Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selamün aleyküm arkadaşlar bende Ağustos 2019 dan beri bekliyorum aynı tarihte birlikte başvuru yaptığım arkadaşın cevabı geleli 5 ay oldu bende hala haber yok hangi numarayı arıyorsunuz sitede bulduğum 03124153206 ve 03124153205 nolu numaralar telesekreter bağlanmış abone cevap vermiyor diyo başkada bişey demiyor sizler hangi numaradan bilgi alıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz

Ankaraya ulasmak baya zor Azim_Atakır 03124153259 dene istersen bazen emine hanım cevap veriyormuş ulaşmak nasib olmadı. Ya da bulunduğun ilin vergi dairesini ara. Zaten genel olarak yuvarlak bir cevap veriliyor. Halen kasım ayındalar ve bu ay bitince ancak bitirmiş olacaklar bence. Kabaca bir hesapla her gectikleri ayın evrakları 1 ayda zor bitiyor, birde vergi dairesine tekrar ulaşma süreci var sonra tekrar iş yerine..Pandemi başladığında kasım ayında teslim edenler için zaten 4 ay geçmişti.. süreç zaten zor işliyor artık pandemi de yaşanan her aksaklığın mazereti olacak..
Hayırlısı herkes için

arkadaslar merhaba 08/10/2019 ilk basvuru istanbul
14/10/2019 bakanlıga gitti cevap bekleniyor
11/11/2019 bakanlıkda sıraya alındıgı tariha
24/06/2020 gittigi gibi suresiz olarak onaylandı cok sukur
30/06/2020 istanbul vergi dairesinden elden teslim aldim aynı gun emeklilik icin basvurdum emeklilik dilekcem de bugun ogrendim
onaylanmış her ayin 22 maas gunummus fakat maasım ne kadar oldugu belli degil gorunmuyor
kısaca cok uzuun bir surec oldu inşallah tum bekleyen arkadaşlarin evragi onaylanıp gelir allah yardımcımız olsun

Sivaslı hayırlı olsun kardeşim bende bugün verdim SSK dilekçemi bakalım bütün bekleyen arkadaşlarımızın en kısa sürede olumlu çıkar inşallah

tesekkur ederim aydın44 allah razı olsun kardesim senin de hayırlı olsunbekleyen kardeşlerimizinde evrakları hayırlısıyla onaylanıp gelir insallah

Arkadaslar ortalama aylik baglama orani bellimi bu sekilde cevrenizden emekli olan varmi benim 4326 gun prim 20 yil sigortali aylik ne kadar baglarlar acaba

serkan kardeşim merhaba tabikide müracaat ettiğin tarihle aylığı aldığın tarih arasındaki ödeme almadığın her ödemeyi toplu olarak alıyorsun

Çalışanlar için geriye dönük vergi indirimi var diye biliyorum ama emekli olanlar için yok sgk ya başvuru tarihini takip eden ayın birinden itibaren maaş birikir 4a lılar için bekleme süresinde sgk başvurusu olmadığı için geriye dönük emekli maaşı ödenmez

Serkan bende verilmiyor diye biliyorum. Sgk ya ilk müracaat tarihi esas alınıyor. Çalışanlar ise vergi indirim süresi boyunca geçen sürenin çalıştığı işyerinden vergi indirim farklarını alıyor diye biliyorum.

Arkadaslar ortalama aylik baglama orani bellimi bu sekilde cevrenizden emekli olan varmi benim 4326 gun prim 20 yil sigortali aylik ne kadar baglarlar acaba

Onaylanırsa 5400 gün den emekli olursun. 5400 güne tabii oluyorsun 4000 günün üstündeysen. Ödenen primlerinin durumuna göre 3200 TL ye kadar baglananlar var. Primlerin asgariden ödendiyse daha az.

Bugün Ankara'ya ulaşan yokmu hangi aydalar ne yapiyolar bu aralıklar ne alemde yaa

ankaraya hiçbir sekilde ulaşamıyoruz gebze vergi daireside tele bakmıyorlar kafayı yiyecez 9 ay oldu

Bugün sabah 10'dan 12 ye kadar aradım ankarayı ya meşgul yada bakmıyorlar telefonlara ..

@Serkan Kardeşim merhaba ben calısmadıgım icin 26/11/2019 tarihinde toplu para alabilirim dusuncesıyle
edevlet den engelli vergi indirimi yaslılık aylıgı emeklilik dilekcemi verdim fakat vergi indirimi evragimi 30/06/2020
tarihinde verdigimiz icin ilk muracatımı kabul etmediler
Aylık Başlangıç Tarihi 01.07.2020
Dönem TEMMUZ/2020
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 70.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 41.86
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 2736
2000 - 2008/10 arası Gün 2756
2008/10 sonrası Gün 2044
Toplam Gün 7536
Göstergesi 9475
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı
Kesinti Tutarı
5510 Ek 19 Miktarı
hayırlı gunler

Arkadaşlar istanbul vergi dairesi engelli servisinin dahili numarasını bilen var mı

02124538200 ıst.vergi dairesi santralden engelli servisini bağlatıyorsun tâbi düşürmesi zor bağlasalar bile engelli servisi keyfi gelecekte bakacak ben çok uğraşmıştım

İşleminiz sonuçlandı dereceye girdiniz iş yerinize gönderildi yazıyor da iş yerine mail mi gelecek mail gelecekse ben mail adresi falan vermedim ki başvuru yaparken birde gidip kendim elden teslim alamam mı çok kafam karıştı ya

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul vergi dairesi ile şimdi görüştüm kasım ayı daha bitmedi aralık başlamadı henüz dediler

bestray

Benim 20 Kasım onaylandı iş yerine gönderildi dereceye girdiniz sonuçlandı

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göksal Sazak
İşyerinize vergi dairesinden tebligat olarak gelecek, muhasabecinize söyleyin oradan bakıversin. Eğer işten ayrıldıysanız, başvuru yaptığın vergi dairesinden de alabilirsin.

Üst Alt