Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

24/10 tarihli raporum %58 gitti ve aynı şekilde süresiz olarak onaylandı.Zaman alsada sonuçlanıyor. Biraz sabredin. Sabah emekli olmak için başvuruda bulunacağım.

#Casper33#benim 2018 Ağustos gidişli 3 kez eksik evraktan döndü epilepsi den yeniden sağlık raporu çıkarttım 2/3/2020 rapor çıkardım 8/4/2020 Ankara gidiş

49serkan az çok anlıyorum seni bazen insan ölmek çözüm yada kurtuluş gibi görüyor ama arkasına bakınca bi duruyor herkesin yaşadığını bir Allah bilir birde kendi kimse kaderini belirleyemiyor beterin beteri var dicez şükredecez çok sık hastaneye gittiğini söylemiştin tavsiyem etrafa iyice bak senden kötü durumda olanlar var mutlaka gör ve şükret ben öyle yapıyorum bak bende 3 aydır evdeydim 15 gün önce iş başı yaptım ama vücut müsade etmiyor toplam 4 gün çalışabildim Pazartesi tekrar gideceğim Allah izin verirse haklısın insanın dünyası değişiyor millet denize eylenmeye tatile gider sen hastane Allah tüm hastalarımıza şifa versin

Bana cevap geldiiiiiiiiıi, demeyi cok isterdim ama hala beklemedeyim 🙈😂

Ankaraya ulaştım 27 kasım evragim hala yazılmamış haftaya kaldı sabir

Benim oranımın düşürülmesine itiraz ettiğim dilekçem ankaraya ulaşmış. Kayıt altına alınmış. ivd de görünüyor. Bakalım ne diyecekler.

Selamun aleyküm arkadaşlar bugün işyerinden evrağımı aldım ssk ya başvurumu yaptım darısı tüm bekleyenlere evise kayıt düşünce evrak işyerine e tebligat ile anında geliyor çıkşı yapıp ssk ya gittim 10 dakkada işlem bitti tüm bekleyenlere Allah sabırlar versin

Açmıyorlar telefonları😩 cuma Kasım bitecek denildi. Mesai bitimine kaldı bir saat 15 dk. Ulaşabilen konuşan varmı arkadaşlar

Benim rapor 3 aralık idi lösemi olduğum için biraz erkene aldılar emine hanımı aramıştım o da şeflerime söylemiş o şekilde erken geldi ist.vergi dairesin önce gittim vermediler ertesi gün telefon edip hastalıklarını söyledim sağolsunlar evise yuklediler anında işyerine tebligat ulaştı

Darısı başınıza teşekkür ediyorum

Ben lösemi, kalp, şeker hastasıyım bir gözümden ameliyat oldum raporum %89 arkadaşlar kanser ve yüksek oranlı raporlara öncelik veriyorlar ama inatla arayın emine hanıma anlatın ben saatlerce aradım bütün iller arıyor zor düşüyor

Çok bekleyen arkadaşlar benim başıma geldi evrak sistemde gönderdiğim halde Ankara yok dedi bende Bağcılar SSK dilekçe yazıp tekrar gönderdim gerçekten sistemde yokmuş boşuna beklicektim Ankara'ya sormasaydim evrraginizi takip edin mesala cimere yazın eğer evrak sırada cevabı gelirse sıkıntı yok yoksa Cook beklersiniz

Arkadaşlar Serkan bey bilgi rica edicem evrak geldikten sonra işten çıkış aldık diyelim iş yerinin bağlı olduğu SGK ya mı gitmek zorundayım yada herhangi bir SGK olurmu bu önemli bilen arkadaşlardan ricam cvp

Bagli bulundunuz ssk diye biliyorum bende pztesi vercem emeklilk icin evragimi vergi dairesinden almadim daha

Ben gebze vergi dairesinden alıcam yaziyi bagli bulundugum ssk baska yerde

Bitse de yine takipteyim merak etmeyin inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyim

Mincırık en yakın SGK ya git ben öyle yaptım başvurumu merkeze gidip sıra beklemeyin

Hayırlı olsun bu arada .

49serkan
Haber Gebze Vd aradım e tebligat olarak iş yerine gönderildi diyor ben insan kaynaklarını aradım dün muhasebeye soracaktı hala haber yok bugün msj da çektim haber verecem dedi ses yok Pazartesi artık

Alp78
Alp kardeş aradınmı Vd ni e tebligatsa bizle işiniz yok diyorlar boşa gitme

Ben bugun 0262 324 4900 dahili 550 aradim isyerine tebilgat gonderdik dedi 0262 641 2908 dahili 312 noya ulasamadim isten ciktigimi soyledim ve suan baska ildeyim ozel aracla gidicem pztesi gelip alabilirsiniz gebzeden dedi size vermiyolarmi gebze vdairesi elden

Selamun aleykum arkadaslar benimde rapor 3 aralik maliyeye ulasmis hala haber yo

2 yil sureli yuzde 66 oran verdiler.izmirden gonderdim.bu arada tum arkadaslarima gecmis olsun allah saglik versin

Üst Alt