimde 4 ay olmuş oldu..[emoji15][emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani Ankarayı her aradığımızda klasikleşen kalıplaşmış sözler var herkese söylenen yoğunluk var şu var bu var dıye hepsi kasıtlı bence 🙈🙈🙈🙊

Aynen deniz hanım bende öyle hatırlıyorum sizin süreci bunlar hep tesadüf olamaz bence 🙈🙊🤔

14 ocak ankaraya varış dosya nosu vereli 2 ay oldu bugün aradım yine kuruldan çıkmamış ne biçim iştir ben de anlamadım.

24 nisan benim 15.1 gidiş 14.5 onaylandığını öğrendim mutlaka sizin sonuçta cıkmıştır diye düşünüyorum..özellikle 3504 noyu arayın lütfen..

Arkadaslar belkide haklisiniz illa 4ay olucak bugun umutluydum hafta ici bi ara,dediler yaa orda bittim

35 97 yi ariyorum akista diyo.4412yi ariyorum yazimda diyo 3204u ariyorum daha sonuclanmamis diyo kafa kalmadi

İnşallah haftaya çıkar hazirana sarkarsa 1 ay daha boşa gitti . Ben esas hayret ediyorum nasıl oluyor da 25 günde çıkan var 45 günde var 2 ayda çıkan var ben 4 aya razıyım bizimkisisi 5.ayına girdi

Yarin 18mayis ankaraya gidis raporumun 4.ayin dolucak.5.aya girdi bakalim gelecek hafta bizi ne bekliyor %42surekli olarak gitti orandan kirparlarsa bittim Ben bu kadar bekle bosa gitsin

İnşallah haftaya çıkar haftaya da çıkmazsa vergi dairesine gelişi filan haziran ayını bulursa aceleye gerek yok temmuz ayına sarktı demektir.Buda ne demek bizden sonrakilere 6 ay diyecekler demek allah yardımcımız olsun.

Valla benim rapor rekor kırdı 25/9/2018 gitti 13/1/2019 eksik evrak geldi 8 marttta geri gitti ömrümüz beklemekle geçiyor

EKSİK EVRAKLAR 2 AY'DA GELİYOR

30 Ocak ankaraya varış tam 108 gün oldu ömür törpüsü valla
Şafak sayıyoruz
7 Ocak da başladım rapor bürosunda maceraya
Yeni başlayan arkadaşlara şöyle özetleyeyim
Rapor bürosuna gittiğiniz günden 7 ay sonra maaş almaya başlıyorsunuz
Tabi eksik evrak çıkmazsa

Valla benim rapor rekor kırdı 25/9/2018 gitti 13/1/2019 eksik evrak geldi 8 marttta geri gitti ömrümüz beklemekle geçiyor

EKSİK EVRAKLAR 2 AY'DA GELİYOR

Bu bilgiyi nerden aldınız kesinmi 2 ay 11 nisan maliyeye ulaştı seninki daha erken ulaştı şuanda senin açıklanması gerekiyordu,öğrenince bizide bilgilendirmeyi unutmayın lütfen....

Carsamba ariyacam bakalim.onaylansa bile vergi daireme bilgisayar ortaminda yolluyolarmis.yani isyerime gelmesini beklemeden vergi dairesinden evragimi alip isyerimden cikis alip 28,29tarihlerinde sgk teslim etmem lazim 1hazirani bulursa yandik o zaman da29haziranda gotururum evragimi emeklilik icin

merhaba arkadaşlar. benim rapor 14 mayıs ankara'ya gönderildi olarak görülüyor evisde. ankara'ya vardığını, varış tarihini nasıl takip edebilirim. o da evisde görünecek mi acaba?

ERSİN 'CAN

Merhaba mayıs 7de bende raporu mu vergi dairesine teslim ettim ama eviss te mayıt yok görünüo sistemde ne madar zamanda görünür. Ne zaman eviss te görebilirim .tesekkürler

SelimSARITAŞ
Ortalama evrak tesliminden sonra sisteme yansıması 2 haftayı buluyor

Selam arkadaşlar maaş 1.738.45 aylık ek ödeme 69.54 tl dir sanırım her ay toplam 1800 tl yi buluyor bugün geldi sgkdan bilginiz olsun ama bayram ikramiyesi ile ilgili her hangi bir yazı yok bide demiş ki
Ancak sosyal güvenlik destek primine yani çalışmayı tercih etmeniz halinde aylıklarınız kesilmeyecektir
Anlamadım bu ne demek ????

Ozlm hayırlı olsun canım emekli olduğun için bundan sonra çalışsanda sgk destek primi ödemeye devam ettiğin sürece hem normal maaşını hemde emekli maaşını aynı anda alabilirsin demek tir.[emoji122][emoji2969]

Rist amin inşallahhh saol varoll [emoji2969][emoji122]

Can arkadaşlar inşallah sizlerde bir ömür istediklerinize kavuşursunuz
Denizimm kuzum yani normal işe girip çalışabileceğim dimi yoksa engelli kadrosundanmı başvuracağım kafam karıştı destek primini anlayamadım tam olarak

[emoji4] Normal işte çalışabilirsin yada engelli kadrosunda da olabilir [emoji5]
Ozlm destek primi demek ssk ya ödenen primdir ama emekliden biraz daha az alınır.
Malülen emekliye yasaktır çalışma hakkı..
Ama bizler devam edebiliriz hali hazırd bir işin varsaa çifte maaaş gelir [emoji2969]güle güle harcamak nasip olsun.

Sgdp primi %32 dir.yani isverenlerin en sevdigi sey emekli calistirmak.yani 1000tl sigorta primi odeyen isveren320tl oder

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim evet çalışıyorum kismetse ilk maaşımı alır almaz sigortamı başlatacağım Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin

Üst Alt