Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

benim işlemim geçen yıl 6 ay kadar sürmüştü, sabretmek ve sürekli aramaktan başka yapacak birşey yok sanırım. Umarım bekleyen herkes bir an önce evraklarına ulaşır.

Arkadaslar 2aydır aradıgım telefon sonunda düştü. Bayana sordum. Cok kibar davrandı. Kıyamadım kötü konuşmadım. Evet şükür kavuşturana dedim kasım ayı sonlandı yazım aşamasında dedi aralık ayına başlanacakmış lakin pandemi sürecinde doktorların 2 si 2ay gelmemişler ve bakanlık başka doktor atayamamış şimdilerde doktorlar geliyomuş toplanıp degerlendiriliyomuş. Aralık ayına başlanmak üzereymiş. Bu hafta başlanabilir dedi doktorlar haftada 2 gün toplanmaya başlamışlar önceden sıkıntılar vardı ama şimdi düzeldi hızlıca sonuçlarınız gelecek merak etmeyin dedi benden bukdr millet.

Unuttum yazmayı heyecandan istanbuldan 49 kişi aralık ayından 2kişi ocak 2020 den başvurmuş. Diğer illeride düşünürsek baz alarak aralık ayında fazla kişi yok sanırım kendime baktırdım 1ayı bulur dedi. Aralık 24 benimki. Teli kapadım buraya yazdım 15.30da konuştuk

aydın44

Aydın acmazlar diye kafamdaki tüm sorular gitti yani dedim yine açmazlar şak diye karşımda bayan sesi kaldım öyle :) sonra toparlandım sordum işte. Heyecan yaptım halbuki döşencektim ama cok kibarca davrandı tüm hırsım gitti. Sadece niye bukdr bekletiliyoruz diyebildim üzgünüm kardesim bukdr bilgi alabildim

49serkan

serkan kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkürler Allah senden razı olsun
istanbuldan ocak ayından 2 kişi demiş ya bayanın bu söylediği beni çelişkiye düşürdü yani koskoca istanbuldan 2 kişi olamaz yaa bilemedim hayır biri benim diğeri kim:)))

@tamer01
Aynen öyle dedi. 2kişi basvurmuş ocak ayından. İstanbul sadece. Belki tesadüftür. Dogrudur çünkü baktı bilgsayara bi müddet tık tık klavye sesi duydum. :)

@Tahir özböler
Rica ederim bende şoktayım sevgilin teli açmaz ya kavgalısındır aynı duyguyla düşürdüm numarayı ama hakettim 2aydır tık yoktu sonunda açtılar. Şans geç geldi hayırlısı bakalım beklemedeyiz

+903124153259 bu numarayı burdan biri yazmıştı bendeki numaralar açmıyodu bu numaradan açtılar saat 15.10 da başladım aramaya 15.25 te açtılar sizde bu numradan arayın bakalım aynısınımı diyeceklermi tmm arayın test edelim.

49serkan
hadi inşallah bu hafta hayırlı güzel haberler bekliyoruz burda birinin sevinci binine degiyor

49serkan emniyette memurum 2 nisan da engelli emeklilik başvurusu yapmıştım en son kuruma sorduğumda biz sgk dan gelecek yazıyı bekliyoruz demişlerdi benim sürecin ne durumda olduğunu ve ne zaman biteceğini nereden öğrenebilirim ?

sokrates

Sorunuzdan anladıgım kurumunuz engellilik raporu ve hizmet bilgilerinizi Sgk ya yollamış.
Sgk engelli olarak emekli olabileceğinize karar verip bu durumu kurumunuza bildirmesi gerekir. Buraya kdr durum bu
Sonra kurumunuz sizi emeklilik onayı almak suretiyle memurluk görevinizi bitirmiş ve emeklilik hizmet cetveli ile birlikte Sgk ya göndermek suretiyle emeklilik işlemlerinizi yapmasını istemiş. Bunu anladım ee ozmn baglı bulundugunuz sgk neresiyse orayı arayın yada emekli sandıgı genel müdürlügünü arayın.

Ben sabahtan beri arıyorum. En son açtı Emine hanım. benim 18 kasım geçen hafta perşembe kurula girmişti. Kuruldan çıkmış. Sonucunu göremiyorum dedi. Yazışmaları yapılıyor bekleyeceksiniz dedi. Kuruldan çıkmış çok fazla dosya varmış. Geçen perşembe gene aynısını söylemişti. Yarın İzmir'den Ankara'ya bir akrabamı gönderiyorum. Bu gece yola çıkıyor. Emine hanımada ricam ettim. Yarın akrabamı gönderiyorum dedim. Zor durumda olduğumu söyledim. Oda sağolsun kaygısız kalmak istemedi. Akrabamın ismini ve benim ismimi not aldı. Yarın için tekrar bir sonuç almaya çalışacak. Yarın herhangi bir gelişme olursa sizi bilgi verceceğim arkadaşlar.

Mensione

Ozmn dediği dogruymuş test tamamdır son gercek bilgiler budur. Hadi sana hayırlısı olsun diyorum yarın haberlerini bekliyoruz

S.a arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var Ankara'ya gönderilen dosyanın hangi aya ait olduğu vergi dairesine verdiğin ay mi oluyor yoksa ewiste yazan rapor bakanlığa gönderildi denilen tarih mi vergi dairesine verilen tarih 04-12-2019 ewiste bakanlığa gönderildi onay bekleniyor tarihi 02-01-2020

Diğeri ben olabilirim herhalde bakanliga gönderildi onay bekleniyor yazıyor 02-01-2020. :))

08.04.2020Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
07.08.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
08.03.2019Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
18.01.2019Hastaneden rapor bekleniyor
17.01.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
17.01.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
27.09.2018Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
epilepsiden bekliyorum ilk eksik evrakta ilaç raporu eeg kan tahlili dediler gönderdim 2, sağlık kuruluna girdim yeniden rapor çıkardım sabır taşına döndüm kim bilir artık ne zaman döner bilemiyorum eksik evraktan harbi yoruyor

Sevgili arkadaşlar dünya bizi kıskanıyor işte bak ne güzel engelli vatandaşlarına her türlü zorluğu çıkartıp inim inim inletiyorlar şükredelim halimize hadi Avrupa’da yaşasaydık 😄😄😄😄😄😄😄başımıza ne güzel şeyler gelirdi şükür şükür

49serkan
Aynen öyle dedi. 2kişi basvurmuş ocak ayından. İstanbul sadece. Belki tesadüftür. Dogrudur çünkü baktı bilgsayara bi müddet tık tık klavye sesi duydum.

Biz de ocak ayında başvurduk kardeş Şubatta rapor gitti. Vergi indirimi için mi dedi bunu memur ? Sizin durum mu farklı acaba

Merhabalar, ben de 59 la biten tel. Nodan kibar bayanla görüştüm,dah önce arkadaşların da bahsettiği gibi 2 ay 2 doktorun olmadığını, 60.000 dosyanın beklediğini vb . söyledi. Bu arada kanser hastaları için kendilerine ulaşılması durumunda 3. Ve 4. Evreleri öne aldıklarını, ayrıca diğer ciddi hastalıklar yani çalışamayacak durumda olanlar için de rapor oranı yüksekse öne alındığını söyledi. Benim 2. Evre ve raporum %60. Benim beklemekten başka şansım yok ama trajikomik olan şu ki ben özel bir bankanın özel sandığından emekli olacağım yani sgk ve benzeri devlet kurumlarına hiçbir emellilik yüküm olmayacak yani tamamen prosedüre takıldım. Ben çalışmıyorum şu an, emekli olacağım Bankanın sağlık yardımı %100 ve ben Eylül gibi ameliyat olacağım, teşhis ve kemoterapi için şimdiye kadar 20.000 tl maliyet çıktı,bu yazı en erken 8 ayda geldiğine göre ben tamemen prosedür yüzünden ameliyat ve radyoterapi ücretlerini de kendim ödemek zorundayım . Ümitle kalın, sevgiler

Yusuf Yusuf

bilmiyorum ki işyerime gelmiş

ben ankaraya yolum düşünce meclisin yakınındaki gelir idaresi başkanlığına ara ara gidip sordum

ben ankaraya yolum düşünce meclisin yakınındaki gelir idaresi başkanlığına ara ara gidip sordum

tezim dogru cıktı engel durumuna göre sıra yapıyorlar. Kızdınız bana ben aksini düşünmüyorum dedim kalp kanser falan bişeler yazdım siz bana trip attınız okuyun beyler yukarıyı dediğimin dogru oldugu cıktı

Mensione duydunmu kardesim üzgünüm haklı cıktım:)
tokdem

Tesekürler kardesim burda tartıstıydık ama sen noktayı koydun şimdi buna göre bekleyecegiz sıramızı.

İbrahimozt iki tarih arasında ondört ay mı var ben mi yanlış yorumluyorum şubat 2019 ve nisan 2020

Bu arada hayırlı olsun

49serkan
Kardeşim sana niye trip atalım. Ben trip i orada çalışan memurlara attım. Bir kanser hastasına eyvallah öncelik tanınsın tabikide. Ama ne için 3. ve 4 evreyi için bekletiyorlar.Bir insan kanser hastasıysa, haatadır zaten bırak iki ayı bir ay geçmeden cevabını göndermeleri lazım. 2.evrede olan hastayı 3.evreye kadar bekleten bir zihniyet var.Ve ayrıca kendiliğinden kanser hastası dosyasını öncelik vermiyorlar. Kanser hastası olan hastaların. Arayıp ben kanser hastasıyım deyip bilgilendirmesi gerekiyor ki öncelik versinler. Sen orayı iyi anlatamamışsın bence. Bu arada kanser hastası olan arkadaşım sanada geçmiş olsun ALLAH şifa versin Neyse konuyu çok uzatmayacağım. Akrabam Ankara'ya gitti Emine hanım yok dedirtmiş kendine, başka bir memur bakmış benim dosyaya, daha ekimleri bitiremedik. Temmuz' un 15 ine kadar mutlaka cevap gelir deyip, konuyu kapatmış. Şimdide söylediklerimdr ben haklı çıktığımı düşünüyorum. Oradaki memurlar için, arasanda oraya gitsende, takla atsan, ağzınla kuş tutsan nafile. Bekleyeceğiz malesef mecburen.

Ayrıca bu polemik olayı bitirelim 49serkan kardeşim. İnsanların aklını başka şeylerle meşgul etmeyelim. Elimizde kesin net bir bilgi varsa, buradan arkadaşları bilgilendirelim.

Mensione

Moralimiz düzelsin diye takılıyorum sana. Tmm kapatalım. Bu arada durumuna üzüldüm. Oraya kdr boşuna gitti akraban. Neyse yapılacak birsey yok. Temmuza bişey kalmadı sık dişini

Mensione

bakın kesin bilgiyi yazmıştım okuduysanız benim 31 ekim vergi dairesi dediğini yazıyorum çorlu vergi dairesine verdim gebze ilyasbey vergi dairesine gitti 10 gün önce aradım 1 ayı bulur dedi.evrağı gelen arkadaşlara hayırlı olsun evrağım geldiğindede son durumu paylaşacağım

Merdümgiriz

Ocak ayında istanbuldan 2 kişi var dedi okdr. Yani tam olarak durumun nedir bilmiyorum. Tarihleri tam yazarsan mesela rapor başvuru tarihi vergi dairesine başvuru bide ankaraya geliş tarihi ozmn daha dogru vevap buluruz kardesim.

Üst Alt