Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben hepsini verdigim halde eksik evrak diye geri dondu bahaneleri ise tarayicidan ciktigi zaman bazi evraklar okunmuyor boyle bisey yok bekliyorum hala evragi tekrar gonderdk islerine geldigi gibi psg raporum okunmuyomus varmi boyle bisey cimere yazdim siranizi bekleyin diye cevap geldi bekliyoruz tekrar

Selam

Merhaba
Ben Psg raporumu ve bütün evraklarımı ilk başta gönderdim. Fakat GİB'de sadece sağlık raporu, dilekçe ve şirkwtin imza sürküsü gözüküyordu. Ona dayanarak GİB'de gözükmüyor diye, 2 ay önce dilekçe verildi,Psg raporu fakat sadece dilekçe sayısı ve dilekçe gözüküyor. Hiç bir rapor test, tahlil vs yok Dilekçenin içeriğini göremedim GİB 'de tekrardan dilekçe vermek gerekiyormu. Benim Ankara' ya varış 18 Kasım. 15 - 20 gün içinde cevap bekliyorum.Bir aksilik çıkarmı? Sariköylü

49serkan ve diğer arkadaşlar engelli emeklilikte kalan izin günleri konusu nasıl olur mesela 20 gün kalan iznim var diyelim emeklilik onayı gelirse kalan iznimi kullanma şansım olur mu yoksa hemen ilişik kestirirler mi, kalan izin yanar mı bilen var mı bu konuyu ?

49serkan, YUNUS YURDAKUL nasıl yani ? Memuriyette de kalan iznin parasını ödüyorlar mı ? Ben memuriyette böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ilk kez duydum iyiymiş .:rolleyes:

49serkan, YUNUS YURDAKUL nasıl yani ? Memuriyette de kalan iznin parasını ödüyorlar mı ? Ben memuriyette böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ilk kez duydum iyiymiş .:rolleyes:

Vergi indirimi belgesi memurların emeklilik işlemlerinde uygulanmaz.verrgi indirimi raporu alırsan bu sadece görevde iken sana fayda sağlar, emeklilikte fayda sağlamaz.emekli olunca tüm hakların ödenir izin kalan maaş dogum izni ve diğer izinlerin parasını alırsın.bide memuriyet sürende önemli.

49serkan neyse bir yanlış anlaşılma oldu sanırım benim zaten vergi indirim belgem yok ben sağlık kurulu raporu alıp direk emeklilik için kuruma başvurdum onun sonucunu bekliyorum kalan iznin parasının ödeneceğini de ilk kez sizden duydum memuriyette böyle bir şey yok diye biliyordum yanlışınız olmasın neyse ben ufak ufak kullanayım iznimi yine de .:)

Yeni idari izinlerden degilmisin kronik hastalıgın var idari izinli degilmisin cumhurbaskanlıgı kararnamesiyle idari izinli sayılmıyormısun

@49serkan benim hastalık psikolojik idari izinli değilim emekli başvurusu yapmıştım aldığım 74 oranlı raporum ile onun sonucunu bekliyorum 2 ay oldu kullanmadığım 20 gün iznim var daha 2 ay daha sürer diyorlar senin iş ne yapsam diyorum:confused:

sokrates

Yat 20gün daha. Ben 3aydır yatoyorum. 1kere doktora cıktım okdr ondada covid19 tomografi odasını gördüm bide hasta getirdiler onu gördüm tırstım bidaha cıkmam sanki tırstım gibi

Merhaba arkadaşlar ben 03.03.2020 tarihinde Gebze vergi dairesinden bireysel yani hastaneden almış olduğum yüzde 50 kronik hepatit e bağlı siroz tek doktor raporu ve SGK evrakları verdim yanında hiçbir tahlil vs göndermedim yanlışmı yaptım istedikleri kimlik fotokopisi kimlik ve rapordu konu ile bilgi paylaşırmışsınız lütfen

Birde kurul doktorlarının evraklarını kurul aldı zaten bize birşey vermediler sadece rapor verildi

Bende 13 Kasım da %43 kalp sürekli raporumu Ankara gelir idaresi başkanlığına verdim sadece çalıştıgım iş yerinden bazı evraklar istediler o kadar tahlil sonucu felan istemediler

İnşallah kardeşim bekliyoruz olumlu gelsin herkesinki çok sıkıcı bir süreç

Bizim rapor geri döndü maliyenin kurulu hepsini istiyor testlerin sadece boş rapor gidince eksik evraktan geri geliyo
Mıncırık

49serkan

Süresiz

Ankara'nın neresinde gelir idare başkanlığı bir hafta içinde Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum elden teslim etme şansım varmı istedikleri tahlil vs oraya giden arkadaşlar bilir sanırım

Yani artık tahlil vs bunlarıda hastane bize vermiyor doktorun ekranı diye bir şey var artık yardımcı olursanız sevinirim beni yönlendirecek bilgi verecek arkadaşlarımdan ricamdır

Arkadaşlar 25.11.2019 gönderdim raporumu yüzde 41 süresiz vergi diresinden raporumu. İmza sürgüleri ve çalışır kağıdı istediler hastaneyede evraklarımı eksiksiz teslim ettim hastalıklarım bel fıtığı .kroner arter hastalığı tansiyon uyku apnesi evrakları hakem hastane olan bozyaka hastanesi aldı eksik evrak deyip geri gönderebilirlermi birde ne zaman gelir tahmince

Hayati çakmak

Bu konu hakkında kesin bilgi yok. Ama uzun zaman bekleyenler var. Sana cevap nezmn geldi. Bunları nezmn istedilerki

Kardeşim merhaba benimyüzde 41 süresiz raporum var izmir bozyaka hastanesinden aldım bu hastane hakem hastane hastalıklarım kroner arter hastalığı tansiyon hiperlipidemi uyku apnesi bel fıtığı hastalık evraklarını hastane aldı sadece elektronik imzalı raporumu verdiler vergi dairesi ise sadece çalışır kağıdı raporumu ve işyeri imza sürgülerini istedi başka bir evrağa gerek yok dedi tahmini sonucu ne zaman gelir birde eksik evrak deyip gönderebilirlermi ama hastane evrakları eksiksiz aldı

Bununla ilgili bir cevap gelmedi 6 aydır bekliyorum eksik evrak var diyebilirlermi

Merhaba bende aynı durumdayım sadece e imzalı rapor SGK evrakları kimlik fotokopisi vs tahlil felan göndermedim birde ben bireysel başvurdum hastane kurulundan aldığım raporu kendim gönderdim bir yerin sevki ile değil eksik evrak muamelesinden korkum burda arkadaşlar yardımcı olacak sanırım

İlk vergi dairesine müracaat ettiğimde alınan evraklar bunlar yeni istenmiş birşey yok

Bende eksik evrak var demelerinden tedirginim inşaallah demezler

İkimizin durumu aynı sanırım ben tek hastalık tek doktordan siroz yüzde 50 gastroenteroloji

Mıncırık

Ben şimdiye kdr eksik evrak terimini uyku apneasından duydum. Başka hastalıklarda var ama raporda uzman doktorun yazdıgı cok önemli. Bulgular kısmındaki yazan teşhisler ve yapılan tetkiklerin tam tesekküllü bir hastane olup olmadıgına bakıp eger ileride iyileşme ihtimali olan hastalıklardan tahlil veya baska bir evrak istemeleri hem işlemlerin uzamasına hemde hemde hastanın psikolojik durumuna etki eder. Kısaca merkez kurulundaki otoritelerin senin evraklarını incelerken prosudure uygun olup olmadıgına bakarlar. İşleri cok zor. Ama takma kafana hata şansları yok kurul en az 5 kişiden oluşıyor. Tmm düşünme bunları zaten evragın gitti dönüş yok bekleyecegiz

aydın44
11 ekimde göndermiştik cuma günü vergi dairesini aradım onlar söyledi evrak eksik getirin diye bizimki hastane kanalıyla gitti orda koymamislar

49serkan
Görme olayında da var görme alan testi onu istiyorlar
Ben yarın testi alıp vergi dairesine verecem bekleriz bi 7 ay daha onların yaptığı hata yuzunden

Üst Alt