Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
İşte bende bunu diyorum. Yıpranmanın sonuyum ben. Tecrubeden söylüyorum. Düşünme sadece analiz yap geç. Daha iyi hissedersin. Böyle yaptırıyor doktorlar klinikte yatarsan. Demedi deme.
Sagolasın önceden daha agır ilaç tedavisi uygulandı. Valproad verdiler 1seneden fazla kullandım. Düzelir gibi oldum iyiydim. 2aydır yine bir kıpraşma oldu gecen hafta prostad için gitmiştim kendi doktorumada ugradım cipralex verdi.daha hafif herkezin kullandıgı bir ilaç benim içün güzel kafa yapıyor çeneye vuruyor İyiyim şimdilik. Aman diyorum ince düşünmeyin herseyi. Gamsız ol kardesim gerekirse ol yani.
Arkadaşlar. 7.11.2019 giden raporum olduğu gibi onaylanıp bugün Kütahya maliye ye geldi. Bana da mail olarak Kutahya Maliyesi tarafından verildi. Nasipse yarın sabah dilekçemi veriyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Arkadaşlar kamu kurumunda memur olup da sonradan rapor almış kişiler bunu kuruma bildirdiği takdirde bazı olumsuzluklarla karşılaşabilir mi
Mesela başka bi birime vermek ya da senin emekliliğin gelmiş çıkaralım ya da ne bileyim malulen emekli edelim gibi filan başka bi olumsuzluklarla karşılaşır mıyız??
Bir de erken emeklilik hakkı dolduktan sonra maaş da düşme yaşayıp pişmanlık duyanlar varmış. Var mı böyle problemler yaşayan ya da konu hakkında fikri olan??
Çünkü bir haftadır kararsızlık içindeyim kuruma ve vergi dairesine bu raporu belirtip belirtmemek hususunda
Bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın
Şeker kollesterol tansiyon böbrek %45 ile gitti ile 2 yıl süreli gitti. Süresiz %45 onaylandı.
Arkadaşlar dünde yazdım. 9-10-11 aylar kuruldan çıkmış. Yazılarının yazılması bekleniyor. En az 20.000 dosya bu şekilde orada çalışan toplam memur sayısı 20 civarı. Covit zamanı 4 memur çalışmış. 27 mayıstan sonra 10 kişi çalışıyor. Hala tam kadro değiller ondan yığılma olmuş
Merhaba ben 13 kasımda İzmir vergi dairesi ne verdim onlarda 18 kasımda ankaraya göndermişler o zaman muhtemelen 10 15gü e kadar benimkide çıkar inşallah
Dosyaların yüklenmesi 2 ay mı sürüyormuş? Bana versinler 1 hafta da bitiririm. Bu kadar zor mu be arkadaş. Burada bekleyen insanlar zaten zor durumda olup müracaat edenler. Kimse engelli olmak istemez zaten. Uzadıkça uzuyor. 7-8 ayda sonuç mu verilir, yazıktır günahtır...Bi empati kursun bu onay işine bakanlar...
Selam benimde Ankaraya gidiş 28ekim.bügün sonu 59 ile biten tel noyu aradım kuruldan çıktığını şuan yazım aşamasında olduğunu ancak sonucu göremediğini söyledi.
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum ama yaklaşık 7 aydır hergün takip ediyorum.
Benim başvurum izmir vergi dairesinden. Ankaraya ulaştığı tarih 18 Kasım 2019
Yorumlardan belli ki Ankara Kasım ayına başlamış, Hatta yarıyı geçmiş.
Ben İzmir vd. Sini aradığımda Kasım ayının gelmeye başladığını söylediler. Bagzı arkadaşlar ekimden hala beklediklerini yazıyorlar.
Diyorumki acaba illere göre bu süreç degişiyormu? Muhtemelen her ilin yogunlugu farklı farklı.
Ricam yazarken hangi ilden başvuru oldugunu belirtirseniz. Daha kolay bilgi sahibi oluruz düşüncesindeyim. Yeni olanlar yazanın hangi ilden oldugunu çok kestiremiyorum.
Hepimiz için hem maddi hem manevi yani psikolojik olarak, zor bir bekleme süreci. Sonuçlananlarınki hayırlı olsun derken, benim gibi hala bekleyenlere sabır diliyorum.
Hoşgeldin tahir kardeşim. Konu biraz netleşmeye başladı. Özet şudurki illere göre degişiklik gösteriyor. Sebebide senin dediğin gibi yogunluktur. Burdan aldıgımız bilgilere göre kasım bitmiş yada bitmek üzere. Orjan vardı aralık müracatlıydı onaylanmış yani bazen kafamızda karışmıyor değil. Sonuç bekliyoruz yapacak birsey yok.
Hoş bulduk. Benim ıstanbulda bu işin danışmanlığını yapan bir arkadaşım var dün konuştum İstanbul hala 21-25-28 Ekim bekleyen hastalarım var dedi. Bilakis izmir vergi dairesine kasımın ilk haftası geldi bu hafta. Aralık gelen arkadaş hangi il bilmiyorum ama, dedigin gibi kesinlikle il yorgunluk farkı. Istanbuldan giden başvuru ile atıyorum kütahya dan giden başvuru sayısı mutlaka eşit degil. Kanımca aradaki 15-20 gün farkların sebebi bu.
Dogrudur. Ama neye göre sıralama oluyorki izmirde kasım istambula ekimden bekleyen var. Yani nasıl desem bu evrakların merkeze geliş sırası yokmudurki illerden gelen sıraya göremiki bilmediğimiz bu olabilir.
Bölge bölge masalar olabilir, büyük şehirlerin içinde oldugu masalarda, iş daha agır yürüyor olabilir. Şöyle düşünürsek, Türkiye deki 52 ilin nufusu İstanbul kadar.
İstanbul çok yogun, İzmir, Ankara daha yavaş.
Gibi diger iller çok daha çabuk çıkıyor.