Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Uyku apnesi hipretansinyon belfitigi toplam 56 suresizdi raporum 56 olarak 2yıllik sureli olarak donduk bunada sukur

Eksik evrak diyolar buda süre uzatıyor ben f LC geçirdim ikinci raporum nöroloji bulgularını istedi doktor güldü oraya 2 sene önce yazısı yazdı gonderdi 06/12/2019 evragin marta sarktı

Arkadaşlar tecrübemi aktarmak isterim Ankaraya ulaşabilirseniz ki raporunuz onaylandıysa vergi dairesini mutlaka arayınki evis e raporu girip aynı anda işyerine yazıyı göndersinler. İşyerine yazı gitmedi ise vergi dairesine gidip telde yardımcı olacağınızı söylemiştiniz diye vergi indirim yazısını alın benimki 3 nüsha idi sonrası şitketten çıkışınızı alıyorsunuz 8. Madde emeklilik ve SGK ya vergi indirim belgesi ve işyeri çıkış yazısı ile gidiyorsunuz evrakları size iade ediyorlar bende kaldım fotokopi vs yırtınmayın ve SGK da tahsis belgesi doldurup veriyorsu uz o kadar takip no mesaj olarak gönderiliyormuş bana henüz gelmedi ama sistemden başvuru kontrolü yapılabiliyor bilginize

Belgeleri sgk iade ediyor bende nüshası kalsın diye stress yapmayın

Bunlar 8 Ay bekledikten sonra basit işlemlr uğraşmayın diye bilgilendirme yaptım serkan

İstanbul vergi dairesinde arauacağımız numara var mı ankaradan öğrendim onaylanmış ankarada onaylandığı zaman İstanbul la evrak gönderilmesi elektronik ortam ile mi yoksa yazı ile mi yapılıyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bu evrak meselesi nedir biz sadece rapor alırken hastaneye evrak verdik isitme testi,kullanılan ilaçlar hastane yatış epikrizleri vs. Vergi dairesine normal başvuru yaptık sadece. Orada da bizi rapor eski olduğundan yeni rapor almak için hastaneye yönlendirdiler o kadar. Bir problem olur mu acaba hastane o belgeleri Ankaraya göndermiyor mu?

bilgi

goksal sazak raporun onaylandıysa ve vergi dairesine yolladık dedilerse istanbul vergi dairesine git ve sonucunu iste yeni geldi diyolar beklemen lazım sende deki telefonda konusdum yardımcı olacaklarını soylediler dersin rica edersin evragını yazıp verirler tavsiyem ankara sonucları e tebligat olarak vergi dairesine yolluyor

Son düzenleme:
@sivasli5834
Bayağı yakınız

@güngör57
Aminnn inşallah kardeşim 🙏

@49serkan
Sıkıntı yapacak bir şey yok kardeşim bir yerimizide yırtsak olacağa varıyor sabır seninlede yakınmışız acaba bir gün yakın olanlar en azından toplanabilirmiyiz diye geldi aklıma sonuçta birbirimizi çok iyi anlayacağımızı düşünüyorum dertleşebiliriz sadece bir fikir uygun olursa ben varım

Serkan kardeşim selamlar nasılsın mıncırık kardeşim sen nasılsın sabırlı olun benim yazı işyerine mail olarak geldi pazartesi ancak ben ayagım kırık oldugu için SGK ya gidemedim emeklilik başvurusu için haftaya Salı gitmeyi düşünüyorum Pazartesi işyerinden çıkış alıp heyecanlı bir süreç,birde benimki E devlet te gözükmüyor raporum ıslak imzalı idi ondanmı acaba bilgisi olan varmı

aydın 44 emeklilik basvurusunda raporunu istemiyorlar zaten sadece vergi indirim yazını ve işden cıkış belgeni istiyorlar ayrıca raporunu ee devlet den arama bolumune e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama yazdınmı cıkıyor raporun
mıncırık evet bayagı yakınız serkan sanada cok gecmiş olsun allah şifa versin sonuc bekleyen arkadagelsin inşallahsslara en kısa zamanda sonuclari olumlu

Öncelikle herkese selam . Bende raporumu 1.ayıda gönderdim ve halen beklemekteyim . Emeği gecen ve bilgi paylaşan her keze teşekkürler.

Ben görüştüm ankarayla bu sabah kasım ayına devam ediliyormuş 4 mart dedim en az 3 ay dedi bana

Ankara şimdi açtı. P. Tesi dedi yok. Çarş, dedi yok, yarın arayın diyorlar şimdide. Yok yok yok. 😩
49serkan

İnş. İnş. Kardeşim

Merhaba engelli vergi indirimi için kasım 2019 da bir başvuru yaptım evralarımı vs telim ettim ama hala rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor da cevap alamıyorum kimsede cimere bir iki kere yazdım ama onlarda değelerindiriliyor diyor bu şekilde olan var mı ? Yeni süreçde

ikramiye almak için evrakı engeç ne zaman vermek gerekiyor sgk ya

Çok var kardeşim, bu Cuma'ya yani yarın sözde bitecek dediler. Ağzımıza bir parmak bal çaldılar bekliyoruz. Kasım ayı için çoğu arkadaştan güzel haber aldık.Ankara'ya gidiş tarihin kaç senin? Benim 18 Kasım. Cimere desen bir buçuk ay önce yazdım. Cevap yok. Cimer'dede hayat yok hikaye yani. ugur karabacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar Serkan bey ne diyorsa çıkıyor benimkini bildi vallahi seviliyorsun kardeşim 😘

Kasım ayınının yazılarını karışık yazıyorlar tarihe göre değil. Tarihe göre olsa benim gelmesi lazımdı kasımın başı sonu ortası farketmiyor restgele topluca yazıyorlar bende aradım yarın son gün yarın bitecek dediler 6 bin evrak var demişti pazartesi günü ben sanmıyorum yarın biteceğine haftaya kalır benim gibi bazıları. Benim toplamda 14 ay oldu eksik evraktan dönenlerin tekrar baştan başlaması çok saçma eksik evrakları gelince kaldığı yerden devam ettirmeliler. Gerçi eksik evrak da neye göre eksik eski tarihli rapor olsa tamam derim ama güncel yeni tarihli yeni yönetmeliğe uygun düzenlenen rapora bile eksik diyebiliyorlar bu raporu veren de doktor sonra kurulda inceleyen de doktor yani anlamıyorum neden tekrar evrak istiyorlar.

49serkan
Selam kardeşim aydın arkadaşımız için hemen müracaat et bayram ikramiyesinden faydalan demişsin,sanırım geçen ay dilekçesini vermiş olsaydı faydalanırdı.
aydın44 kardeşim sanada hayırlı olsun.

Arkadaşlar henüz gitmedim Salı inşallah ücretsiz izin ödeneğim var Pazartesi ödenirse onu alıp öyle gidecegim birde ayagım biraz toparlanırsa inşallah

Serkan kardeşim senin durumun çok zor ancak yaşamak zorundasın hemde mutlu olarak yaşa keşke sağlıklı olsaydın ancak başına böylesi bir hastalık gelmiş onu kabullenmek durumundasın allah şifasını versin başkada ne diyebilirim ki

Serkan bizede bı tahmin yurut 16 Aralık için valla dediğin tarihe kadar bakmayacam totem olsun 🤠

Serkan kardeşim tabiki çok zor işte çoluk çocuk var bu nedenle güçlü duracaksın başka çaren yok

49serkan

Ne kadar zorlarsak zorlayalım seni anlamak zor bunun sende bizde farkındayız. Benim bildiğim tek şey başımıza gelenlerin bir imtihan olduğudur.Allah kimini mal ile kimini can ile kimini de evladı ile imtihan eder.sende kendi imtihanını yaşıyorsun. Ya isyan edip hem dünya hem ahiretini kaybedeceksin ya da imtihanın hakkını verip çektiğin hastalıkların günahlarına kefaret olması ve ahiretinin Güzel olması İçin sabırla Allahtan yardım isteyeceksin . İnşallah rabbim hastalıklarımızı günahlarımıza kefaret Sayar ve bize cennet nimetlerini ikram eder.

49serkan bana da bi tahmin verebilir misin?06.12.2019 :D allah ne muradın varsa versin kardeşim.

Üst Alt