Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Cevap için çok teşekkürler.Yani gelen onay kadar süre maaş alacağız.sonra kesilecek.Peki tekrar rapor alana kadar geçen süre almadığımız maaşları toplu olarak alabilir miyiz?Rapor almak ve Ankara onay süreci çok uzun sürüyor.

Evet ama rapor bitmeden iki ay önceden gidip raporu tazele öyle sıkıntı yasamazsin ama rapor tarihini bekleme

Lüver

kardeşim senin yazı ya bugün yada pazartesi gelir.Lakin O yazıyı 2 dakikada engelli biriminden de alıp direk SGK ya başvur 15 gün içinde emeklisin🤫

yazi gelir gelmez sgk basvurursak bekleme suresinde vergi muafiyet den dogan aylik birikmis olan bakiyeyi isyerinden nasil alacagiz .once dilekce verip vergi dairesine onu alip isyerine verip akabinde de emeklilik icin yaziyida versek o parayi alirmiyik

zalam. vergi muafiyette borikmis bakiyeyi masil alacagiz hemen emeklilik dilekcesini verirsek

9ayda konturol icin gittim maliyeden yazi alip hastaneye gittim heyete girdim raporu antalya maliyesineyollamislar antalyada ankaraya yollamis ses yok hala kacinci ay geliyor lutfen bilgi verin maliyeyi ariyom gelmedi diyor ankarayi hangi numaralari ariyim

Artık İstanbul Vergi dairesi bile telefonlara bakmıyor ne hale düştük be

2 sene önceki başvurum 4 ayda tamamlanmıştı. Bu sefer şimdiden 5 ay oldu. Ses seda yok !
Peki bu kayıp sürenin bir karşılığı var mı ?
Bence yok.
Bu kadar süre hastaneler kapalı kaldı, kimse gitmedi. Bırak rapor almaya, ilaç yazdırmaya bile kimse ( korkudan ) gitmedi.
Gelgelelim ki, İnternet üzerinden , bilgisayardan işleyebilecek sistem, malûmunuz tıkandı.
Ne kadar şansızmışız. :(

Vergi muafiyeti iş yeri ödemiyor devlet baba (vergi dairesi ) sizin hesaba yatırıyor.

sa.arkadaşlar gebze vergi dairesinden en sonunda vergi indirimimizi aldık 2 yıl süreli gitti süreli geldi ilk başvurum bugün kadıköy sgk.kurumuna dilekçemizi verdik çok şükür.benim31 ekimdi bekleyen arkadaşlarında hayırlısıyla gelir.memlekete gidiyorum bayramdan sonra gene yazarım herkesin bayramını kutluyorum allaha emanet

220.gün de bitti:( :mad:cumartesi-pazar geçtim 223.gün bekleyiştir,umuttur,heyecandır:rolleyes:

Arkadaşlar iyi akşamlar 2019 mayısta verdim eylülde eksik evrak 26 kasım 2019 bakanlığa ikinci gidiş bu gün Ankara daki yeğenim gitti artık sormaya cevap doktorun bilgisayarında peki doktor nerde bir hafta izinde anlayacağınız kasım ayı askıda sabretmeye devam Allah hepimizin işini tez zamanda onaylanmış görmek nasip etsin
Bu arada cimerden bir aydır cevap yok

Bu hafta hiç Aralık görmedik galiba.Hoş daha kasım bekleyen arkadaşlar var.

İbrahim Sinan
amin.inşallah buradaki memur ve doktorlar ağustos ayında bayram sonrası toplu yıllık izine çıkmazlar,sinir kat sayılarımızı arttırmazlar.

Arkadaşlar 27 kasım gidişli raporum aynen onaylanıp dün geldi allah herkese nasip etsin inşallah ergeç geliyor

Sa arkadaslar ben dun izmir vergi dairesini aradim rapor tarihi 3 aralik 1.2 aya gelir dedi.

Üst Alt