Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

mstygc

Selamlar , az önce 17 ile biten numarayı düşürdüm oradaki memur %50 ile (gittiği gibi) onaylandığını söyledi darısı bekleyen arkadaşlara 89/12 girişliyim toplam 5700 günüm var iş yerinden çıkış almıştım bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar 11:56’da 0(312)4153217 nolu telefona ulaştım. Ağustos 13 Çanakkale başvuru %47 ile gitti aynen onaylandı.Darısı bütün bekleyenlerin başına

Hayırlı olsun arkadaşlar

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bende az önce sonu 17li numaradan ulaştım.
25 Eylül Ankara’ya varan evraklarım hala kurulda görülüyormuş
10-15 gün sonra tekrar aramamı söylediler.

Strabon

Benim evraklarda 20 eylülde ankaraya ulaşmıştı bana da 15- 20 güne sonuçlanır dedi sanırım çok farklı bir sıralama kriteri var mecburen beklemeye devam arkadaşlar

hunter41565 arkadaşlar dosyalarınız sonuçlanmış olabilir yoğunluktan dolayı sisteme girmemiş olabiliyorlar
Aralık sonuna kadar yansır diye düşünüyorum sonucunuz.

umut2135

Doğrudur olabilir fakat Ankara'daki memur arkadaş 15-20 güne belli olur diyor öyle yada böyle maalesef beklemeye devam arkadaşlar

21 eylülde izmirden ankaraya gönderildi diyor vergi dayresinden 0\0 49 gitti beklemekteyim

Sanırım artık uzun sürüyor benim 3 aya yaklaştı daha belli olan. Bir şey yok maalesef hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eylül 25 raporu onaylanaın varmı ona göre arama-ulaşma çabasına giricem :)

Arkadaşlar merhaba ;
geçen hafta içinde en son hangi tarihli raporlar onay aldı.

Bu gün evrakımı vergi dairesinden teslim aldım arkadaşlar.En kısa zamanda hepinizin alması dileği ile...

hhgumus

Hayırlı olsun öncelikle ne zaman göndermişti niz

Az önce ankaraya ulaştım rapor tarihi 20 Eylül ve hala kurulda diyorlar maalesef beklemeye devam arkadaşlar....

Aralık sonunda gelirse yılbaşından sonraya kalırsa daha mı iyi olur maaşta fark olurmu yoksa hemen vereyimmi

Arkadaşlar Ankaraya raporu eylülde gidipte belli olan varmı

sonuçlanmış ama ne sonuçlanmış onu söylemediler. Sadece çarşamba yola çıkacak sonuçlanmış dedi sizce ne olabilir? ok.midir yani :)

başvurumu internet üzernden nasıl takip edebilirim.

Raporum Ankaraya gönderildi bunu tc numaramla takip edebilirmiyim.Vergi indirimi için

25 eylülde ankaraya ulaşmıştı. Yarın istanbula postaya veriliyormu, sonuçlanmış dediler.

28 eylul buyuk mukellefler vergi dairesine basvuru 23 ekim ankaraya ulasmis
Dun buyuk mukellefler vergi dairesini aradim bir ay sonra is yerinize gelecek dedi
Ankarayi ariyorum fakat dusuremiyorum
%49 surekli

Aykuttb
Aykut kardeşim merhaba
Benimde Ankara’da oluş tarihi 25 Eylül sizinle aynı
Size sormak istediğim istanbuldan teslim ettiğiniz tarih nedir?
Birde olumlu olumsuz bir cevap alamadınız mı?
Bildiğiniz üzere Ankara’yı telefonla düşürmek çok zor
Keşke tüm detaylı bileğileri alsaydınız
Dilerim sizin için beklediğiniz bir sonuçla sonuçlanır.

Ben 28 agustosta yolladim ankaraya ulastim gecen hafta raporum onaylandigini ayni sekil ve suresiz oldugu bilgisini aldim sureli suresizi sormaniz gerekiyor
Strabon

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt