Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Badi35 yıldırma politikaları bunlar bizlerin hakkını suriyelilere veriyorlar bize para kalmadı tabi ben ücretsiz izne çıkartıldım 1.160₺ yatacaktı ayın 8 de onu bile yatırmadı devlet
Arkadaşlar düşününki oradaki görevi sadece telefona bakmak olan memur bile işini yapmıyorsaki yapmıyor bin kez aradım bugün dosyalara bakan memurları düşünmek bile istemiyorum küfür edecegim ama bu kezde memura hakaretten başım derde girecek artık sinirden ne yapacağım şaşırdım
Umityalcin kardeşim arayan çok olacak tabi devlet kurumu orası ben hakkımı helal etmiyorum işini layıkı ile yapmayan devlet memurlarına telefona bile bakmaktan aciz insanlara benim vergimle verilen maaş haram olsun
Merhaba,
Bende sizler gibi rapor sonucu bekleyenlerdenim. 2020 Ocak 25 te gönderildi benim rapor. Sanırım yıl sonuna kadar sonuçlanmayacak. Raporum 1 yıllık süreli bu durumda nasıl bir şey olur bilemiyorum. Yani gönderdiğim rapor sonuçlanmadan rapor yenileme zamanı geliyor. Aslında gecen yıl ben emekliydim şu anda yine emekli statüsündeyim ama maaş durduruldu görünüyor. İyice kafam karıştı. Süreç şayet sonuçlanırsa gecen zamanların maaşı bana ödenecek mi. ödenirse ne ödenecek veya aradaki artışlar yansıyacak mı. kafamda bir sürü sorular.
Az önce aradım, 5 kasım tarihli ankaraya elden verdiğim raporum daha önce sürekli ve %45 idi, oran artışından dolayı
Bugün %65 oranıyla sürekli olarak şizofreni tanısıyla onaylanmış olup, sistemden atılacağını ve tebliğ edileceğini söyledir.
ben ankaraya gitmek için az ewel tcdd yollarından bılet almaya kalktım sırf şu birimin çalışmasını gözümle görmek için fakat devletimiz ücretsiz seyahat hakkımızı elimizden almış durumda gelin görün düşünün işte devletimiz bize bu kadar değer veriyor bu pandemi döneminde ücretsiz bir çok haklarımız geçici sonlandırılmış anlaşılan ben pes ettim ya bu harbiden pes ettim......
Yılmaz3475 : Ankaraya gelsen ne olacak içeri almıyorlar girişteki danışmadan bilgi alabiliyorsun ben Ankara yaşıyorum 4. Ayda gittim neredeyse oradaki memur ile kavga edecektim cama numaralar asmışlar buraya telefon edin diyor bende açan olsa zaten buraya kadar gelmezdim dedim ona arattım servisi hemen açtılar TC felan verdim 2 aya çıkar ulaşır size dediler yalan dolan başka birşey yok
sanırım en eski başvuru bana ait.
28.02.2019 tarihinde başvurdum. neredeyse 1 yıl 4 ay oldu. kontrol ettiğimde "rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor" ibaresi yazıyor. bir kaç kez tesadüf telefondan ulaştım, çok zaman olmuş acil diye not alıyorum dendi. hala sonuç yok.