Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ağustos 2018 3 kez eksik evraktan döndü nisan 2020 yeniden kurula girdik kim bilir ne zaman döner artık sayamıyorum bu sene gelmiyeceği kesin

Slm arkadaşlar itirazlar hangi ayna şu an.arkadaşımın ocak 21 Ankara varış.bir cevap atın lütfen arkadaş kafayı yicek

Merhaba arkadaslar kasim ayi sonucu gelen varmi Ankaraya ulasamadim bilgi verebilirmisinixz Agustosu bulurmu bizim sonuclar

Arkadaşlar 18 Kasım, hastalığım uyku abnesi, tansiyon. Evise az önce düşmüş eksik evrakdan geri döndü. Bir daha aynı süreç başladı. Bilginiz olsun

Mensione

Neden geri döndü acaba uyku apnesi raporunu göndermemişmiydiniz bilgilendirirseniz buradaki arkadaşlarda ona göre tedbirli olur Rabbim Hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sisteme bugünmü düşmüş eksik evrak olarak hangi hastalık tan dönmüş birde sizde ağır uyku apnesimi vardı

Tahir özböler

Bu uyku apnesi psg raporlarını hastanemi gönderiyor yoksa vergi daireainemi teslim ediliyor

Bende 25 kasım ankaraya varış tarihi izmirden yolladım hala bekliyorum bendede uyku apnesi var ama evrak gönderdiğimde vergi dairesi uyku apnesi evraklarını almadı ama hepsini hastane aldı psg sistirasyon evraklarını banada eksik evrak demelerinden tedirginim

Yardımcı olursaniz sevinirim benim doğuştan sağ hemilej rapor puanim 68 sürekli vergiden faydalana bilirmiyim raporu ankaraya göndersem puanim düşermi iyi günler iyi günler

Benim evraklarım 33 sayfa. Vergi dairesi tamamını ankaraya göndermiş. GİB, den görebiliyorum. Bende şeker, tansiyon, agır apne (cpap kullanıyorum), kalpte iki tane stent var.

Sanırım eksik evrak olanlar daha önce gönderiliyor.. benim Aralık 26 ama Kasım hiç hareketli değil.. en son arkadaş 2 haftayı geçti 5 Kasım ankaraya gidiş evraklarını aldı izmir vergi dairesinden.. 2 haftada neden ilerleme yok anlamadım.. önümüz bayram..bunlar şimdiden bayram moduna girmişlerdir..maalesef çok sorumsuz ve sistemsiz çalışıyorlar.. denetimleri yok...

İki senede beklesede hic bir baba yigit yetkili çıkıp bu vatandaşları neden bu kadar bekleniyorsun demiyor..diyemiyor..çünkü umurlarında değiliz..

İlk başvuru tarihi 02 08 2019 eksik evrakdan geri döndü eksik evraklar tamamlandı 17 01 2020 ankara kurula varış vergi dairesi 6 ay sonra sonuç gelir denildi bugün 6 ay 4 gün oldu vergi dairesi bugün 3 ay daha bekleyeceğimi söylüyor cimer yazıyorum 1 ay sonra cevap veriyor oda takmin edici cevap verimiyor allah büyük iki yakanız biraya gelmesin ınşallah kendi çıkarları için bir gecede yasa kanun çıkartırlar çalışamıyorum ışsizim çalışabilsen bunlara tenezzül bile etmen mevlan büyük

Son düzenleme:
Merhaba Tahir Bey uyku apnesi psg raporu seker tansiyon kalp raporlarinizin hepsi kendinizmi gonderdiniz hastanemi gonderdi ben sadece psg raporu gonderdim sorun olurmu

arkadaslar merhaba cimere yazmak care degil bosuna yazmayın verdikleri
cevap sırayadasınız tam 5 defa cimere yazdım hic yardımcı olmadılar
sizlere tavsiyem KDK YANİ kamu denetleme kurumuna şikayet dilekcesi yazın
yaklaşık 1 ayda cevap veriyorlar e devlet den kdk ya giriş yapabilirsiniz
benim evragım 268 gunde onaylandı emekli basvurumda onaylandı cok şükür
ızdırap bitti bekleyen herkesin evragı inşallah onaylanıp gelir hayırlı gunler

sivasli5834

Burada evrak doğrulama kodu istiyor o hangisi acaba gib deki evraklar hariç bir şey yok elimizde daha evrağın Ankara'ya varıp varmadığını bile bilmiyorum nasıl bir yol izlemem lazım teşekkürler.
93716363b598105b7dd4a1778fcfd2c8.jpg

Akman1981 kardesim evragin ankaraya gidip gitmedini interaktif vergi dairesinden giriş yapıp dilrkcelerimi sorgula
var ordan bak yada ankarayı arayıp ogrenmen lazım hakkındaa hayırlısı olur inşallah

Captan gusto

Ben kendim verdim. Uyku apnesi psg ve diger raporlarım başka başka hastanelerden. Zaten heyete hepsini toplayıp dosya oluşturup giriyorsun.
Heyet bunlara ve son muaynelerine bakarak raporu çıkartıyor. verdigi raporda, sadece tanımlar ve oranlar, engellilik derecesi oluyor. Yani engelli raporunda, detaylar yok.
Mesela apneye, sadece uyku bozuklukları yazıyor. İşte orda psg raporunun ekte olması gerekiyor.
Diger bir örnek, iki tane stent raporu ayrı ayrı dosyada. Halbuki raporda sadece kronik kalp damar rahatsızlıgı yazıyor. Gene burda anjiyo ve stent uygulama raporlarının ekte olması gerekiyor.
Şeker de ise tahlil sonuçları, raporlu ilaç dökümü ve kullandığın ilaç dökümü ekte olması gerekiyor. Aynı şey tansiyon içinde geçerli. Sadece engellilik oranını gösteren, heyetin verdigi rapor tek Başına yeterli degil.
Zaten hastanede gönderse raporları, ek olarak göndermiş olması lagzım.
He eger raporun birini, bir kaçını göndermeyip atladılarsa işte o zaman eksik evrak diye dönüyor.
GİB, den ankaraya giden evraklarınızın taratılmış görsellerini görebiliyorsunuz.
Eksik evraktan şüpelenenler gib gov.tr, yi incelesin derim.
İnşallah hastaneler, kimsenin dosyasını eksik evrakla göndermemiştir.
Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun.

sivasli5834
Oraya baktım böyle çıkıyor Ankara ya ulaştı diye bir ibare yok
c4d9d99433bfaeae8ec2b6cd1edaf161.jpg

Akman1981

Dilekçemi görüntüle butonuna basın. Dilekçe ve giden evrakların tamamını göreceksiniz.

Dilekçemi Görüntülede gördügünüz herşey ankaraya giden evraktır. Ankaraya gönderildi diye bir ibare yazmaz. Onu eviste görürsünüz. Aynı zamanda Dilekçemi görüntüle butonuna basıp gördügünüz giden evraklarda eksik evrak, eksik rapor varmı inceleyebilirsiniz.
Kusura bakmayın ben böyle araya girdim ama amacım insanlara yardımcı olabilmek. Saygılar.

Captan gusto

Şahsi fikrim agustosun ortasını bulur tamamının bitmesi. Benimkide 18 kasım
Karışık çıkıyor, tarih sırasıyla gitmiyor. Bir 5 kasım çıkıyor, bir 25 kasım çıkıyor, bir 18 kasım çıkıyor.
Zaten iki aydır kasımdalar. Bu ayın bitmesine 7 iş günü kaldı. Her halükarda Agustosa sarkacak.
Şu kalan 7 günde çıkan, sgk, ya müracaat yapan bayram parasınıda hak edecek.

Ben dilekçemi görüntüle butonuna basınca kendim ve işyerimin doldurduğu dilekçe ile kimlik fotokopimi görebiliyorum sadece raporum eko ve ekg sonuçlarını hastanede hepsini zımbalayarak hastaneye teslim etmiştim ama görünmüyor

Üst Alt