Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Cümle düşük olmuş. Kıdem tazminatı tavanı en az %10 artacak bu da çalıştığınız yıl başına 500 TL demek..

10 yıldır aynı yerde çalışıyorsanız 5000 TL eder... Tabii bu duyum 5450 tlve üzeri brüt maaşı olanlar için geçerli...

arkadaşlar 1aydır günde 15 -20 defa aramama rağmen ulaşamıyorum nasıl düşürüyorsunuz anlıyamıyorum ya meşkul yada çalıyo sonra aradığınız kişi cevap vermiyor diyor varsa bunun kolayı lütfen bir yardım edermisiniz birde ankaraya ulaşma günü nerde yazıyo

@metyu

Üstad hiç belli olmuyor biraz sabır işi ben geçen hafta hiç ulaşamadım dün sabah saat 10 civarı ulaştım yani tamamen oradaki memurun insafına gerçi onlarda sorulduğunda yoğunluktan dolayı diyorlar
Walla benim meşgul sesleri abone sesleri artık geceleri bile kulağımda :))

@Kamil ali
Şimdi demek istediğiniz anlaşıldı ama bunu zaten 1 ocak itibari ile hakediyoruz şubat mart beklemek anlamsız olur bence

Arkadaşlar benim raporum suresizdi 62/ vergi indirimi 2 yıl kontrollü geldi.hayirlisi ama süresiz rapor neden kontrollü geldi onu anlamadım.surugen hastalık tarihi Eylül 18 Ankara'ya varış

27 Temmuz daki müracaatım 30/11 de sonuçlanmış raporum süreklimi.

secrtydeveci: teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına işin açığı oran düşürmelerinden çekiniyordum 1 puan bile düşse sıkıntı idi 60 gitti 60 geldi

Eserin79
Bu saatten sonra rahat ol kolay kolay kimse düşürmez artık.Süreci e devletten takip edebilirsin eğer emeklilik için müracaat yaparsan.

Hayırlı olsun, darısı biz bekleyenlerin başına..

19 eylül başvurusu olup gelen var mı?

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eylül ayında raporunu ankaraya gönderimi olup sonucu gelen varmı arkadaşlar?

Aykuttb

Daha resmi yazı gelmez sanırım
ama ankarada belli olmaya başlamış

Arkadaşlar az önce ankaraya düşürdüm kurul Eylül 15 e kadar gelmişler bilgilerinize
Benimki 20 Eylül ulaşma tarihi haftaya kaldık sanırım.....

herkese selam ;
bende şimdi kurulu düşürdüm. sanırım herkese farklı bilgi veriyorlar. benim raporum eviste 19.09.2018 de istanbuldan ankaraya ulaştı gözüküyor. Bana da sonuçlanması 20-25 günü bulur dediler.

Valla arakdaşlar benim geldi gelmesine de 29 kasımda eskişehir vergi dairesi işyerim istanbula bağlı olduğu için oraya gönderdik diyorlar ne iş yerine ne işyerimin bağlı olduğu vergi dairesine gelmemiş ???? Eskişehir vergi dairesini arıyorum bana bi kopyasını verin diyorum yok biz yolladık diyorlar...! Nisandan bu yana kadar şu evrak için çekmediğimiz çile kalmadı yahu.....

Eylül ayında raporunu ankaraya gönderimi olup sonucu gelen varmı arkadaşlar?

Ben 29 Ağustosta verdim Fatih GİB e evrakları. 14 Eylülde Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor diyor. Hala aynı.

Benim 14 Eylül değişen birşey yok henüz :)

Yahu şu eviss doğru düzgün çalışsa,
Her aşama girilse bu kadar mı zor bu iş??? Rapor Ankara'ya ulaşmış mı,
Kurulda mı, ekrandan takip etsek....
Telefon düşüreceğiz diye helak olmasak
İyi olmaz mı ey bürokrasi....
İşin tuhafı Ankarada telefona çıkan her memur ayrı telden çalıyor...

Kamil ali
aynen öyle hepsi ayrı bir şey söylüyor. sanırım onlar bile süreçlerin zamanlarına tam hakim değiller.

mstygc

Benimde 19 eylül ben bugün ulaştım. kurulda 20-25 günü bulur dediler.

Arkadaşlar benim 18 Eylül Ankara'ya varış belli oldu avisde iş yerine gonrildi deniyor rapor süresiz ama vergi indirimi 2 yillik

Knk
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun.
Rapor bakanlığa gönderildi şeklinde olan size ait tarih 18.09.2018 eviss ye yazan tarihmidir?
Yoksa eviss dışında Ankara’ya ulaşma tarihi posta ile ulaşma tarihi midir?

Tesekur ederim 9 avustos başvuru Eylül 18 Ankara dün avisde yayınlandı ama sürüngen hastalık raporum suresizdi 2 yıl
kontrollü verdi tekrardan mi ugrascam 2 yıl sonra bilen kardaslarlar varmı.

Benim 14 Eylül bakanlığa ulaşma tarihi.
Benim neden yayınlanmadı avis'te :(

Aykuttb aralık 15 den sonra sonuçlanır isterseniz 03124153205 sonu 03 04 17 18 olarak arayıp bilgi alabilirsiniz ankara sağlık kurulu.

Üst Alt