Orjan 'ın durumu istisna, ben daha bu zamana kadar, aralık ayında raporu onaylanan duymadım ki o emekli maaşını almış bile. Onun durumuna akıl sır erdirmek mümkün değil. Ancak hayırlı olsun diyebilirim. Ekim ve kasım ayından bekleyen var. Belki tek tük eylül ayından da bekleyen vardır. Memurların basiretsizliği yüzünden binlerce kişi kaç aydır emekli olupda maaşını alamıyor. Ve bu insanlar adı üzerinde engelli insanlar. Bunların hesabını ( Belki evine ekmek alamayanda vardır.) ilk önce devlet yöneticileri daha sonra memurlar ödeyecekler. Şimdi bacak bacak üstüne atıp, günde altı yedi mola yapıp keyiflerine baksınlar bakalım. İlk zaman iki ayda onaylanıyordu. Sonra üç aya çıktı. Sonra dört beş derken, yedi sekiz ay süreyi normal hale getirdiler. Neymiş korona varmış, korona yokkende beş altı aya çıkarmıştınız zaten. Bir sene bekleyenin hesabını hiç söylemiyorum bile. Haram zıkkım olsun her geçen günüm değil dakikalarım!....
Cimer fallanda hikaye, kimi kime şikayet ediyorsun. Zaten direk gelir idaresi başkanlığına yönlendiriyor seni. Yani yönlendiği yer makam. Senin raporunu bekleten, önemsemeyen memur ve yöneticilere.Gelecek cevapda kısaca şudur; lütfen sıranızı bekleyin. Neyi hangi sırayı bekeyeceksin. Zaten bekliyoruz. Dünyada cehennemi yaşatmak isteyen Zebanilerimi...