Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Merhaba arkadaşlar temmuz 21 2019 hastaneden 62 engelli raporum çıktı.şubat 11 2020 uyku apnesi raporlarını tekrar vergi dairesine verdim.ne kadar daha sürer benim işlem
Merhaba kardeşim 32 59 daki Emine hanım. Diğer hatlardakinler açsa bile söylemiyorlar. Emine hanım söylediyse onaylanmıştır. Hayırlı olsun. Bugün mü görüştün. Birde ne zaman gitmişti raporun Ankara'ya Lüver
Izmir vergi dairesiyle gorustum. Benim sonucum daha gelmrmis. Kasim ayi gelmeye basladi, sizinki her an gelebilir dedi.. ankara cevap vermiyor. 6kasimdan beri beklemedeyim
Ben dedim size cumaya yetişmez diğer haftaya kalır diye. Herkese cuma bitecek dediler bitmeyince herkes arıyor muhtemelen ondan açmıyorlar. Bu hafta yada önümüzdeki hafta Kasım ayının yazışmaları biter umarım söylenene göre Kasım ayı çoktan bitti sadece yazışmaları var dendi. Kasım ayının işlemleri bitmeden diğer aya geçilmeyecek dediler muhtemelen bu hafta biter o zaman az daha bekleyeceğiz.
Benden birşey istemediler defalarca sormama rağmen gerek yok dediler inşallah olumlu sonuç alırız yoksa bir sekiz ay veya daha fazla bekleriz yoksa kahr olurumyine beklersem
MİKAİL ankara
Arkadaşım işleminiz sonlandı o kısma takılma ordan takip etme benim evrak iş yerime gelmiş orda hala işleminiz sonlandı yazıyor yani dandik sistem
Tahir özböler
Kardeş ben Haziran nın 7 si gibi gittim evrak altlardaymış öne alındı rahatsızlığın ciddiyse çözüm oluyor şuan benim evrak iş yerindeymiş benim rahatsızlık siroz
Alp78
Benimde Gebze idi kaçırdık boşver senin işin hallolmuşya hayırlı olsun SGK işlemlerini de detayları ile haber bekleriz tekrar hayırlı olsun Allah cümlemize şifa versin inşallah
49serkan
Serkan sende hepatit b mi var arkadaşlar hepatiti hiç hafife almayın sakın sonra birgün bir bakmışsın benim gibi siroz olmuşsun bu hepatitin sonu siroz arkadaşlar mutlaka dahiliye doktoru değil gastroentroloji doktoruna görünün ve takip olun şiddetle tavsiyemdir
Arkadaslar 18 kasim istanbul vergi dairesinden daha yeni elden aldim yazimi cok sukur bitti darisi bekleyenlerin basina tavsiyem evise dusmesini beklemeyin gidin elden alin benim yazi gelmis ama evise dusmemeis