Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tesekkuredrim 17 09 2019 arkadas burdan tc atmista onu kaldirsin sıkinti olmasin

Merhaba arkadaşlar temmuz 21 2019 hastaneden 62 engelli raporum çıktı.şubat 11 2020 uyku apnesi raporlarını tekrar vergi dairesine verdim.ne kadar daha sürer benim işlem

Sonu 32 59 olan numara rapor onaylandı diyor 32 99 olan onaylanmadı beklemede diyor bu nasıl iş anlamadım

Merhaba

Merhaba kardeşim 32 59 daki Emine hanım. Diğer hatlardakinler açsa bile söylemiyorlar. Emine hanım söylediyse onaylanmıştır. Hayırlı olsun. Bugün mü görüştün. Birde ne zaman gitmişti raporun Ankara'ya Lüver

Eksik evraktanmi geldi senin azaraks kardeşim. Şubatta gonderdiysen en az 2ay daha sürer .formdaki ler kasımdan bahsediyor daha.

Selam herkese bugun EVIS de dereceye girdiniz yazısını gördüm ama süreli süresiz oldugunu nasıl anlarım darısı bekleyenlerin başına
2214a0be83eef1419128b64ba51c56b5.jpg

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gönderi tarihiniz nedir goksal sazak. Ayrıca belirli bi süre yazmiyorsa süresiz diye biliyorum

adamlar 2019 u bitirememiş daha bizim işimiz çok zor 21.05.2020 rapor maliyede

tevfik1
Sen şanşlı sın kurul çalışıyor 9 aydır bekliyoruz pandemi den dolayı senin evrak Eylül gibi gelir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayati Uyku apnesi psg raporunu vergi dairesi başvururken istedi vermezsen eksik evrak diyebilirler dediler hayırlısı

Ankara 32 59 tel hiç bir şekilde açmıyor. Geçen hafta her tele bakan Ankara şimdi telleri açmıyor.

Bunun adı zulum

Sözün bittigi yer dokuz ay olacak

Bugün 32 50 olan telefonu 160 defa aradın telefona bakan yok 11 ay bitti haber yok ne güzel memleket

Ankaraya gidilse çözüm olurmu? Ankaraya gidip çözüme ulaşan varmı acaba

Üstüne düştükce sonuç uzaklaşıyor 😩

Izmir vergi dairesiyle gorustum. Benim sonucum daha gelmrmis. Kasim ayi gelmeye basladi, sizinki her an gelebilir dedi.. ankara cevap vermiyor. 6kasimdan beri beklemedeyim

Ben dedim size cumaya yetişmez diğer haftaya kalır diye. Herkese cuma bitecek dediler bitmeyince herkes arıyor muhtemelen ondan açmıyorlar. Bu hafta yada önümüzdeki hafta Kasım ayının yazışmaları biter umarım söylenene göre Kasım ayı çoktan bitti sadece yazışmaları var dendi. Kasım ayının işlemleri bitmeden diğer aya geçilmeyecek dediler muhtemelen bu hafta biter o zaman az daha bekleyeceğiz.

Uyku apnesi raporlarını istediler.hastane vesnesine damgalatip sağlık kurulu na verdim onlarda vergi dairesine gönder çeklerini söyledi ler

3 haziranda ankaradan dilekcemi verdim gib sayfasinda ISLEMINIZ SONLANDI yaziyor yorumlaya bilirmisiniz tel acmiyorlar

mikail boşa arama daha ekim kasım ayları beklemede gecen senenin kardeşim sen bi 6 ay sabret derim bizimki 8 ayı geçti :(

Benden birşey istemediler defalarca sormama rağmen gerek yok dediler inşallah olumlu sonuç alırız yoksa bir sekiz ay veya daha fazla bekleriz yoksa kahr olurumyine beklersem

MİKAİL ankara
Arkadaşım işleminiz sonlandı o kısma takılma ordan takip etme benim evrak iş yerime gelmiş orda hala işleminiz sonlandı yazıyor yani dandik sistem

Tahir özböler
Kardeş ben Haziran nın 7 si gibi gittim evrak altlardaymış öne alındı rahatsızlığın ciddiyse çözüm oluyor şuan benim evrak iş yerindeymiş benim rahatsızlık siroz

Alp78
Benimde Gebze idi kaçırdık boşver senin işin hallolmuşya hayırlı olsun SGK işlemlerini de detayları ile haber bekleriz tekrar hayırlı olsun Allah cümlemize şifa versin inşallah

49serkan
Serkan sende hepatit b mi var arkadaşlar hepatiti hiç hafife almayın sakın sonra birgün bir bakmışsın benim gibi siroz olmuşsun bu hepatitin sonu siroz arkadaşlar mutlaka dahiliye doktoru değil gastroentroloji doktoruna görünün ve takip olun şiddetle tavsiyemdir

Arkadaslar 18 kasim istanbul vergi dairesinden daha yeni elden aldim yazimi cok sukur bitti darisi bekleyenlerin basina tavsiyem evise dusmesini beklemeyin gidin elden alin benim yazi gelmis ama evise dusmemeis

Üst Alt