Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bayram ikramiyesi dönemi geçsin biraz hızlanır. Bunun da hesabı illaki yapılıyordur.

3294 ile 26 haziran tarihinde görüştüm. Şubattan beri beklediğimi ileri evre kanser hastası olduğumu duyunca merak etmeyin sizi öne alıyorum salı günü kurula sokarız 2 hafta sonra sonucu öğrenmek için arayın dedi. Bugün aradım ilk seferde açtı numara. Evrakın durumunu sorduğumda ise büyük şok yaşadım. Sizin evrakı bulamadık dediler. Diyecek söz bulamıyorum.

Arkadaşlar Ankara'ya ulaşabilen olursa şu 2.kurul söylemi doğrumu sorabilir mi?

Merhaba arkadaşlar.iki hafta önce sonu 59 ile biten noyu aradığımda süresiz onaylandığını söylemişlerdi anacak şimdi sonu 94 ile biten noyu aradığımda daha sonucun çıkmadığını size yanlış bilgi verilmiş diyor.28 ekimde İzmir den %50 (kalp)süresiz göndermiştim.Kafam karıştı.

Selam geriye dönük vergi indirimi alabiliyormuyuz yoksa onaylandığı tarihten sonramı Ankaraya 20.11.2019 gitti bu ay onaylandı iş yerine yazı geldikten sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goksal sazak eger hala calışıyorsan vergi indimine basvurdugun tarihten itibaren
20/11/2019 tarihinden faydalanmaya baslarsın hayırlı olsun

Şimdi bir abimiz 10 sene önce vergi indirimi almış ssk tekrar rapor için göndermiş hastaneye şimdi de aynımı emekli olurken tekrardan rapor mu çıkattıcaz

Büyük küfür etmek geçiyor hepsine ama..insanlarla resmen telde dalga geçiyorlar....rabbim bu telefonda biz engelli insanlarla dalga geçenlere daha beterin ı versin diycem ama kişiliğim karakterin buna el vermiyor...bi düşünsem.3259 ü 20 k er e aradım açmıyolar kesinlikle

Arkadaşlar Ankara'ya ulaşabilen olursa şu 2.kurul söylemi doğrumu sorabilir mi?

sivasli5834

Şimdi bir abimiz 10 sene önce vergi indirimi almış ssk tekrar rapor için göndermiş hastaneye şimdi de aynımı emekli olurken tekrardan rapor mu çıkattıcaz

Göksal Sazak kardeşim raporu yeni olanlar vergi indirimi aldıkdan sonra emekli olıurken rapor yenilemiyorlar tabi raporu suresiz olanlar
sureli raporlar ve eski tarihli raporlar yenileniyor

17.12.2019 Ankara giriş tarihli raporum kuruldan çıkmış yazilmasi 15 20 gün dediler Emine Hanım

Ekim kasım sonuçlanması bu ayın sonunu bulur diyorlar. Aralık onaylanan lar var. Nasıl iş bu yaw.

Bende aradım şimdi aralıklar başlamamış Ağustos sonuna anca diyor emine hanim

49serkan

İnsan duymayınca, görmeyince inanası gelmiyor işte Serkan. Hem sen burdan kaybolma, umut aşılıyorsun bana. Sonucu gelen bir daha girmiyor foruma. Alışıyor insanlar burda birbirine.

Valla 3294 numarayı aradım çıkan hanım efendi bilgisayardan baktı aralıklar başlamadı Ağustos sonuna inşallah dedi ben daha da bakmam artik. Stresten hastalığım aktiflesti yeter bekleyenlere sabır diliyorum

Arkadaşlar benim vergi dairesi teslim 18 02 2020 %51 2 yıl süreli gitti sanırım eylül ayına cevap gelecek 08 kod ile şimdiden çıkış alabilirmiyim alabilirsem ihbar tazminatımıda vermek zorundalarmı nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan varmı

hayırlı günler arkadaşlar. sonuç bekleyen arkadaşların sonuçları Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah en kısa sürede gelir.. Bende bu gün SGK ya emeklilik için başvurumu yaptım. 1-1,5 ay içinde sonuç belli olur dediler

Arkadaslar ben raporumu istanbul büyük mukellefler vergi dairesine 28.01.2020 tarihinde verdim neredeyse 5 ay gecti rapor ne zaman ankaradan gelir bu kadar gicikme olurmu bilgi verirmisiniz

Üst Alt