Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaşlar rapor onaylandıktan sonra sonucunun vergi dairesine gelmesi yeterlimi yoksa iş yerine de gelmesi şarttmı çalışanlar iş yerine gelmesini beklemek zorundalar mı yoksa vergi dairesinden alıp ssk ya gidilebilir mı
Arkadaşlar az önce ankaradan emine hanım kendi aradı raporun %89 onaylandı dedi ist. vergi dairesine gönderildi dedi evrak ankaraya gidiş 3 aralık 2019 iki hafta önce aramıştım tel no.vermistim az önce aradı öğleden sonra vergi dairene anca gider dedi
Selam arkadaslar. Biraz once ankarayi aradim. Kuruldan cikmis gozukuyormus ama sonuc girmemisler. Bu hafta kasim ayinin hepsi bitecekmis. Ankaraya gidis tarihi 6 kasim 2019
cok tesekkurler. Umarim hayirlisiyla herkes istedigi sonucu alir. Sonuc gelse de rahatlasakHayırlı olsun kardeşim
Merhaba arkadaşlar anlayamadığım nokta 8 ay önce gönderdiğim raporumu geri gelmiş hastaneye tekrar sevk diyor Ben kalp hastasıyım 2 tane stent var yüzde 49 raporum var Neden beni tekrar hastaneye gönderiyor anlayamadım
Şimdi ben bir daha mı 8 ay bekleyeceğim Bu nedir ya bu işkence insanı kalpten götürecekler