Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yazıklar olsun koskoca devlet vatandaşıyla oynuyor resmen bu işler ile görevli memurların sorumsuzluğunun sonucu madem gerekli bu evrak neden baştan istemiyorlar işleri nedir salla başını al maaşını nasıl olsa allah büyük

Mıncırık

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum sana bir sorum olacak evrakları SGK ya verdim demişsin ama SGK evrakları almıyor diye biliyorum yani şöyle anlatayım sadece bir hastalıktan yüzde 60 raporu olanlar SGK dan direk emekli oluyor diye biliyorum cunki bende sordum ama sana tavsiyem rapor ve evraklarinla birlikte bir an önce vergi indirimine baş vurmani tavsiye ederim cunki yanlis ilerliyorsun vakit kaybetmemen için söylüyorum ama yinede sen bilirsin

Koca oglan
Teşekkür ederim yanlışmı anlattım bir önceki sayfada detaylı anlatmıştım şöyle SGK evrakları e imzalı rapor kimlik fotokopisi vs ile Gebze vergi dairesine bireysel başvuru yaptım yani bu evrakların dışında herhangi bir tahlil vs birşey göndermedim benim sorunum eksik evrak diyerek geri gelirmi burada eksik evrak diyen arkadaşlar var benimde başıma böyle bir şey gelirmi sorun tamamı ile bu SGK ya başvurmadım Vergi dairesine başvurdum

Slm arkadaşlar 811 sayfaya nasıl geciyorsunuz sizde 1 den 800 kadar sayfa mi ceviriyorsunuz engelliler biz sitesini açınca direk en son sayfaya nasıl giriş yapabilirim

Kardeş TBMM ziyaretçi girişi karşısında 100 mt yukarıda Maliye Bakanlığı var. Onun arka tarafında ki bina 3 kat.
Bende nasip olursa çarşamba günü gideceğim

Arkadaşlar bu vergi indirimi için giden raporlar adres değil hangi birim yani maliye Bakanlığı'nın arka tarafindaki bina 3 katta ney geçiyor ne servisi adı bölüm ünvanı ney giden gören oldumu

Bugün arayan veya ulaşabilin varmı arkadaşlar

garip 4874 kardeşim çukurambar gelir idaresi başkanlığı var onun yanında camlı bir bina varmış raporlar orada onaylanıyormuş

HATBAKIM
Yani Çankaya da sanırım çok bilmem oraları İstanbul ikamet benim teşekkür ederim

25salih35
Sayfanın başında birden yediye kadar numaralar var sağdaki oku tıkla direk son sayfadasın arkadaşım

s.a arkadaşlar kurul başlamışmı caba bilgisi olan varmı benimde 9:12:2019.bakanlığa gönderdi cvp bekleniyor

Arkadaşlar tahmini Çarşamba günü başlar cvplar yavaş yavaş. Bugün tam kadro başladılar ise.

Garip4873
Arkadaşım Maliye Bakanlığı Gelir Idaresi Başkanlığı diye geçiyor. Ben daha önce gittim nasipse çarşamba tekrar gideceğim

Gib tarafından bugün tarihi ile yazım yazılmış avdb na indirim uygun bulunmuş. Rapor yüzdem 41 15.10.2019 da başvurmuştum. Rapor tarihim ise 20.09.2019. Tip 1 diyabet hastasıyım ve hipertansiyoum da var. Sürekli engelli raporum olmasına rağmen 1 sene sonra hastaneye sevk ile kontrol muayenesi denmiş. Ben pek bilmiyorum bu süreci. Bilkent Şehir Hastanesinden almıştım raporu, kendim tekrar oraya gidemezmyim direk. Bir de sil baştan tekrar mı bölümlere gideceğim nasıl yapılıyor bu kontrol muayenesi. Süreç hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Normalde Eylül 2021 den itibaren erken emekliliğe hak kazanıyorum ama bu kontrol muayenesi biraz endişelendirdi beni.

@Hayati çakmak

Dostum koroner arter den kaç puan verdiler hatırlıyormusun. Bende eylül 2019 da yüzde 41 aldım 2 ay sonra bu kalp damar çıktı 1 tane stent takıldı. Yükseltmek için tekrar mı başvursam diyorum. Puanı az ise hiç uğraşmayım.

@Abzeh

Ben Ankara da ikamet ediyorum. 15.10.2019 da başvurdum bugün sonuçlandı yeni. Yani öyle birşey yok . Bu arada 28 mayıs cuma günü bazılarının taleplerini sonuçlandırmışlar toplu sanırım.

@Abzeh

Ben Ankara da ikamet ediyorum. 15.10.2019 da başvurdum bugün sonuçlandı yeni. Yani öyle birşey yok . Bu arada 28 mayıs cuma günü bazılarının taleplerini sonuçlandırmışlar toplu sanırım: kardeşim olumlumu sonuçlandı sürelimi : süresizmi biraz bilgi verirmisin .

Teşekkür ederim

Ok işareti yok telefonda çıkmıyor belki bilgisayarda ok işareti görünüyordur telefonda sayilarin sağında boşluk var orayı tıklayınca son sayfaya götürüyor problemim çözüldü teşekkür ederim

aydın44

Olumlu sonuçlandı vergi indirimi talebim, ankara vdb na başvurmuştum yazım oraya bugün yazılmış ama seneye kontrol istemişler yazıda, sanirim 1 yıllık süreli oluyor bu vergi indirimi hakkım, engelli raporum ise sürekli (yani süresiz) Peki siz biliyor musun kontrol muayenesinde normal engelli raporu gibi tek tek bölümleri gezip heyete girip rapor mu almam lazım ve daha önce engelli raporunu aldığım yere direk kendim başvurabiliyor muyum?

heyagmur

İşte benimde korktugum bu. Süreli gelirse işimizin sıkıntısı fazla. Evet kardesim tek tek muayene olacaksın. Sonra heyet aynı işlemler tekrar. Üzgün0m. Sıkıntı yani.

Benim anladığım tedavi edilebilir hastalıklar tekrar kontrol muayenesine çağrılıyor sanırım

Arkadaşlar kontrol muayenesi istiyorlar bu ara nedeni ise para ile hile ile alanların önüne geçilmesi zaten hastalık sabit ise tekrar almak o kadar zor değil.

şubat 20.2019 da giden evrağım 4.21.2020 de 1. derece olarak geldi

İyide güzel kardeşim mesela ben kalp hastasıyım kalbimin tedavi edilme şansı yokki ne diye kontrol isteyecek saçmalık devlet beni tedavi etsin ben istemiyorum emeklilik felan onların olsun üç kuruşu ,kaldıki 25 yıl pirim ödedim ben bu devlete

Üst Alt