Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
evragi gelen arkadaşlarahayırlı olsun arkadaslar cep telefonuyla aradımızı goruyorlarr bu yuzden acmıyorlar sabit hattan veya telefon kulubesinden aramayı deneyin o zaman daha cabuk cevap veriyorlar denemenizi tavsiye ederim bekleyen arkadaslara en kısa zamanda iyi haberler alırlar inşallah şunu da ifade edeyim ne evisde nede interaktif vergi dairesinde hic bir şekilde evrak takibiyle alakalı bilgi girmiyorlar sadece evis de raporun onaylanıp vergi dairesi işyerine gonderdigi an evis sonuc cıkıyor
goksal hayırlı olsun kardeşdim evragın işyerine gonderildiyse işyerinden al evragini veya san watsapan gondersin ler sende herhangi bir fotorafcıdan blugtutla cıktı cıkartabilirsin ben evraklarımı bu sekilde cogolttım fotorafcıda
selam .bugub evraki vergi dairesine teslim ettim 7 gune cevap gelir is yerine dediler burda okuyorum 7 ay 8 ay yazmissiniz ne oluyor gardaş ne ayak bu gardaş
Mensione benim ankaraya varış 20 11 2019 geçen hafta 32 59 numaradan onaylandı dediler dün 32 94 böyle bir şey yok diyor telefonlara bakan ben varım ay sonunu bulur diyor dalga geçiyorlar boşuna sevindim
Sen 32 94 dekini kaele alma, 32 59 daki tamam dediyse olmuştur kardeşim. Emin olmak için tekrar arayacaksan 32 59 ara, bu hafta sanırsam kimsenin telefonunu açmıyor Emine hanım. Ben ulaşamıyorum. O numarayada bu hafta daha ulaşan yok sanırsa Lüver
Demin 0212 453 83 32 dahiliden istanbul vergi dairesi engelli birimine ulaşabildim. Daha kasımın ilk haftalarının geldiğini söyledi. 21.02.20 de ulaşan evrağın sonucu da 3 ay sonra gelir dedi...
24/11/2020 Ankara varışlı süresiz olarak giden başvurum 1 yıl süreli olarak geldi. Yani bitmesine 3 ay kaldı. Sordum, soruşturdum ve öğrendim ki, sanki bu belgeyi hiç almamışız gibi 3 ay sonra sil baştan tüm hastane ve vergi indirimi başvurularımı yeniden yapmalıyım. Kısaca; ha rapor 1 yıllık, ha reddedilmiş, aralarında fark yok.
Herkese merhaba,
29.11.2019 Ankaraya Maliye Bakanlığına gidiş
Halen ses yok.Ankara telefonları her zaman ki gibi açmıyor.Ankarayı arayıp ulaşabilen ve karşısında muhattap bulup konuşan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.Ben cep telefonu,ev telefonu,telefon kulubesi,iş yeri sabit hat ve çevredeki dost ve akrabalarında telefonları ile arattırarak vs...
Aranabilecek her yerden aradım ve arattım )
İzmir vergi dairesi ise kasım ayları gelmeye başladı diyor.
Beklemeye devam....
Arkadaşlar benim malülen emeklilik işim de tam 7 ay oldu istanbul bölge sağlık kurulunda 4 aydır ne zamam sonuçlanır veya adresini bilen yardımcı olabilir mi?