Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

@titanikks

burda yazanlara göre Eylül'den onaylanan var

2.Eyl tarihli rapor 22.Ocakta onaylandı
9.Eki 11.Oca
27.Eyl 12.Ara
2.Eyl 10.Oca
3.Eyl 31.Oca

@Korhan1978

Yok benim herşey boşa çıktı bağkurdan sevk edilip yeniden sıfırdan rapor alcam sonra Bağkur un kendi kuruluna gidiyormuş
Vergi indirimi yokmuş
Bağ-Kur'da

ahi oranı devletin engelli oranları kanununun hangi maddesinde yazıyo Abicim tek tek okudum 181 sayfa resmî gazetede yayımlanan engelli hastalık oranlarını...

AHİ FALAN YOK Engelli kanununda...

OBSÜKTRİF UYKU APNESİ VARSA yüzde 35 direk hafifi ortası ağırı yok

Korhan bey bende Ege üniv den aldım ahi 35 benim ağır uyku apnesi var medikalparktan da almıştım ahi 42 di bana Özel hastane raporları gecmeyebiliyor dediler egeden tekrar aldım.bergama devlette heyete girdim ağır osas ve hipertansiyon var baltazar da 42 oldu ..geçen ay vergi dairesine çalışma belgem dilekcem ve heyet raporumla başvurdum ..Ankara uyku sonuclarimi incelemek için Bergama devlet hastanesinden mi isteyecek??

Hayır osasin dereceleri var 35 puan sadece ağır osasta var

Bergama devlet hast başvurduğun vergi Dairesi ne gönderecek o izmir Konak vergi dairesine oda Ankara maliye ye gönderecek

Başvurunuz kurumsal başvuru ise raporunuzda kurumsal başvuru yazar..zaten... ben iş yerimden kağıt aldım vergi dairesine gittim onlar hast sevk etti raporun çıktı vergi Dairesi ne tüm tahlil rapor vs geldi omlar Konak a gönderdi oradan ank maliyeye gitti süreç bu şekilde benim bildiğim bu

ckaya mail me telini atarmısın bariskorhankargi@hotmail.com

Bağkur a neden yok ki Kerem bey

Sadece hipertansiyon ve apndenden mi aldınız siz ckaya bey,? 45 balthazard ile 42 imi oldu

Kerem29

Ankara hastanesinin bu konuda çok daha titiz olduğunu oranlarda cimri olduklarını duydum bilginize,aynı gıcıklığı oradada görebilirsin.Üniversite hstanesi tercihin olsun bence hacettepe mesela...

titanikks

Kardeş zorla kurul da olduğunu öğrendim heral de onaylanmış oluyor 11.09 tarihli üst yazıları yazılıcakmış artık ne yazıcak bilmiyorum kadın asabi çıktı :O))

Selam aleykum

Arkadaşlar bi sorum olucak benim kronik damar tıkanıklığı var venöz yetmezliği trombosit var hayati tehdit eden pulmoner var yüzde 68 raporum var ankara rapor oranını düşürür mu sizce cevaplarınız için teşekkürler.

sayım

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan. Yerine gittim oradan müdür söyledi ama ne zaman olacak onu bilmiyorum.

Korhan1978

Uyku apnesinde 3 asama var
Hafif orta ve ağır
35 geneline veriliyor
Ama hafif ve ortayi düşürüyorlardır
Ama ağır osas da öyle durum yok
Düşürmüyor lar
Benim Ağır Osas 82
Cipap testine girdim 1 aya çıkacak cihaz alacam
Muhtemelen %40 aynen onaylanıp geri gelir

ckaya
Sonucu buradan yazarmısın sizin ki benden önce gitmiş 06.01.2020

@Ekrem 54
İnş Ekrem bey ahi 71 benim hipertansiyon 10 sol kulak işitme kaybı 6 aldım 51 total 45 e düştü balthazard umarım Böylece gelir. Mahkeme ile uğraşmam.

Korhan1978
Hafif ve ortanın geri gelme ve düşürme durumu var
Ağır da yok

Ekrem 54
Benim rapor 18 Kasım 2019 Ankara varış Ramazan a kadar yetişir diye düşünüyorum

Ekrem 54

İnş herşey gönlünce olur 🙏

Balthazard formülüne glrmemiş sizinki

Pardon girmiş inş istediğiniz gibi gelir🙏

19.01.2020

Rapor hala gelmedi şaka gibi yaa bunlar napiyor rapor üstünde ödev mi çalışıyor yoksa kızım şu dosyayı al gel de beraber baş başa oda da inceliyelim mi diyorlar

Ağustos gelmeyen kaç kişi var tarihleri ile birlikte yazar mısınız..

benim Ankara varış 22 ağustos hala cevap yok

Ben emekli oldumda bana telle arayınca evet onaylandı, süresiz ve kontrol muayenesi yok dedi.Sizlerinde sorup bunlar varmı diye öğrenmenizi taavsiye ederim,birde kontrol muayenesi yok denince tekrar böyle birşey çıkıyomuymuş ileriki senelerde sorarsanız ben dahil herkes bilgi sahibi olur...

Üst Alt