Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hocam haklısın fakat hiç hastalığı olmayan ve bellirli bir miktar para karşılığında rapor alanlar var. Ocak ayında bı Dr 400 kişiye aynı uyku apnesi raporu düzenlemiş para karşılığında o yüzden çağı uyku raporu süreli geliyormuş. Benim arkadaşıma yapılan açıklama. İnan bende 170 gündür merakla bekliyorum cvp süreli gelirse tekrar gideceğim aynı raporlarla gireceğim 2000 yılından beri sonuçların var ama elden ne gelir ki. Yeterki süreç hızlı ilerledim gerekirse girecem bir kere. Zaten bugün olmaz ise yarın yine cagiracaklar

10 ay oldu hala sonuç yok 10 ay daha mı bekleyelim

aydın44

Aydın sana öyle birsey olmaz. Sana süresiz gelecek demedi deme. Cok tanıdıgım senin gibi kalpten rapor aldı rahat ol sen.

1,5 senedir bekliyorum. İlk rapor 01.2019 da %52 gitti %36 onaylandı. İkinci rapor %48 oranla 11.2019 da gitti hala bekliyorum. 20 sendir devlete yük olmayayım diye rapor almadım şimdi devlet bizi dolandırıcılarla bir kefeye koyup eziyet ederek karşılığını veriyor.

Benim kroner arter 10 puan verdiler hipertansiyon 10 verdiler ikisi tek hastalık oluyormuş kalple alakalı olduğu için 20 puan yapıp tek hastalık saydılar

ibrahimozt
şubat 20.2019 da giden evrağım 4.21.2020 de 1. derece olarak geldi[. hayırlı olsun İbrahim ilk gönderimmiydi kaç puanla gitti kaç puanla döndü

Bende ağır mixed uyku apnesi var ayni zamanda santral apne var ve tip2 diyabet hipertansiyon birde boyun fıtığı var toplam 56 sürekli rapor verildi. Raporumu ve sade PSG sonucumu verdim birde işyeri çalışma formu öncelikle şeker ve tansiyon raporumu vermelimiydim?? Vergi dairesi PSG raporuna bile gerek yok dedi ama ben eklettim. Birde Ankara'da kontrol verirlerse şeker ve tansiyon ilacı kullanırken nasıl ispatlayabilirim ki ilaç kullanırken kan değerlerim normal çıkacak ve bu hastalıklar kronikleşmiş hastalıklar böyle saçma bişey olabilir mi??

ismail53

Sizin hastalıklar neydi oran bukadar düşürüldü?

Arkadaşlar süresiz yüzde 51 rapor aldım. Kamuda memurum. Sizce engelli memur kadrosuna geçiş yapmalı mıyım??

Arkadaşlar. Ben biraz önce Ankara Gelir Idaresi Başkanlığından çıktım. Durum şu heyetten çıkmış yazısı yazılmayı bekleyen yaklaşık 20.000 dosya olduğu, 9-10-11 ayların heyetten çıktığını söylediler. Yazıların yazılıp sisteme düşmesi yaklaşık 1 ay sürebileceği söylendi.

Beyin Kanamasından mütevellit sol ayakta spastik yürüyüş ve sol kolda zayıflık var. 20 yıldır var. Muhtemelen 20 yıldır neden başvurmamış diye ilk raporu şüpheli gördüler. Birde Arnavutköy devlet hastanesinden aldım. Orası biras karışık bir yer gibi. İkincisini Okmeydanı SSK dan aldım daha ciddi olsun diye. fatihdalma

Hat bakım: verdigin bilgi için çok teşekkür ederim sağolun allah razı olsun

Hatbakim Allah razı olsun. En azından sayende tahmin yurutebilecegim. Benim 16 Aralık 2019 başvuru tarihim. O zaman temmuz ortasında anca gelir

Badi35

Öyle tahmin ediyoruzda ikinci dalga dediklerini unutmayalım. Bela bitmiş degil

Hatbakım sagolasın kardesim. Bu iyi geldi. 20000dosyayı neden bukdr biriktirdiler anlam veremedim

Sorma 15 Haziran'da idari izinde bitiyor sahaya geri döneceğim bari sonucun gelseydi morallerim yükselirdi.eger olumlu sonuç gelirse 9 ay daha dişimi sıkacagim

Selam

Az önce Ankara'yı aradım arkadaşlar. Yedi ay geçtiğini söyledim. Covid 19 dan dolayı uzadığını bir doktorlarının daha halen eksik olduğunu söylediler. Benim 18 Kasım Ankara'ya gidiş arkadaşlar, şuan heyete girmiş pazartesi tekrar arayın dediler. Şuan Kasıma yeni başladıklarını 20 kasıma kadar olanlar heyette girdiğini söylediler.Pazartesi tekrar arayacağım bir bilgi alırsam paylaşımda bulunurum arkadaşlar. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız göksel75

Bu konuyla ilgili formu uzun süredir takip ediyorum. Süre uzayınca insanlar bezdi. Artık eskisi gibi bilgi için paylaşımlarda bulunulmuyor malesef, sebebi ise ortada covit 19 dolayı sabit bir bilgi yok. Umarım bundan sonraki süreçte form Ankara'nın çalışma hızına göre canlanır. Ankara'da 3 aylık dosyalar birikti. İnşallah ikinci dalga gelmezse bu ay arka arkaya güzel hanerler geleceğini umuyorum. Lütfen sizden ricam arkadaşlar eskisi gibi formda bilgi alan, sonuçlanan arkadaşlar birebir paylaşsın ki arkadan gelenlere nefes olalım.

+903124153259 Emine hanım
Çok iyi bir insan, gerçekten elinden gelen herşeyi yapıyor. Benim dosyam için epey bir araştırma yaptı.

bu nasil bir cevap Allah allah dr biri daha konseye katilmamis Koskoca Tr cumhuriyeti
ana karar baglayici kurul 1 dr gelmediginde isler daha baslayamayacak kadar acizmi ..Olmasin kardesim o zaman bu merkez bilmem ne kurulu direk raporlar isleme konulsun bu ne dir 6 gecti benim 7 ayi gecmis onun .İsimiz falcilara kaldi .herkez cimere sikayet etsin kardesim bir sey olmaz demeyin sikayet edin bunlari

Dalga geciyorlar resmen lütfen cimere sikayet sayfasi olusturun.böyle olmaz vallahi durumu agir olan insanlar var calisamiyorlar coluk cocuk sefalet icinde elektirik parasi odenmiyor herkes durumu cimere arz etsin lütfen herkes tasin altina elini kolunu soksun biraz

Nissaca : kardeşim sakin ol ben umudumu kestim devletin memurunun canı isteyecekte kurula gelecekte onay verecekte daha çok bekleriz her arayana ayrı bir cevap veriyorlar : tok açın halinden anlamaz bunlarda onlardan bu kadar bekliyoruz birde olumsuz çıkarsa o zaman yanarız herşey sil baştan çok sıkıcı bir süreç yıldırma politikası uyguluyorlar

Yanlış düşünüyorsunuz resmi dairelerde calışan doktor ve personeller bir üst kademedeki amirler tarafından kontrol ediliyolar. Bu üst kademedeki amirler o koltuklarını tehlikeye atmazlar. Değim yerindeyse kök söktürürler. Hersey normal kötü düşüncelere kapılmayın. Bütün suç koronada. 5arkadasım koronadan önce 2.5 ve 3 ayda aldılar. Biliyorum zor durumdayız hepimiz ev gecindiriyoruz. Ama buda bizim şansımız. Üzmeyin kendinizi. Biraz daha sıkacagz. Dua edelim 2 dalga gelmesin bütün hersey düzelir. Ne olur kötü düşünmeyin okıyorum burayı üzülüyorum. Cipralexle kendini avutan biriyim. Cok az kaldı sabredin.

3sene oldu bipolar depresif teshis kondu. İlaç manyagı oldum. Yakın tarihte burayla tanıştım. Önceleri güzel yorumlar yapılıyordu okuyup keyifleniyordum. Bi nevi ilaç gibi. Arkadaslar şaka degil durumum yeminle ilaçlarla duruyorum bu yazdıklarıma bakmayın haftafa bi kafama dikiş atılıyordu. Şimdilerde iyiyim bana kızmayın deli demeyin cidden. bir Kişinin ruhsal durumunun iki uç arasında olağandışı değişimini ifade eden bipolar bozukluk, bir ruh sağlığı sorunudur. Hayat yaptı bunu hayatın zorlugu. Geçim derdi. Hepiniz aynı olabilirsiniz Allah korusun eger güzel olanı düşünmezseniz.

Üst Alt