Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara da daha Kasım bitmemiş diyorlar. Sanırım bı sorun var pat diye durmazdi yoksa

49serkan
Selam

2008 öncesi veya sonrası kriter değilmi emeklilik için

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ankaraya ulaşan evrağı gelen yokmu arkadaşlar deli olacağım ya

Benim şahsi kanaatim bu ay anca kasım biter ağustos itibarıylada aralık başlar 17 ocak teslim 31 ocak vd ulaşma ben eylül ayını bekliyorum.

arkadaşlar edevletten baktığımda dilekçe sonlandırılmıştır diyor evisden baktığımda rapor bakanlığa gönderildi diyor inşallah eksik evraktan geri gelmez

18 kasim Cok sukur sgk dilekcemi verdim bugun bakalim maasi ne zaman alirim insallah ikramiyeyide verirler her sureci burdan paylasacam insallah kisa surede sizlerinde evragi gelir

Arkadaşlar bugün İstanbul vergi dairesini aradim bana dediklerine göre daha Ekim ve Kasım ayı dosyaları gelmekteymis fakat 2 ncı komisyon olusturulmus ve daha hızlı bakiyorlarmis Aralık ayı dosyaları da gelmesi yakinmis

49serkan

Engelliler için pozitif ayrımcılık var ama düşük maaşla erken emeklilik sağlıyor sadece. Bu durum pozitif mi nötr mü negatif mi karar veremiyorum.

31 ekim tarihli raporum yüzde 49 oranla 2 yıl süreli olarak gitti süreli olarak onaylanmış 3 gün önce yazısı gebze vergi dairesine gönderilmiş daha vergi dairesinde görülmüyor. gebzedeki bir akrabam baktı bugün sordu nediyim sevinsemmi sızlansammı bilemiyorum çorludayım allah herkese nasip etsin

serkan kardeşim bu aşamadan sonra neyapmam gerekiyor işyerinden ocak 2020 de çıkışı yaptım

İnşallah 2.kurul olayı doğrudur. Sadece ümit vermek olmasın...Doğru ise bu ay aralık biter ocak ayına bile başlanabilir.

26,11,2019 ankaraya gönderildi. antalya vergi dairesini aradım kurula girmiş 10 ,,15 güne gelir dedi
hayırlısı bakalım

Geçirdiğim kazadan dolayı %49 engel oranım kendi isteğimle çalışma amaçlı kendim hastaneye başvurarak sağlık kurulundan rapor aldım tekrar gerek varmi emeklilik için

Erhan emeklilik için vergi indirimi lazım. Rapor alsanda tek başıma yeterli değil. Eğer tam teşekküllü bir devlet hastanesinden aldıysan raporu vergi dairesine başvur biran evvel. Bu aralar en erken 6-7 ayda sonuç geliyor.

Bir konuda bilginizi rica edeceğim;

Bir şirketin Ankara şubesinde çalışıyorum. Vergi indiriminede Ankara dan başvurdum. Şimdi vergi indirimi hazır olduğunda onu elden almak istiyorum. Şirketin merkezi İstanbul olduğu için Beyoğlu Vd görünüyor. Acaba elden almak için Beyoğlu vd ne mi gitmem lazım yoksa başvurduğum vergi dairesinden alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, az önce Ankara'yı aradım Oradaki bayan yurt dışından aradığım için sağolsun yardımcı olup bilgisayardan kontrol etti. Kasım 18 daha halen onaylanmamamış, hiç uğraşmayın sonlara geldik artık, bir kaç hafta içinde belli olur dedi.Haziran'ın 3 'de Emine hanım kurula girdi demişti. 37 gündür kuruldaki onayı göremiyorlar. Yada bilmiyorum söylemek istemiyorlar. Yoruldum artık ne Ankara' yı nede İzmir'i arayacağım. Yurt dışından bu işleri takip etmek uğraşmak çok zor oluyor zaten. Herkese hayırlı haberler gelsin İnşallah. Kasım 18 'den nerdeyse emekli maaşı bağlanacak olan arkadaşlar var. Bu nasıl bir sistem işleyişi anlayamadım. Sizlere bu konuyla ilgili bilgi aktarmak istedim.

Son düzenleme:
bende bıktim artik yapacak bir sey kalmadi
gercekten .rezil ettiler .dipsiz kuyu oldu .Nasil bir sistemse Kim mani oluyorsa Allah bildigi gibi yapsin

Telefonları açan yok kasim bitti deniyordu başa sardık tekrardan sanırım bizim iş yaş baksanıza bı ara bı hareket geldi sonra bıçak gibi kesti.

BAYSAL73

2008 sonrası memur olanlar ve öncesinde çalışması olmayanlar için durum pek parlak değil. Erken emekli olan bir engelli vatandaşın Prime esas kazancının yüzde 30 u gibi bir aylık bağlanma oranı olucaktır. Prime esas kazanç ortalamasını 4000 TL alsak bu da 1200 Tl emekli maaşı demek. Bu da şu an yürürlükteki en düşük emekli maaşı 1500 TL olduğu için 1500 TL emekli maaşı demek. Aksini iddia edenlerin prim ve bordro dökümleri ile kanıtlamaları lazım. Tekrar ediyorum 2008 sonrası işe giren memurların en düşük memur emekli maaşı alabildiğine dair kanıtımız yok henüz.

Üst Alt