Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben de anlayamadım ki aradım meseka kararı diye söyledi herhalde dedi Başka bir hastaneye gideceksin dedi yine beni uğraştıracak lar çok moralim bozuldu Tekrar hastanelerde uğraş dur

Arkadaşlar ben lösemi hastası olduğum için biraz öne almışlar o yüzden 3 aralık kesimle beraber çıktı

İnsaallah herkesinki en kısa zamanda oran düşmeden eksik rapor olmadan geçer

49serkan çok teşekkür ederim Rabbim herkese şifalar versin

Babacan kardeşim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Raporu 3 araliktami gondermistiniz?

Selam

Kardeşim geçmiş olsun. Olay senin raporun benim raporum olayı değil. Keşke burada bekleyen herkesinki onaylansa,çok dengesiz haber alıyoruz. Bu buradaki bekleyenlerin suçu değil. Her seferinde Ankara'dan insanlara değişik bir şeyler söylüyorlar. Bekleyen insanların kafası karışıyor. Birde bekleyenlerin çoğu benim gibi 8 ay olacak. Zaman uzayınca insanlar geriliyor haliyle. Onaylanmasına inan çok sevindim. Hayırlısı olsun. Babacan44

RemziSönmez

Tam teşeküllü devlet hastanesi olması gerekiyor sağlık raporu verme yetkisi olan. Siz raporu nereden aldınız acaba?

RemziSönmez

Stentin takılı olduğunu belirten raporları göndermişmiydiniz başka rahatsızlıktan oran varmı geçen benim yeğeninde %88 kas hastalığı raporunu geri gönderdiler emg ve biyopsi sonuçlarını koyup tekrar gönderdi.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Remzi Sönmez : geçmiş olsun kardeşim bende kalp hastasıyım ancak sadece stent ten dolayı zor alırsın yanı sıra hipertansiyon ve hiper kolesterol de olması gerekir bunlarıda eklet bence

Serkan kardeşim sana bir sorum olacak 3 derece sürekli onaylanmak ne anlama geliyor

Vergi indiriminden hala haber yok

Selamünaleyküm arkadaşlar 20 Aralık 2019'da vergi indirimi için başvurdum hala haber gelmedi neden bu kadar uzadı ne zaman gelir bir bilginiz var mı.. SSK'lı olarak işe giriş tarihim 26 04 2008 engelli rapor oranım %94 sürekli yazıyor raporda geçerlilik tarihi olarak

Sizosalgun
Eli kulaginda kardesim.heran gelebilir devamli bak

eser37
Eser kardesim cok kişi bekliyor.gecmiş sayfalari okursan ne demek istedigimi anlarsın .pandemi eksik eleman bircok sebep var.okumanı tavsiye ederim

Arkadaşlar Evis izmirde rapor sonucu hala gözükmüyor. Aradım izmir vergi dairesini sonuç gelmiş işyerine gönderecekler fakat süreci hızlandırmak için elden teslim alabilir miyim dedim Verelim dediler Çarşamba günü elden teslim alacağım süreci hızlandırmak için. Vergi dairesi elden teslim edebiliyor hem işyerine gönderecekler hem bana verecekler geçenlerde konusu geçmişti bilginiz olsun

aydın44

1ayı gecer dedi.farketmez ya alıştık🤣uźülmuyorum sizin haberleri okuyunca keyfim yerine geliyor.

5 Kasım 2019. Teşekkürler arkadaşlar

Evis te gördüm şimdi inanmaya başladım bu işin olacağına yalnız eviste geçen hafta cumanın tarihi var bugün aramasam sisteme işleyip işyerine be zaman gönderirlerdi kim bilir. Dürtmeden iş yapmıyorlar. Ankaradan haber alanlar izmiri de arasınlar evrak bekliyor diğer türlü

Arkadaslar bende 5.20de ankarayi aradim ilk defa dusurdum emine hanim acti tlf nu 18 kasimi ve kasim ayini sordum raporum oldugu gibi yuzde yuz kuruldan onaylanmis yazi isleride en gec bu hafta sonu kasimin hepsi biter dedi

Eyvallah serkan bundan sonra surec hizlanir seninde gelir kisa sure icinde

Hayırlı olsun kardeşim, benimde 18 kasım, o zaman sonuç belli olmuştur. Bende aradım bugün defalarca ama sonuç hüsran.😞Telefona cevap veren olmadı. Mehmet 34

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba,ben izmirden başvuru yapmıştım.
eviste 06.12.2019 gönderi tarihi görünüyor.bugün 13:50 de ankaraya ulaştım 03124153259 tel başvurumum 12.12.2019 ankaraya ulaşma tarihi olduğunu öğrendim.bu hafta kasım ayını bitireceklerini ve önümüzdeki hafta aralık ayına kurula başlayacaklarını belirtti tel de ki bayan.benim ne zaman sonuçlanır dedim.net cevap veremiyor.temmuz sonuna kadar aralık ayını bitirmek istiyorlarmış.sonucu olumlu çıkan arkadaşların hayırlısı olsun,bekleyenlere sabırlar diliyorum.saygılar..

Arkadaşlar günaydın benim yazım iş yerine mail olarak gelmiş şimdi ne yapmam gerekiyor : Serkan,göksel , yardımcı olun

aydın44

Hayirli olsun kardesim.evraÄ·i alıp bagli oldugun sgk ya gidip dilekceni doldur.kartini al hayırlısıyla emeklini ol ilk maaşıni ptt den alacaksin sonra promosyonlu bir bankaya gecersin.bukdr baska birsey yok

Teşekkür ederim kardeşim darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah. Yazının çıktılarını bugün bana getirecekler iş yerinden bi okuyayım da sana bir kaç şey daha soracagım

aydın44

Kardesim bi kötü oldum.😁 senin adına cok sevindim.inanki kendime olmuş gibi sevindim.hayırlı olsun tekrar .hadi sen işlerini hallet.biz buralardayiz

Az önce eşim Ankara Emine hanımla görüştü. Benim 18 Kasım, kuruldan çıkmış ama sonucumu göremiyormuş. Kasımı ayını karışık bakıyorlarmış. Bu hafta sonuna kadar Kasım ayı bitecekmiş, biraz daha sabır demiş.

Üst Alt