Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

River plate Günaydınlar...Ben 4 ay önce evrak yollamıştım size onla ilgili bilgi almak istiyorum diye telde söyle birde...

Arkadaşlar herkese merhaba, geçirmiş olduğum baypas ameliyatı sonucu ayrıca şeker hastalığımın çıkması nedeni ile İzmir'den %60 engelli raporu aldım. Vergi inidiriminden dolayı rapor Ankara'ya 22/02/2019 da gönderildi yazıyor. Acaba sonuc ne zaman gelir bi fikri olan varmı?

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

29.01.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
29.01.2019 90203 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
29.01.2019 41872 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
20.02.2019 157264 Hastaneden yazı geldi.
07.02.2019 959 Rapor alındı.
22.02.2019 70859 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Teşekkür ederim yardımın için Samil38,işyerimden aldım kopya'sını sgk'ya müracat ettim emeklilik için,işyerime 2'adet evrak verdiler, işyerimden çıkışımı bekliyorum şimdi,herkes için hayırlısı olsun inşallah

Bilgilendirme
Nisan ayında dilekçe verip de Mayıs ayına kadar emekli aylığı bağlanmış olan yeni emekliler de Ramazan Bayramı'nda ikramiye alabilecek. Ancak, haziranda emekli olacak kişiler ilk bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı'nda almaya hak kazanacak. Ödemelerin yatırıldığı tarihe kadar emekli aylığı bağlananlar da bu yılın ilk ikramiyesinden yararlanacak. Yeni emekliler, bu tarihten itibaren verilecek tüm bayram ikramiyelerini alabilecek, 2019'da 2 bin lirayı cebine koymuş olacak.

ALLAHIM NİSANIN SONUNDA VERDİM DİLEKÇEYİ AMA İLK MAAŞI HAZİRANDA ALACAĞIM ????

ozlmasgr sizin maaş daha bağlanmadı mı size ikramı ye vurur diye tahmin ediyorum bana vurmuyacağı kesin de 🙈🙊

Sümer35 ilk maaş haziran 17 de yatacak 1,5 aylık birlikte kısmetse ama emekli bayram ikramiyesini inan bilmiyorum

Hayırlısı olsun ama mayıs ayı maaşını alacağınız için ikramıyede eklenir diye tahmin ediyorum

Siz nisanda müracaat ettiniz 1 mayıs itibari ile maaş işlemeye başladı çünkü bende mayıs ayında müracaat ettim Hazıran 1 itibarı ile maaş işlemeye başlayacak bakalım ilk maaşı da temmuz ayında verir ler gari 🙊

Amin amin amin ….. Allah herkese nasip etsin zaten alıp alacağım 1,5 yıl sonra yine aynı stres ……
allah büyük ya gün doğmadan neler doğar

Ozlm hayırlı olsun güle güle harcayın [emoji2969][emoji4]

Olsun 1.5 yıl dolmadanda en azından nasıl bir yol izleyeceğini biliyorsun tercübelisin artık [emoji5] darısı bizlere

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amin inşallah sizinde mi süreli raporunuz benimde 3 yıl süreli zaten en az 6 ayı işlemlerle geçiyor malesef zaten belirli bir rahatsızlığınız var bırde bu işin stresi üzerine tuzu biberi oluyor malesef iyilik mi yapıyorlar yoksa kötülük mü anlamak mümkün değil 🙈🙊😁

Amin inşallah aslında ilk defa çalışmadan maaş alacak olmak inanılmaz 16 yaşından beri çalışıyorum eyt 18 yıl vurdu bunada şükür ALLAH hepimize güzel sağlıklı günler nasip etsin
Sümer35 eğer yanlış hatırlamıyorsam ikimizde aynı hastalıklardan ve aynı oranla sen 3 yıl ben 2 yıl aldım uyku apnesi kilo şeker tansiyon

Mertemir 2 YILLIK RAPOR AMA SONUCU BEKLERKEN GEÇEN SÜREYİ ÇIKARINCA 1.5 YIL MAAŞ ALABİLİYORSUNUZ
Sümer35 İŞTE AYNI BENİMDE 48 AMA BANA 2 YIL NE DİYİM

ben yıllık değilde aylık bazda söylemiştim. yani alacağınız maaş tam olur

ozlmasgr
peki şartlarınız çok daha önce dolmuştur sanırım. sgk maliyede geçen süreyi karşılamıyor değilmi? normalde vergi indirimini geriye dönük alabiliyorsunuz ama maaşa gelince yok sanırım.

@ozlmasgr hanım sanırım AHI değerine göre belirleniyor oran ve rapor süresi uyku apnesi ne süresiz rapor alan yok sanırım zaten ilk seferde
@Mertemir malesef geriye dönük bir şey vermiyorlar alacak olsa alırlar ama vermiyorlar

@Mertemir şartlar dolu 1994 giriş 7400 prim günüm var

Normal şartlarda 55 yaş vuruyor 2000 öncesi primlerim düşük hep o yuzden maaş ta düşük 2000 tl gibi çıkıyor bakalım ne gelecek

hayırlısı olsun. benimde aynı 2000 öncesi az primim var. güle güle harcayın.

Allah razı olsun amin inşallah rabbim hepinizin hakkında hayırlısı neyse onu versin sağlıkla afiyet le inşallah 🙏

've nihayet arkadaslar 18ocakta ankaraya varan %42 suresiz raporum %42yle suresiz Onaylanmis.memur abi dedim soyle sonucu sende kurtul bende kurtuluyim dedim güldü3204 den ulastim yine.allah haber bekleyen tum arkadaslara hayirli haber vermeyi nasip eylesin

Üst Alt