Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

River plate

Hayırlı uğurlu olsun.
Merak ettiğim arayıp sormuş kabul edildiği sonucunu öğrenmişsiniz. Peki eviss ten sorgulayınca çıkmıyormuydu?

Hayırlı olsun kardeşim gözün aydın darısı bizlere inşallah

River

Cok tesekkur ederim arkadaslar darisi tum bekleyenlere.memura sordugumda vergi dairene bugun yarin yazisi gonderilir dedi 1hafta sonra vergi dairen den alabilirsin dedi belgenizi.evisste suan gozukmuyor

Evisste soyle gozukuyor vergi dairemize ankaradan cevap.geliyor vergi dairen onu sistemine isledigi andan itibaren evisse dusuyormus

Riverrr hayırlııı olsunnnn cok sevindimmmm hakettik bunuuu [emoji2969][emoji122]
Darısı diğer arkadaşlarımıza [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah herkese nasip etsin cok zor surecti 42olunca cok stres yaptim dusurecekler diye cok sukur oynamadilar.suresiz gelmesi lazimdi oda geldi 21sene daha var normal emekli olmama girisim1999.58 yasinda olacaktim37yasinda nasip oldu

denizmm.cok tesekkur ederim

Taksici35.insallah tez zamanda hayirli haberler alabilirsin.cok tesekkur ettim

Bugün bu ( 0312 415 32 17 ) numarayı aradım.
Bugünlerde Ocak ayının 2. haftasının sonuçları çıkmış.
Benim belgeler de 15 Martta Bakanlığa ulaştığı için , temmuz ayında 3. veya 4. hafta sonuçlanırmış.

River hayırlı olsun bizimki 14 ocak ankaraya gidiş yarın arıyacağım inşallah bizimkide çıkmıştır bugün

24 nisan

BEnim 15 ocaktı cvp cıktı sizinkide cıkmıştır hadi inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız

Bende öyleydim ama inşallah en kısa sürede cvp alırsınız şimdide tebliğatımı bekliyorum [emoji4] ondan sonrada ilk iş ssk ya gitmek [emoji2969][emoji2969][emoji2969][emoji2969][emoji2969]

Şubat ayına da geçseler artık günler geçmez oldu artık arkadaşlar

@River plate hadi gözün aydın hayırlısı olsun senin adına çok sevindim darısı diğer bekleyen arkadaşların da başına inşallah 🙏

arkadaşlar;
ben size daha enterasan bi durum anlatayım...vergi indirimi için İzmir Vergi Dairesine başvurdum.. hastane sevki , kurul falan biliyorsunuz.. tam 4 ay sonrasına heyetle görüşme için gün verildi. heyet sadece 30 saniye bana baktı tamamdır dedi dışarıda bekleyin dedi. sonra mübaşir tarzı güvenlik görevlisi siz gidebilirsiniz raporunuz vergi dairesine gönderilecek denildi. kurul işlemlerine bakan memura sordum ne zaman heyetin raporu oran olarak onaylanır dedim 15 günü bulur dedi. işlemimi 6 mayıs ptesi yaptım 15 günü beklemeden cuma günü arşivden oranı belli olan raporu aslı gibi yaptırıp aldım. 6 mayıs ptesi işten çıkışımı yapıp ssk ya vergi indiriminden emekli olmak istiyorum diye raporu verdim. ssk vergi dairwsi onayı yok desede işleme aldı vergi dairesi ile yazışıcaz dedi. rapor vergi dairesine ulaştı maliye bakanlığına sevk edildi. ancak emeklilik süreci 6mayıs günü başladı. sizde böyle yapın gün kaybınız olmaz

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

11.01.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
11.01.2019 37299 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
11.01.2019 19630 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
13.05.2019 428697 Hastaneden yazı geldi.
06.05.2019 1144-2019 Rapor alındı.
14.05.2019 185398 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
21.05.2019 454807 SGK yazısı geldi, cevabı yazım aşamasında.
25.05.2019 196585 Dosyanın durumu SGK'ya yazıyla gönderildi.
umarım yazımın size yararı olmuştur

Arkadaslar sonucu ogrenirken kalbim cikacakti cok sukur gittigi gibi geldi.27aralik heyete girdigim gun den bu yana hep bu gunu bekledim tum bekleyen arkadaslara Allah sabir versin surec stres

Hasanerdoğan35.cok tesekkur ettim sagolun.

River plate hayırlı olsun.ocak ayı kalpten bir ben kaldım sanırsam 31 Ocak Ankara varış benimkinde dualarınızı bekliyorum.

Ranger76.insallah biran once hayirlisiyla haber alirsiniz 've bizi mutlu edersiniz

River Plate Gözünaydın kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Senin adına çok sevindim.Darısı bize ve bütün bekleyen arkadaşlara olsun inşallah.

emeklililk hızlandırma yolu;
1-önce heyet gününü bekleyin. heyete göründükten hemen sonra işyerinizden çıkışınızı yaptırın.
2-heyetten çıkar çıkmaz ssk ya gidip emeklilik formu doldurun. vergi indirim süreci devam etmektedir diye not düşün
3-5 gün sonra raporunuzu arşivden istetin aslı gibidir yapın.
4-raporun bir nüshasını ssk ya verin
5-ssk vergi dairesinden dosya hakkında bilgi isteyecektir.siz sadece bekleyin onlar yazışsın
6-böylece rapor ankara gidecek gelecek yazı elimize işverene gelecek diye geçen süreyi düşünmeyin. çünkü siz ssk ya emeklilik için müracaat ettiğiniz tarihten itibaren emekli sayılacaksınız.
7-bu şekilde yaparsanız heyete girip çıktıktan sonraki emeklilik için gün kaybı "0" dır. eğer normal prosedürü bekleseydiniz>>> rapor heyetten vergi dairesine gidecek en az 10 gün+vergi dairesinden ankaraya gidecek onaylanıp geri gelecek 50 gün+vergi dairesi kişiye ve işverene tebliğ edecek 20 gün.. elinize ulaşıp ssk ya müracaat 10 gün. toplamda 3 aylık kaybınız olacaktı. yani 3 aylık emeklilik maaşınızdan olacaktınız. bu durumda 3 ay sonra bile olsa 3 aylık emekli maaşınızı toplu alabilirsiniz.
8-işyerinizden işten çıkışını dediğim tarihte mutlaka yapın. çünkü tüm sigorta kollarına tabi çalışırken emekli olamazsınız. çıkış yapın ki emekli olduktan sonra sosyal güvenlik primine tabi çalışabilesiniz.
9-ayrıca vergi indirim süreci devam ederken işten çıkış yapabilirsiniz.. herhangi bir sakıncası yoktur. raporu ve kararı etkilemez.

umarım size de yol gösterir

Hayırlı olsun arkadaşlar darısı başımıza 29 Ocak benimde %52 ile bekliyorum.
https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/
emekli maaşı hesaplama link doğrumudur?
7400 gün 94 giriş primim yüksekten maaş yüksek çıkıyor emin olamadım.

River plate
Arkadaşım hayırlı olsun. Çok sevindim.
Senin aldığın oranlar neydi?
Bende de gözden %33 oran vardı. Oranın düşmesi ihtimali açısından öğrenmek istedim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa kardeşim sana bir sorum var senin söylediğin yolu izleyelim ancak benim kullandığım ilaçlar 3 ayda bir 2500 TL tutuyor.Bu süre zarfında ilaçları devlet karşılıyor mu?

scorp06

karşılar.. çünkü biliyorsunuz işten çıkış tarihinden itibaren 180 gün devlet güvencesinde ve ücretsiz bakılabiliriniz... doktorunuz aynı ilaçları yazarsa kullanabilir siniz. Emeklilik süreci heyete göründükten sonra en geç 4 ay içinde sonuçlanır. sizin 6 ayınız var. yani ilaç ücreti sorun olmayacaktır

Üst Alt