Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Beyler sakin olun. Burada herkes özgürce düşüncesini yazabilsin diye form sitesi koymuşlar. Kimse kimseyi savunmuyor kimse kimseyi kötülemiyor akıl yürütme yoluyla duruma açıklık getirme derdindeyiz. Sakinleşin.

Bana Ne Yazdan Bahardan
Bana Ne Borandan Kardan
Aşağıdan Yukarıdan
Yolun Sonu Görünüyor

*Geçtim Dünya Üzerinden
*Ömür Bir Nefes Derinden
*Bak Feleğin Çemberinden
*Yolun Sonu Görünüyor

zabir arkadaslar zabir

49serkan

Kardeşim bunlar normal kelimemi, sen formda kılçıksın. Çuvalda bir bozuk fasulyesin. Senden !!!!......!!!!!! Olmaz. Sen ağzından çıkanı kulağın duymuyormu. Muhtar dediysem ne olmuş. Yalanmı söyledim. Her daim aktifsin. Geriye doğru sayfalara bak her sayfada yorumun var. Olsun tabikide. İnsanlara yardımcı olduğun konularda var. Hatta insanların psikolojisi bozuk olduğu zaman desteklediğinide gördüm. Muhtar kelimesi sade kötü anlamda değil. Konu benden başlamadı. Bir arkadaş yazmış, mantıklı geldi. Benim düşüncelerime uygun destek verdim. Ama senmisin destek veren bizi öyle bir yaptınız ki. Sadece sana demiyorum. Adam yazmış üç kuruş paranın peşine düşüyorsun diye. Üç kuruş paraysa kendi maaşını devlete hibe etsin. Ben hakkımı arıyorum. Ben bu şekilde ararım. Sen farklı şekilde ararsın. Benim düşüncem budur. Senin düşüncen başkadır
Herkes birbirine saygı duymak zorunda. Bende gerildim uslubumün sert olduğunun farkındayım. Benimde o şekilde yazmamam gerekiyordu. Haklısın ama senin yazdıkların gerçekten hakaret içeriyor. Neyse ne sen bana dokun, nede ben sana dokunayım. Benim paylaşımlarıma iyi kötü yorumda bulunma, bende seninkine bulummayacağım.Bu konu kapansın gitsin
Formda herkes gergin zaten. Bugün hayırlı olsunları konuşacakken birbirimize sarmaya başladık. Hepimizin durumu epey vahim yani,bana dokunma, kal sağlıcakla

Arkadaşlar yapmayın herkesin görüşü kültürü ayrıdır herkes aynı fikirde olamaz dünyanın kuralına aykırı kimse kimseyi kırmadan fikrini söyler biter uzatmayın burası tartışma platformu değil birbirimize saygı duymalıyız ve şunu unutmayın burada hepimiz aynı gemideyiz evet sinirler gergin ama yapmayın hadi BARIŞIN buradaki herkesin durumunu etkiliyor bu olanlar barışınki burada insanlar umutlarını yitirmesin burda olanlar hem stresini atıyor hem bilgi paylaşıyor hem arkadaş oluyor tekrar rica ederim BARIŞIN

hep bu angaranun yüzunden .bi is yapacaklar oda mehter marsi gibi 2 ileri 1 geri..oysa calissaalar adam gibi kimse kimseyi uzmezdi.ama yoooogg olurmu burasi devlet dairesi bugun git yarin deel 290 gun sonra cagirirsak o zaman gel.deeecekler garadsş

49serkan

Kardeşim sıkıntı yok. Bende gerildim sende, gerginliğim için tamam bende özür dilerim. Ben seni tanıyorum. Aslına bakarsan seni severimde. Durumumu halini biliyorum.Birbirimizi kırmadan bu platformda benim yazımada yorum yapabilirsin. Kendine iyi bak

Vallaha boyle rezillik daha gorulmemistir milletin psikolojisini bozuyorlar.hem eyt ye hemde ankaraya takildik.

Mensione

İkinizde kaybolmayın bir yere, ikinizde insanlara umut veriyorsunuz burda.
Serkan tahminlere devam, Mensione yorumlara devam. Sizin fikir ve düşünce, bilginize ihtiyaçları var insanların.
Serkan benimki ne zaman çıkar 😃😃😃

Üç kuruş diyonuzda benim primler hep en yuksekten yatti en asagi alacagimnmaas 4 bin tl 5 ayla carp hakkimizi gasp ediyorlar.

5 ay oldu vergi dairesin de ses çikmadı

14,01,02020 tarihinde vergi indirimi ve erken emeklilik için istanbul şişli vergi dairesine başvuruda bulunup,10,02,2020 tarihinde 2 gün uğraşmanın sonunda bakırköy sadi konuk hastahanesinden %50 ropurum e devleten çıktı,şimdi sorum şu arkadaşlar 5 ayı geçti vergi dairesinden bi haber çıkmadı ne kadar daha beklemeliyim iş yerine gelmesi gereken evrağı

daha aralik başlamamış vay babaaam vay gardaşş bu ne melem kurumdur.ben temmuzda verdim seneye temmuzda gelir vay anasini gardasss.ne diiysiiz gardaşş

Bir ulkenin yoneticileri engelli vatandasina boyle zulmederse daha ne hayir bekliyorsunuz bu devletten yaziklar olsun alkahindan bulsunlar.bunlarin derdi gunu kuryarmak noldu milyon dolar yandaslarin vergi affini yaptinizda muhtac insanlarami gucunuz yetiyor

bi sen dur gardaş sen hele git bi dolaşda gel senin tertipler bahcede mintika yapiyor sende koş git oraya.buraya fazla ugrama 6 ay sonra gel gardas yoksa gafayı yer kudurursun hadi bakiim hadi çomez seni😊😊

İnanç kalmadı artık hep bilgi kirliliği artık gerisi nasip

Arkadaşlar izmir vergi dairesine yazım gelmiş önümüzdeki hafta isyerine yazın yazılır dediler

Senin tarihi yazarsan sevinirim Hagi ay teslim ettin evrakları

Senin tarihi yazarsan sevinirim Hagi ay teslim ettin evrakları LUFER

18 kasım - izmir ses seda yok hala. Ankara hiç bir şekilde açmıyor telleri

Evis emi işlemişler, telefonlamı ögrendin lüver

Telefonla öğrendim ankaradan dosya numarasını verdiler izmir vergi dairesine dosya noyu söyledim öyle baktılar isimle baktılar mı gelmedi diyorlar

Olur mu dersiniz?

Öncelikle herkese selamlar.Arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum.Ancak yeni üye oldum.25.12.2019 Ankara varışlı,bir yıllık %68 raporumla emekli olabilirmiyim?Ankara süresize çevirebilir mi?Cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

2019ekim ayında vergi indiriminden emekli olan arkadaşıma tekrar muayene kağıdı gelmiş. Arkadaşlar sanırım bunlar eski raporlarla uğraşıyor yeni raporlara bakmiyorlar bu yüzden açmıyor ve sorulara cevap veremiyorlar
Serhat39

Sanada slm arkadaşım senin raporunu süresiz onaylamazlar ama iki yada üç kere hastaneye gitmen gereke bilir ama ilk geldiğinde hemen emekli ola bilirsin suresiz olması için üç sene kadar sürer

Üst Alt