Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Özlem hanım sizin sgk ya emeklilik için müracaat tarıhınız nedir acaba

Sümer35 24 ya da 25 nisan ve düşün maaş 17 haziranda ancak alabiliyorum yani maaşı hakkediyorsun ama yatması 2 aya yakın bir süre maalesef

Sizler icin hayirli olsun darisi basimiza yani 3 ay daha bekliyecem ama zaman gecmiyor :)

Özlem hanım sizin 1 mayıs itibari ile maaş işlemeye başlamış o yüzden sizin bayram ikramiye si de alma hakkınız oluşuyor benim müracaat 7 Mayıs olduğu için 1 Hazıran dan itibaren başlıyacak demek ki bana kurban da nasıp olacak sanırım ikramı ye 🙈

inşallah sağlıkla bakalım yatacakmı tabi bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak o da belli değil kısaca muallakta

Amin inşallah rabbim sağlıkla yedirmeyı nasıp etsin herkese 27 31 Mayıs dıye söylenti var ama daha kesin bir tarıh ve rakam belli değil miş ikramiyeler için

Maaş bağlansın detaylı bilgileride paylaşacağım 5877 gün var ve yüksekten yattı ona rağmen 2000 sonrası olduğu için ağırlıklı 1800 tl bile bulmazmış maaş detayları ilk aylığı aldığımda yazarım mutlaka

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah benim 1994 giriş 7380 günüm var benimde ortalama 2000 tl gibi çıkıyor bakalım ne gelecek

Sümer35 ALLAH BEREKET VERSİN AMA HAKETTİĞİMİZ BU DEĞİL BENİM ŞARTLARIMDA EMEKLİ OLAN BİR ARKADAŞIM 2800 ALIYOR SADECE 2000 SONRASI OLDUĞU İÇİN BÖYLE MAALESEF YİNEDE RABBİM ARATMASIN BU GÜNLERİMİZİ …….

Maaş neye gore hesaplaniyor 01.08.1991 pirim 6720

Amin inşallah Özlem Hanım buna da şükür diyelim hiç alamamaktan yada 15 yıl sonra emekli olmak tan iyidir yine
Mete58 bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım dıye Google amca ya sorarsanız sgk nın sayfasından bilgilerinizi girerek sorgulayabilirsiniz

Rabbim hepimize agız tadıyla maaşlarımızı yemeyi nasip etsin [emoji2969][emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem hastanesi olan izmir tepecik hastanesin % 50 oran aldim baltazarla % 42 ile ankaraya 28 ocakda raporum gitti. oranda dusme olurmu aynen gittigi gibi gelirmi. ( Dm %20 + Ht %10 + Hl % 10 + tiroid % 10 ) ve 28 ocakda giden rapor bu ay belli olur mu???

Aldığınız oranlar hastalığınızın yönetmelikte ki değerleri ile aynı ise oranda herhangi bir değişiklik söz konusu değil dir gittiği gibi gelir Hasan bey

18ocak raporum icin yarin Ariyacam insallah hayirli haber alirim.yarin haber alan arkadaslar paylassin

River hadi sıra sende hayırlı haberlerini alorız inşallah [emoji2969] hayırlı cumalar arkadaşlar

Eksik evraktan tekrar gönderen kaderdaşlar cevap alırsanız paylaşın bizleride haberdar edinki herkesin bilgisi olsun,olumlu cevabı alanlar mutlu, o mutluluğu şu hayırlı günün yüzü gözü hürmetine herkese nasip etsin inş.

Sadece emekli olabilirseniz kıdem tazminatı alabilirsiniz, yoksa 7.000 iş günü birfiil çalışmış olmanız lazım..

Herkesin cumasi mubarek olsun.arkadaslar aramak icin telefonu elime aliyorum cesaret edemiyorum olumsuz cevap verecek diye.cumadan sonra cesaretimi topluyip ariyacam arkadaslar.dua edin hayirli haber almam icin

Cuma öğleden sonra 3504 nolu numarayı ara hayırlı haberlerini bekliyoruz [emoji2969]

River plate Ben dün aradım benimde %50 onaylanmış tam 4 aylık sürede onaylıyorlar sizindede tam 4 olduysa onaylanmıştır.

Süreklimiydi raporun @recko59

Nasıl yani

Eksik evrak ne demek @sümer35

Arkadaslar bugun aradim 3204nolu telefon u.sonuc dusmemis dedi carsamba ara dedi ilk defa 3,4gun sonra ara dediler icimi rahatlatan tek sey bu oldu

Bence bu işte biraz kasıt var gibi gibi geliyor bana tam dolu dolu 4 ay bilerek bekletıyorlar sanki sonuç için mesala benim 24 Aralık Ankaraya gidiş 25 Nisan kuruldan çıkış birkaç arkadaşın daha bu şekilde olduğunu hatırlıyorum sanki sizce de kasıt yokmu yoksa tamamen tesadüf mü acaba 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
River plate sizin rapor un Ankara ya gidiş tarıhı neydi acaba

Üst Alt