Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sezer67
Suresiz olani nasil 1 yil olarak onayliyor bunlar yapacak bir sey yok itiraz yolu yokmu kardesim

Klein
Rabbim kolaylik versin sistem cok agir isliyor

Diyabet, tansiyon, nöropati ve fıtıklardan almıştım. Maalesef sağlık kuruluna sordum ve tüm süreç baştan başlayacak şeklinde yanıt aldım.

akabanoz
E devlet den gelir idaresi baskanligi sayfasindan bakila biliyormus 03125091000 dahili6024 veya6077 arayabilirsin kardesim

Sezer67
Yapacak bir sey yok o zaman kardesim her sey tekrar basdan allah yardimcimiz olsun

aydın44
Hayirli olsun darisi butun sonuc bekleyen arkadaslarin basina

Normalde 2 3 ayda sonuçlanan raporlar çıktı biryala.korona da bahaneleri oldu.yazik yav ne kısmetsiz insanlarız.

Vergi dairesindeki kadin, biriken oarayi alabiliyosun demisti. En azindan biriken parayi alir, yeni raporunuzla yeniden basvuru yaparsiniz

Mensione sadece psikolojik sorunlar için diye biliyordum. Emin misiniz acaba nöropatiden olduğuna?

Sezer67
Noroloji ve psikiyatri doktorlarından alınan raporlara süreli veriyorlar diye biliyorum kardeşim,.

Nissaca kardeşim teşekkür ederim darısı sizlere inşallah vergi iadesi işyerindense yok almayacağım ilgilenmedim o konu ile

Serkan kardeşim darısı tez zamanda sizlerin de başına inşallah İnan her dakika aklımdasınız çok zor bir süreç olduğu için sizlere destek için burada olacagım

Kayaşehirli kardeşim ay sonuna alırsın maaşını dedi memur arkadaş ama tam olarak anlamadım vede sormadım heyecandan

Mensione

Benimde %55 süresiz gitti. Hp troid, hp tansiyon, cildiye ve 2 adet te psikiyatrik rahatsızlık.(okb ve anksiyete. 2 ayrı derece/puan verildi) 2 yılı aşkın süredir antidepresanlar ile ayaktayım. İnşallah süresiz onaylanır... Bidaha hastanede uğraşmak istemiyorum....Birde bişey öğrenmek istiyorum bilen varsa, anal fissür ede puan veriliyormuydu?

Mansione banada bel boyun fitiklarindan fizik tedavi oran vermişti raporda nöroloji bölümü puanlamis umarım süresiz raporum sureliye donmez

akabanoz istanbul il saglık mudurlugu çemberlitaş da nerde oturyosun bilmiyorum ama soyle deyim eminonu bagcılar tramvay hattına bin ve cemberlitaş duraginda in kime sorsan yerini gosterirler

07.11.2019 da teslim raporum daha onaylanmadı ay sonuna dogru çikabilir diyorlar

49serkan

07.11.2019 da teslim raporum daha onaylanmadı ay sonuna dogru çikabilir diyorlar

18 kasım izmir. Beklemeye devam. Ankaraya hiç bir şekilde ulaşamıyorum. İzmir vd. Gelen bir şey yok diyor. 9 ay oldu

pazartesi bilemedin salı biter diyorlardı şimdi ne biten var nede muhatap alaha havale ettim benim derdim 1 ağustosda benim tüm emeklerim zayi olacak 3 yıllık kamu personeliyim ve tüm ssk haklarım emekli sandığına devrolacak buda emekli maaşımda 1200 tlden fazla bir hak kaybına sebep olacak allaha havale ettim onları dahada bir şey demiyorum....:mad::mad:

Ankaraya şimdi ulaştım. Henüz onaylanmadı ay sonuna kadar belli olur bilgisi verdiler benimki 18 kasım /izmir.
Beklemeye devam
49serkan
Daha Kasım bitmemiş diyorlar.

tahir kardeş 98 sefer aradım bu gün cevap veren yok sormadınmı hani 2 güne kalmaz diyorlardı

felix35
Felix güldurdun beni cok yaşa.yav kremle geçiyor o dedigin.cok güldüm yav ilahi sana çok yaşa😁😁]

Kardeş varsa öyle bir krem adını verde kullanalım. Çeken bilir. Kronik sorun, Afedersin .ıçının üzerine oturamıyorsun, hayatın zehir oluyor... Daha 1 hafta olmadı doktordaydım, çözüm yokmu dedim, malesef dedi. Hassas bölge fazla müdaheleye gelmez, ömür boyu çekeceksin dedi. Bir krem var, (anrecta) sürdünmü baş ağrısından yarım gün duramıyorsun. En az 8-10 gün kullanman lazım, sadece o değil, asla kabız olmaman lazım... Tam düzeliyor 1 hafta sonra kabızlık yaşıyorsun hoop başa.. (Kullandığım antidepresanların yan etkisi,
sarmaldayım, çıkamıyorum) Allah kimseye vermesin, fissür nedeni ile 1 yıldır çektiğimi bir ben, bir Allah biliyor.

Mıncırık teşekkür ederim kardeşim darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah

felix35

Size bir kaç ilaç tavsiye edebilirim seyrek de olsa bende aynı sorundan müzdarip oluyorum.

Krem olarak 2 farklı krem var ilki procto glyvenol isimli diğeri lokal anestezik bir etkisi var ismi anestol. Kremlerin ikisini bir kullanabilirsin.

Birde bağırsak düzenleyici olarak Osmolak veya Duphalac şurup şeklinde faydasını görürüsün.

aydın44

Aydın tekrar hayırlı olsun kardeşim. Bizler burda yine beklemeye devam alıştık artık :)

Öneriniz için teşekkürler. Dediğiniz ilaçların hepsini kullandım/kullanıyorum. Duplac içtim mi de ishal sorunu oluyor. Iki ucu mohlu değnek yani...

Üst Alt