Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Alp78

Ben hala çalışıyor olduğum için herhalde bende İstanbul dayım aradım öyle söylediler kimse yardımcı olmak istemiyor anlayacağın kardeş iş yerim bakıp haber veremedi e tebligat bu kadar zor galiba birde iş yerinin bağlı olduğu SGK emeklilik işleri izmit te yapılıyormuş oda ayrı sorun hayırlısı Pazartesi iyi haberlerini ve süreçle ilgili bilgi verirsen seviniriz

Alp78

Bu hastalıklar genelde süresiz oluyor ama belfıtığından mı süreliye düştü acaba uyku apnesi ahi değeriniz kaç

14.01.2020 teslim edildi bende bekliyorum
işyerinden bir arkadaşınkı 9 ayda geldi bizimkide sürecek gibi

Merhaba uyku apnesi süresiz geliyor çünkü ömür boyu cihaz kullanacaksın dedi doktor hipertansiyon veya belfıtığı iyileşebilir diye süreli gelmiş olabilir diye düşünüyorum tabiki son kararı kuruldaki doktorların ne düşúnerek verdiği bu kararı.

Arkadaslar %40 engelli raporumu ankaraya gönderdim sag el 2 3 4 parmak eksikligi var ayrica bilek kısıtlı vergi indirimini alabilirmiyim bilgisi olan varmi teşekkürler

Alp uyku apnesi psg evraklarını hastaneyemi verdin yoksa vergi dairesinede ilk müracat ettiğinde teslim ettinmi

Ben hepsini hastaneye uyku apnesi raporlarını verdim vergi dairesine hastalıklarla ilgili herhangi bir evrak vermedim sadece çalışır belgesi engelli raporumu dilekçe iş yeri imza sürgüleri ve kimlik fotokopisini aldılar bu uyku apnesinden dolayı eksik evrak deyip geri gönderebilirlermi

Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi zaten sekiz aydır bekliyorum sıkıldım artık

Eksik evrak deyip geri göndermelerinden tedirginim ondan sonra bir sekiz ay daha oyalarlar

Hayati çakmak

Hayati kardeşim, bendede agır osas var ben vergi dairesine psg raporlarını da verdim. Çünkü raporda sadece uyku bozukluğu yazıyor. Moralini bozmak istemem ama psg raporunu keşke baglı bulunduğun vd. Sine verseydin, diger evraklarla beraber, çünkü tüm evrakı tarattırıp ankaraya mail atıyorlar.

Tahir özböler
Ilk muracatin vergi dairesiden hastaneye sevkse hastane bütün raporlarini taratip vergi dairesine gonderir vergi daireside ankaraya gönderir eger engelli raporunla direk vergi dairesine muracat edip raporlarini vermediysen sorun çıkabilir çözümün basit yarin raporlarini hemen vergi dairesine götür taratip yollasinlar rica edip anlat durumu emsal basvurularin döndüğünü bi 8 ay daha beklemeyim diye biraz bastır bence

Erz25
Benimde ahi 65 agir osas arti hipertansiyon 4 aralik bu hafta belli olcak inşallah

Raporlarını taratıp göndermeye gerek varmı ki TC numarasından e nabız a bakıp zaten raporları görmüyorum bu Ankara'daki doktorlar

11 ay bitti bir yılın dolmasına 25 gün var arıyorum her aramanda 1-2 aya gelir deniliyor ne bitmez ay mış ay deyil yılı bitirdik

Bende raporumu 10şubatta bulunduğum vergi dairesine direkt elden verdim
Bide işyerinde calistigıma dair belgeyi.sordum vergi dairesindekilerine ben size uyku apnesi psg testini veriyim dedim .diğer şeker hastası tahlilleri vs.gerek yok dediler biz zaten taratcaz senin raporunu dediler. Busebepten gelirse geri üzülürüm aglarımya

Tüm bekleyenler e sabır diliyorum. Herkesin gönlünce olsun önümüzdeki hafta herşey.10 şubat 2020.tekirdağ 'dan gönderdim

İzmir vergi dairesine gittiğimde ilk müracatta hastalık raporlarını istemediler gerek yok dediler hastane gönderecek raporları dediler eğer ki bundan vergi indirimim dönerse eksik evraktan yazıklar olsun insanları oyalamaktan başka işleri yok bu memur arkadaşların ankarayı aradım onlarda raporumun kurula girdiğini sadece yazımın yazılacağını sonucu göremediklerini söylediler yrın gitsemde dahi rapor kurula girmiş gelecek aonucu bekleyeceğiz yapacak birşey yok artık

Inşallah cengav kardeşim..gerçi eksik evrak olsaydı busaate kadar geri gelirdi.hepimiz için hayırlı olsun.

Selamün aleyküm arkadaşlar vergi dairesi şöyle bir kağıt verip bunları istiyor burada dikkat edilmesi gereken konu oran alınan hastalıkların raporları fotokopisini çekip vergi dairesine verin sonra sıkıntı yaşamayın Üniversitesi ve araştırma hastaneleri genellikle raporları daha ayrıntılı yazıyor devlet hastaneleri küçük ayrıntılara önem vermiyor sonra raporları geri geliyor geri gelen raporlarda genel olarak gözlemlediğim sorunlar kas hastalığında emg gen analizi veya biyopsi sonucunu kesinlikle gönderin şeker hastalığında doktorun AKŞ ve Hba1c belirtmesi gerekiyor uyku apnesi raporunun fotokopisini gönderin çünkü çok farklılıklar var gördüğüm pozisyonel uyku apnesi farklı santral uyku apnesi farklı değerlendiriliyor ahi değerinin yüksek olması bazı yanılmalara sebep oluyor gibi geliyor raporların süresizden yıllığa dönüşmesine sebep oluyor küçük ayrıntılar gibi ama büyük sıkıntıların yaşanmasına sebep oluyor bazı vergi daireleri bu ayrıntılara dikkat etmiyor siz uyarın elinizdeki raporları verin aslını vermeyin süreli geldiğinde tekrar girerken aslı gerekiyor daha önce başıma geldi kardiyoloji doktoru 2019 da 2016 daki raporumu istedi yanımda yoktu raporun aslını alıp gelin dedi bir gün sonra değerlendirdiler biraz uzun oldu galiba ama birbirimizi en iyi biz anlarız inşallah birilerine yardımcı olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
af83cdaed2cfb133e5c194c58b97f379.jpg

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsini vergi dairesine teslim elden yinede eksik diye geri geri geldi ankara taratmamis itiraz ettim elinizde ne varsa vdairesine teslim edin

Nasipse simdi yoldayım gebze vdairesinden sonucu alicam evraklarınizin hepsini verin vdairesine almasada ankara istiyor eksik diye donuyor diye soyleyin israrla

Merhaba

Kardeşim merhaba Pozisyonel uyku abnesiyle santral uyku abnesi arasında ne gibi bir ayrım var. Veya hangisinde oran düşüyor. Benimki pozisyonel bana bu konu hakkında geniş bir bilgin varsa aktarabilirmisin.

Var tabiki .Ben de doğuştan var bu hastalık. Karaciğerin e çok iyi bakmak zorundasın. 5 6ayda bir karaciğer ı kontrol ettiriyorum. Şimdilik ilaca gerek kalmadan yaşamaya devam ediyorum .hayırlı haber ler aldığımız bir hafta olsum

6 kasim , hala brklemedeyim
Sozde gecen hafta kasim bitecekti. Telefon da surekli mesgul. Haber alabilen var mi

Gebze vergi dairesindeyim bi arkadas vardi burdan veren sordum tc istedi bendenden bana burdan acil donus yaparsa yardimci olmaya calısirim

Gebzeden simdi aldim evragimi arkadas atmis bana ben ciktim ordan kusurabakma 11 ci aylar gelmeye baslamis bi arkadas daha vermisti burdan sordum ciktiysa burdan alabilir dedi

Üst Alt