Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ügür 35 ben calişmadigim icin dilekcemi verdim calişanlar once cıkış verecek sonra emekli dilekcesi dolduracak

İşveren kıdem tazminatı ödemeye yanaşmazsa bizde imza atmazsak emekliluk işlemleri başlamaz mı

Teşekkürler arkadaşlar yarın önce çıkış alıp sonra sgk ya gideceğim o zaman dilekçe için

Selamlar arkadaşlar

Ben de aradım Ankarayı bir bayan çıktı adımı soy adımı aldı bakayım dedi %41 süresiz raporum aynen onaylanmış dedi hatta dur tekrar başka bir sisteme bakıp emin olayım dedi bizim söylememiz yasak ama süresiz aynı şekilde onaylanmış dedi
Yanlışlık falan yoktur dimi dedim sevşnwbilirmiyim diye güldü sevinin dedi
Ama yazı halen gelmedi evis de yok içime kurt düşüyor ya bi yanlışlık olacsk da olumsuz olacak diye [emoji22]

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1999 okul sigorta başlangıcım ama emeklilik primi 2004 den başlamış ödenmeye 20 yıl 4400 tabiyim prim doldu 4750 falan yılı bekleyecem borçlanma oluyır mu erken emekli olmak için
Çok soru var aklımda sormaya da çekiniyorum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaslar aranizda babasi emekli dayisi emekli olan yokmu.bu cok zor bir konu degilki gozunuzun yagini yiyim çalisan arkadaslarin işyerine yazi mail evrak gidince otomatik isyerinle ilişkin kesiliyor işverenin senin hakkinda düşuncesi neyse takdirde onun.kisaca işyerin sana herseyi söyleyecek.sgk ya gidince herseyi ögreneceksin.biraz abarttik bu konuyu.önemli olan ankardaki bir avuc insanin verdigi karar önemli gerisi hikaye.sıkmayın caninizi.hadi hayirli olsun beklemeniz bitti.biz ne yapalim bizi düşünun keyfiniz yerine gelsin.bekliyiorz daha gelsin cevap gerisi cok kolay seyler.hadi hayirli olsun

Arkadaşlar merhaba dünden beri yazsammı diye düşünüyorum üzülen olabilir diye ama şimdi durum şu Ankara ile görüştüm raporum yüzde 50 olduğu gibi aynen onaylanmış dedikleri doğru ise hatta şu anda Gebze Vd imiş mutlaka benim adıma sevinen arkadaşlar olur diye düşünüyorum rapor 03/03/2020 gidiş nekadar erken gelmiş dediğinizi duyar gibiyim fakat beni bilenler biliyor siroz hastayım ben Ankara ya gidip durumu anlattığımda bu tarz hastalıkları öne alıyorlarmış benim evrakım en altlarda imiş iyiki geldin diyip öne alıyorum demişlerdi bu konuları burada bilen arkadaşlarım var bunları bilmeyenler için anlattım özellikle Serkan ve Aydın konuyu çok iyi biliyorlar tavsiyem ağır hastalığı olanlar Ankara ya gitsin Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah

Göksal Sazak kardesim hayirli olsun .kafandaki sorulara cevap ancak bagli oldugun sgk ya vergi indirini evrakinla beraber gidip numara alip sirani bekledikten sonra o süslu hanimlara yada giravatli takim elbiseli abilere durumu soracaksin. Kafandaki tum sorular 1 saat gibi zaman ićinde bitecek.tekrar hayırli olsun.

Mıncırık hayırlı olsun kardeşim sevindim birde Serkan sevindirse bizi iyi olacak burada kocaman bir aile olduk duygu ve temennilerimiz hep ayni bir birimize manevi destek olduk ögrendigimiz ve bildigimiz bilgileri paylaştık burada bulunan bütün engelli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum herkesin inşallah olumlu yönde onaylanır raporları

Allah razı olsun evet hepimiz aynı durumdayız ben kendi adıma sevindim fakat buradaki herkes sevinsin istiyorum çünkü bu hepimizin hakkı keşke hep birlikte sevinebilsek herkesin bir amacı var umudu var umut olmadan insan yaşayamaz kimimiz rahatsızlıktan dolayı en azından rahat yaşamak kimimiz mesela ben ben yarın birgün öldüğümde eşimin ve çocuklarımın kimseye muhtaç olmaması hepimiz bir gün öleceğiz tabi ama benim ve kimilerimizin aslında çoğumuz biliyorumki ailesi için buradayız gene çenem açıldı yazdıklarımla sıktıysam özür bir çoğumuzun pisikolojisi bozuldu başta ben olmak üzere Allah hepimize şifa versin Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin sustum artık Allah’a emanet

Kardeş öncelikle geçmiş olsun raporun hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza

Selam serkan baba dayı vefat ettiği için etrafımda yeni emekli yok özelllikle vergi indiriminden emekli olan yok. İşyerine evrak gelmiş tamam hazirandan itibaren vergi indirimi olacak maaşta diyorlar onlarda bilmiyor . Burada sorma nedenim on kere oraya buraya gitmeyeyim bilen arkadaş varsa kısa sürede halledeyim diye.

Çok geçmiş olsun arkadaşım adına 8 aydır bekleyen biri olarak çok sevindim umarım bu sana moral olur hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun bende çok sabredenlerdenim ama her gelen evrakta kendimin gibi seviniyorum çünkü ne kadar bekleyen azalırsa o kadar mutlu olan insan oluyor demek tekrar hayırlı uğurlu olsun

Arkadaşlar raporumu devlet hastanesinden aldım 35 uyku apnesi 20 tip2 diyabet 10 hipertansiyon ve 5 boyun fıtığı toplamda 56 süresiz engel oranı verdiler. Sorum şu ki vergi dairesine evrka verirken hastaneden aldığım heyet raporunu uyku PSG raporumu ve çalışma belgemi koydum. Şeker ve hipertansiyon tahlil sonuçlarını vergi dairesi istemedi sizce geri dönermi?? Ve Şubat 20 de başvurdum şimdi vergi dairesine gitsem ilave ettirsem sorun olur mu ? Sonuçta tüm tahlil raporları e-devlette var ve vergi dairesi ozaman gerek yok heyet raporu yetiyor dedi. Lütfen konuya sahip arkadaşların yorumunu bekliyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin özellikle Serkan kardeşimizin sonucunu bekliyorum tabi hepinizinde takip ediyorum yani bayağı arkadaş olduk benim ikamet İstanbul Sancaktepe Yenidoğan yakınımda olan varmı acaba merak ettim

Bu arada ben hala evrağa ulaşamadım Gebze Vd telefonlara bakmıyor teyit edemedim

valla arkadaşlar ben ankaraya 1 sefer ulaşabildim 8 ay içinde dahada pes ettim bu gün istanbul vergi dairesiyle görüştüm kasım ayı geliyormuş bu ayın 15ine kadar kasım gelir biter dediler yoruldum vallahi dahada bir şey diyemiyorum ya şaşırdım kaldım işleyiş sırasına herkese allah yardım etsin

Bende ge gebzeden vermistim tel bakmiyorlar 0262 324 49 00 dahili 550 bunoyu arayin burdan gorustum bende benim sonucum bugun gebze vergi dairesine gitmis sistemde gozuktu 17 09 2010 ilk gonderim eksik evraktan donmustu bugun sonuc aldim 56 suresiz olan raporum 56 oranla2 yıllik sureli olarak bekleyen arkadaslarin da ins hayırli sonuclar alırla

Alp78

Rahatsızlıklarınız neydi neden süreliye döndürmüşler biraz bilgi verebilir misiniz sizin açınızdan sıkıntı yoksa burdaki arkadaşlarda ona göre bilgilenmiş olur Allah yardımcınız olsun inşallah.

arkadaslar vergi dairesi yazıyı onaylayıp işyerine gonderdigi an evis de gorunmeye basliyor tavsiyem mutlaka gidip evragi elden almanız halinde aynı anda işyerine de gonderiyorlar elden teslim almazsanız onların keyfi gelecekde rapor sonuclarını yazacaklar mıncırık bende umranıyede oturuyorum madenlere yakın hayırlısıyla beklelyen tum arkadasların evragi en kısa zamanda gelir

Üst Alt