Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selamün aleyküm arkadaşlar bazı arkadaşların ve sgk da çalışan arkadaşlardan bazıları Ankara'nın uyku apnesi oranını düşürdüğünü söylüyor böyle bir şey söz konusu mu 2019 daki yönetmelik harici bir değişiklik olmadı bildiğim kadarıyla bu gidişle 8ay kadar bekleyeceğiz ahi 41 Ankara dan oranı düşürülen oldumu acaba birde ya ben göremedim yada başvuru formunda yoktu engelli kimlik işaretlememişim onaylanırsa onun için ne yapmam gerekiyor teşekkür ederim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aydın44 Kardeşim aynen serkan abinin dediği gibi evraklarını sgk ya teslim et dilekçeni yaz keyfine bak senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu herkese nasip olsun :)

Göksel kardeşim selamlar teşekkür ederim darısı sizlere inşallah tez zamanda 😘

Gidenlere hayırlı olsun kalan sağlar bizimdir beklemeye devam :)

31 ocak 2020 bekliyor Göksel75
20 ocak 2020 bekliyor Yusuf Yusuf

24 aralık 2019 bekliyor 49serkan
23 aralık 2019 bekliyor Korhan1978
22 aralık 2019 bekliyor koca oglan
20 aralık 2019 bekliyor eser37
17 aralık 2019 bekliyor Tarum66
17 aralık 2019 bekliyor Abzeh
17 aralık 2019 bekliyor Aydın1975
16 aralık 2019 bekliyor Badi35
09 aralık 2019 bekliyor Miyako
09 aralık 2019 bekliyor güngör57
06 aralık 2019 bekliyor Ferdigirgin
06 aralık 2019 bekliyor cengav
04 aralık 2019 bekliyor sarp35
04 aralık 2019 bekliyor nissaca

29 kasım 2019 bekliyor Klein
27 kasım 2019 bekliyor mustafamks
25 kasım 2019 bekliyor Hayati çakmak
22 kasım 2019 bekliyor Ylmaz3475
20 kasım 2019 bekliyor Truvalı
18 kasım 2019 bekliyor Tahir özböler
18 kasım 2019 bekliyor Mensione
06 kasım 2019 bekliyor Bewitched

31 ekim 2019 bekliyor alpek6006
28 ekim 2019 bekliyor Mehmet Ali 77
24 ekim 2019 bekliyor Kenan1234k
20 ekim 2019 bekliyor Yusufkoc
20 ekim 2019 bekliyor Nazan34
01 ağustos 2019 bekliyor AAK

Mensione

Mensione banada birebir aynı bilgiyi verdiler. Benimde 18 kasım😃. Bekliyoruz. Sıka sıka agzımızda diş kalmadı. Hep haftaya, hep haftaya. İnş, bu hafta son olur.

aydın44 kardeşim hayırlı uğurlu olsun. bundan sonraki yaptığın aşamaları buradan paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Bende İstanbul vergi dairesine onay yazımı elden almak için gittim. Yazınız geldi fakat önümüzdeki pazartesi günü elden alabilirsiniz dedi.

Kayaşehirli:teşekkür ederim kardeşim darısı tez zamanda sizlerin başına:süreci paylaşacağım

s.a öncelikle raporu onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizlerin başına inş az daha sabır inş

Akman1981

Engelli kimlik kartını Aile ve Sosyal politikalar bakanlığı na bağlı kaymakamlıklar bünyesindeki sosyal yardımlaşma müdürlüğüne başvurarak alabilirsin ben başvuru yaptım kimliğim 15 gün içinde geldi.

Kayaşehirli

Teşekkür ederim raporumuz onaylanınca hallederim artık vergi indirimi aldık diyelim bu arada geçen 7-8 aylık vergi indirim ücreti toplu olarak ödeniyormu.Birde ben Çanakkale deyim oranın evis sistemi yok galiba biz ankaradan mı bakabiliyoruz sisteme

Arkadaşlar bu gün ist.vergi dairesine gittim raporum gelmiş işleme girmiş haftaya gel yada işyerine başvur dedi ben elden istedim vermedi çok zorladım ama yine vermedi izmir elden veriyormuş diye okumuştum forumda ama ist. Vermedi haftaya kaldı mecbur bekliycez

Raporu çıkan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bekleyenlere

Aydın44 çok sevindim senin adına hayırlısı olsun.arkadaslar benim Bir sorum olacak vergi indirimi için başvuru yaptığım zaman çalışıyordum ama pandemi döneminde isyerinden ayrılmam gerekti ve bıraktım şuan çalışmıyorumvergi indirimim geldiği Zaman nasıl Bir yol izlemeliyim bilgisi olan varmı acaba

Babacan44 senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun umarım bizimkilerde tez zamanda belli olur

Kocaoğlan44 teşekkür ederim darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah

selamun aleyküm arkadaslar bugun istanbul vergi dairesine gittim evragimi elden teslim aldim banada vermiyorlardı dedim telefonla aradim salı gunu gelip istersen yardımcı olacaklarini soylediler dedim o zaman hemen yazımı verdiler ve hemen sgk ya gidip emeklilik dilekcemide verdim bugun hayırlısıyla
Ad Soyad SUAT
Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
30.06.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
14.10.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
ben evragimi elden teslim aldım eviste şimdi gorunmeye basladi

Arkadaşlar 4 Kasım tarihli raporum dan gelen 7ay sonraki sonuç maalesef Hakem hasteneye sevk olmuş.Bu ne demek oluyor bilgi verebilecek olan varmı. Raporum zaten 1 yıllık %86 idi ne yapmak gerekiyor?

sivasli5834 hadi hayırlı uğurlu olsun kardeşim darısı biz bekleyenlerin başına

Akman1981

kardeşim bende çanakkaledeyim fotograf ve kimliğinle esenlerde aile sosyal politikalar müdürlüğüne git ordan çıkartıyolar

Hastaligin neydi kardeş yuzde86 rapor kronikmisin hakem hastane oranini düşürüp yükse

Ersns Arkadaşlar 4 Kasım tarihli raporum dan gelen 7ay sonraki sonuç maalesef Hakem hasteneye sevk olmuş.Bu ne demek oluyor bilgi verebilecek olan varmı. Raporum zaten 1 yıllık %86 idi ne yapmak gerekiy

Uyku apnesinden sonucu gelen varmi arkadaşlar

Erz25

Beyin tümöründen ameliyat oldum.Göz,optik atrofi-hipoputüarizm-kronik endokrinonoji

Arkadaşlar hepinize merhaba iki parmağım çalışmıyor araç almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz

Arkadaslar yazi vergi dairesine gelmeden engelli kartini cikartabilirmiyiz

Mehmet 34 engelli raporunuzun bir nüshası varsa elinizde tabiki engelli kartı başvuruda buluna bilirsiniz
Ikisi ayrı ayrı işlemdir.

Sivasli

Belgeyi aldıktan sonra işyerinden çıkış alıp mı sgk ya gittin nasıl oldu. Kimi evrakla direkt sgk ya gidip dilekçe verilecek diyor kimi önce işyerinden çıkış alıp çıkış belgesi ve vergi indirim belgesi ile başvurulu yapılacak diyor. Yarın belgeyi almak için işyerine gideceğim bilgisi olan arkadaş var mı

Ugur aynen belgeleri alip çıkışını yap isyerinden sgk islemlerrin baslicask cikisin demek sgk cikisin demek sgk dan cikisdin olmadan islwmlerini yapmiyorlar

işyerinden çıkış yapmak için imza atmak gerekiyor mu

Üst Alt