Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bir tek ben mi ulaşamıyorum bu numaralara. 29 Ağustosta Fatih gib na teslim ettim evrağı 14 Eylül de sisteme girdi. O günden beri de "Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor". 3,5 ay oldu :confused:

mayastrofobi

Dostum Ağustos sonlarını gönderiyorlar şehirlere. Merak etme en kısa zamanda vergi dairene gelir ve şunu yaparsan kendin de hesaplayabilirsin : Bulunduğun şehirdeki vergi daireni ara. en son hangi tarihlerin ankaradan geldiğini sor ve öğren ona göre ne zaman geleceğini hesaplarsın. Ben 24 nisanda verdim 20 Kasımda geldi :) benim hastane evraklarım kaydolmamış tekrar gel git yaptı evrak.

Arkadaşlar bugünlerde ankarayındüşürebilen varmı gene ulaşılamıyor maalesef

Cuma günü Ankara'da işim var, işim bitikten sonra bakanlığa gideceğim. Orada süreçler nasıl işliyor diye soracağım. Bizi ilgilendiren vergi indirimi bölümüne uğrayıp bilgi alacağımı düşünüyorum. Edindiğim im izlenimlerimi sizinle paylaşacağım...bakalım ne olacak?

Arkadaşlar merhaba az önce ankarayı düşürebildim raporum gittiği gibi onaylanmış sürekli olarak ankaraya varış tarihi 20 Eylül darısı bekleyen arkadaşla Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bir sorum olacak. Vergi indirimine baş vurduktan sonra işten ayrıldığımız işsizlik maaşı alabilirmiyim bilgisi olan varmı acaba?

Bugun saat 11 gibi ulastim eylul 15 ile 25 arasinda gelenleri bakiyorlarmis ekime daha baslanmamis
Raporumun Ankara ya ulasma tarihi 23 ekim
Is yerime ulasmasi subat 2019 un ilk haftasini bulur dediler
Bana cok uzun geldi sure

hancer55

Ben 27 Agustos ta yeslim ettim,06 Eylul Eviss te gonderilmis yaziyordu,benim ki halen icerde..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç dakika önce 17yle biten numaradan ulaştım.27 ağustos fatih vergi dairesine teslim.6 eylül evisde bakanlığa gönderildi.26eylül ankaraya ulaştı.Ve bugün sorduğumda hala kurulda ...

Daha detay bilgi aldım. Evrağım 29 Ağustos Fatih başkanlığa teslim. 12 Eylül Ordan çıkış 25 Eylül Ankara girişmiş. Nihayet 1 ayda giriş sağlamış yani. Bir de bu arada yolda Soyadım değişmiş YILDIZ yerine YILMAZ olmuş. 25 Eylül olduğu için de hala değerlendirme de.
Bu evrak umarım sağ salim döner.

Evisste yazan teslim ettiğiniz yerden çıkış tarihi gibi düşünebilirsiniz. onun bir de gitmesi var :)

mayastrofobi

Merhaba bende yaklaşık olarak yarım saat önce ulaştım
Benim evraklarımında Ankara ya varış tarihi 25 Eylül
Şuanda kurulda değerlendiriliyor bilgisini verdiler
Ayrıca bugün itibariyle Ekim ayına ait dosyalara başlamışlar.
Kendi evrakımın sonucunu ne zaman öğrenebilirim dediğimde
10-15 güne onların ekranına yansırmış diye bilgi verdiler
Açıkçası şaşırdım bukadar süre almaması gerekiyor
Anladığım kadarıyla bizler dosyalarımızı sorgukarken çoktan kuruldan çıkmış olabiliyor
Onların ayrıca ekranına düşmesi ve bize Bilgi vermeleri biraz zaman alıyor
Ben böyle düşünüyorum sizlerin düşğncelerinide merak ediyorum.

Pazartesi aradığımda banada 15-20 güne belli olur demişlerdi bugün belli oldu rapor ulaşma tarihi 20 Eylül sanırım süreyi daha geniş tutmak için öyle diyorlar bence önümüzdeki hafta Eylül ayı belli olur tamamen takip edebildiğim kadarıyla ( bu benim kendi analizim ) haftada 10 gün ilerliyorlar beklemek sabır istiyor biraz maalesef herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar

Ben salı günü konuştuğumda raporunuz çarşamba postaya veriliyor denildi.

Raporumun ankara ulaşma tarihi 25 Eylül?

Strabon

Bir insan İstanbuldan Ankara ya kara yolu ile 6 , demir yolu ile 3, hava yolu ile 1 saatte ulaşılabiliyorken, 1 A4 kağıdı 26 günde ulaşıyorsa A şehri ile B şehri arası günümüz internet çağında A4 kağıdının kullandığı ulaşım aracı nedir onu hesaplamaya çalışıyorum. ;)

Açıkçası ben Ocak ayına kadar bakmayı düşünmüyorum, hele birde onay da yanlış soyadı ile yazılıp geçersiz olursa tam huni takıp oynamalık olacak benim iş.

Raporları sonuçlanan arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum.

19 Eylül’de ulaşmıştı Ankara’ya, onaylandığı öğrendim. Darısı bekleyenlere

mayastrofobi
Size %100 katılıyorum, bunun adı brökratik hantallık
Devlet kendine ekstra memuriyet çıkartıyor
Belkide bu şekilde olması işlerine geliyor.
Olan bizim gibi işini layıkıyla yaparak böyle hantal bir sürecin sabrını
Çekmeye kalıyor.
İsim hatasıyla ilgili kendinizi üzmeyin çok spesifik bir hata değil
Yani harf hatası önemli olan TC kimlik numaralarında fark olmasın
Yazılma esnasında düzeltilebilecek bir konu diye düşünüyorum.

Iyi aksamlar.Aradiginiz yer raporun durumunu heyete girip girmedigini de soyluyor mu? Yardimci oluyorlar mi?TC no ile mi bakip soyluyorlar?

Bahadırdr

Evet söylüyor kurulda ise sadece kurulda diyor zaman bilgisini tam vermiyor

Aykuttb

Merhaba benim Ankara ya evraklarımın ulaşım tarihi sizinkiyle aynı
Bana bugün ulaştığımda henüz kurulda olduğunu bugün Ekim ayına ait
Evraklara başlandığını söylediler, onların ekranına 10-15 gün sonra yansırmış (bu süre bana çok abartı geldi)
Durum böyle olunca çok çelişkili cevaplarla karşılaşmış oluyoruz.
Sizden tekrar sağlama yapmanız adına arama yaparak buradan paylaşmanızı rica ederim.
Bende tekrar arayıp Bilgi netliği sağlayalım hepimiz için faydalı olur.

Herkese günaydın ve geçmiş olsun.
Arkadaşlar bugün itibariyle bireysel başvurduğum engelli raporumu %50 ve ömür boyu süresiz aldım. Ben bu raporla 6 ay sonra vergi indirimi emekliliğinden yararlanabilirmiyim.

3 aydan beri arıyorum bu humaralara kimse cevap vermiyor

arkadaşlar merhaba ;
Ben bugün çok aradım ancak ulaşamıyorum.Ankara'ya bugün ulaşabilen oldu mu ?

Maliye Başvuru: 10/08/2018
Maliyenin yazıyı ankaraya göndermesi: 07/09/2018
Ankaradan maliyeye cevabın gelme tarihi: 14/12/2018

Tesadüfen gittiğim maliyeye zor da olsa yazının bugün geldiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Bekleme sürecinde Rabbim herkese sabırlar versin..

Mrh.arkadaslar yasim 43 %54 raporum var onaylanmis ama elime daha ulasmadi emekli olursam nekadar maas alirim 24 yil sigortalilik 7800 prim 300.000 mil.toplam yatan

Üst Alt