Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bestray

İşte demek istediğim buydu. İnşallah ben yanılıyorumdur.
Aklın yolu birdir. Diger raporları, ilaç raporlarını, kullanılan ilaç raporlarını ankarada inceleyen heyet nereden görecek?
Kişinin bütün raporları e nabıza işleniyor ama şahsi fikrim, Ankara heyette ki Dr. E Nabıza girip bakmaz.
İnş. Yanılıyorumdur.
Bilgisi, düşüncesi olan arkadaşlar yorumlarınızı sizde yazın.
İnsanları umutsuzluğa düşürmek istemem. Buradaki herkes magdur ve buraya yazılanlardan bir nebzede olsun umutlanmak istiyor, ve umutlanıyor.
Ben sadece kendi düşüncemi yazıyorum.

Selam dostlar, bugun durumumu sormak için Eskişehir vergi dairesine gittim. Benim başvuru tarihim 05.02.2020 Ankara'ya varış 12.02.2020 ne zaman gelir dedigimde ekim ayında giden raporlar yeni gelmeye başladı dedi.Sanırım beklemekten başka çaremiz yok. Yılbaşina kadar gelecegindende umudum yok.
Bilen arkadaşlarım sorum şu Eskişehir eviss girdigimde sorgulama sayfası cıkmıyor neden acaba ? e devletten girip intarktif vergi dairesinde girip dilekçelerim sorgula dedigimde SONLANDI yazıyor bilgisi olan var mı tsk

noktacom kardesim işleminiz sonlandı demek evragınız işleme alındı
ankaraya gonderildi demek evis acılsa bile tek gorebildigin
raporunuz bakanlıga gitti cevap bekleniyor baska bir bilgi goremezsin
taki evragın onaylanıp iş yerine e tebligat gittigi an evis eonaylandıgı dusuyor
yapman gereken sabırla bekleyip ankarayı arayıp evragının durumunu ogrenmek
gecmiş olsun hayırlı gunler

Benimde ankaraya gideli 1 ay oldu.evisten acmiyor ankarayi hangi tel nodan arayip ogreniyoruz butun arjadaslarin tez vakitte raporu sonuçlansın

Günaydın arkadaşlar.. Simdi izmir vergi dairesini aradım.. kasim 20 e kadar olanlar gelmeye başlamış..kasim 20 de dahil..

Mayıs 2019 da başvurduğum evraktan haber geldi ilk eksik evraktan dönmüştü Kasım ayı başında tekrar gitmişti şimdi ise %75 olarak giden rapor %50 olarak döndü. Giden raporda 2019 tarihli güncel bir rapor her şey yönetmeliğe uygun oran yazılmasına rağmen nasıl düşürüyorlar anlamış değilim. Valla artık yoruldum daha da uğraşacak gücüm yok kalsın böyle.

hee kardesim kimin borusu nerde öterse oyle duyuluyor hakimler ve dahi ileri başlar düsürmeyin kardeşim.desede bu birim Kendi yasalari ile devam.ediyor .git raporu veren hastaneye denetle oyle olmaz boyle olacak de vatandasa dilekce sahibine neden yokus yapiorsunuz be kitapsizlar

nissaca sizce ne yapmalıyım itiraz edeyim mi? Aldığım rapor 2019 yetişkinler için düzenlenmiş sağlık kurulu raporu yani en güncel yönetmeliğe göre düzenlenmiş rapor yönetmelik ekindeki tablo da yazan oranlara göre verdi doktorlar bu da açıkça yazıyor yani düşürülmesinin hiç bir mantıklı sebebi yok her şey yönetmeliğe uygun düzenlemiş raporumda itiraz etsem şimdi hakem hastaneye git falan demesinler hayır hastaneye giderim ve oranda aynı çıkar ondan şüphem yok çünkü tablo belli oran belli hastalık belli sadece hastane ortamı insanı çok yoruyor. Şimdi gerçek oranıma göre verseler 2. derece olacaktı ama düşürdükleri için 3. Derece olmuş oldu arasında bayağı fark var ve yılın sonuna doğru 3. derece de %20 lik dilime girme ihtimali var ama 2. derece de bu yok. İtiraz süreci nasıl oluyor süreç hakkında bilgisi olan var mı itiraz etsem başka bir hastaneye göndermeden düzeltme ihtimalleri var mı? Var mı bu konuda deneyimi olan.

hastane sadece rapor tanzimi veriryor siz rapor duzenlerken tahlil vb ne varsa vergi dairesine teslim ederken ekleme yaptiracaktiniz o da rica minnetle.gelen orana itiraz 2 seneyi bulur ama o da mutlaka hakem hastane diye karar cikar sansiniza belki orani 75 den gecerlidir diye yazarsa yine ustune 8 ay daha koy ugrascaksan sen bilirsin

nissaca 3. derece indirimi şuan zaten verilmiş durumda itiraz sonucu gelene kadar zaten bu geçerli değil mi? İtiraz sonucunda hakem hastaneye git derlerse gidip yorulamam şu pandemi sürecinde riskli zaten. Merak ettiğim konu şu hakem hastaneye git demeden tamam oranı düzelttik ya da oran da değişimi gerektiren bir şey yok diyemezler mi hakem hastane şart mı? Hakem hastaneye gidin derlerse gitmezsek ne olur 3. derece verdikleri indirim devam etmez mi?

casper33 kardesim bu sorunun cevabı ni yetkili kurumdan ogrenebilirsin yani
mersin il saglik mudurlugunden ogrenebilirsin yada bu tur davalara bakan avukatla
gorusup bilgi alabilirsin hayırlı gunler

casper33
Rahatsızlıklarınız neydi hangi rahatsızlığınızın oranını düşürmüşler devlet hastanesi mi araştırma hastanesimi bunlarıda belirtirseniz diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz 25 puan çok fazla gerçekten

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İtiraz boş iş bir sekiz aydaha beklersin benim 86 gitti 63 geldi neden diye araştırma yaptım her şey de bir bahaneleri var bıraktım

Merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum benimde 25 KASIM Ankara ya varış hala beklemedeyiz Sabır çekmekten başka çare yok beklemedeyiz

Selamın aleyküm arkadaşlar 07.11.2019 da gönderdigim %40 -5 yıl süreli bipolar raporum bu gün 59 la biten telefon la 11:30 civarında ankarayla görüştüm 2 yıl kontrollü onaylanmış imza bekliyormuş.şimdi kontrole maliyemi gönderiyor sgk mı kontrol tarihini nerden ögrencem bu kontrol nezamana kadar devam eder bilgisi olan arkadaşlar varmı,?

anladigim bu kurum mart nisan ve mayis ayinda hic faaliyet gostermedigi icin bekleme suresi normal 5bucuk ay dendigine gore arkadaslar 3 ayi kafadan silin haxiran ayindan itibaren ekleme yaparsak kasim aralik agustosda biter sanirim

Ayhan37

sgk gönderiyor hastaneye..kontrol muayenesi raporun üstündeki tarih bitmeden 3 ay önceden sgk kontrol muyanesi diye 2.karar bölümüne başvuruyorsun....süreli rapor 3.sefer hastalik devam ediyorsa süresiz olarak onaylaniyor....üçüncü raporunda süreli rapor süresiz oluyor benim raporum aynen bu şekil oldu

Merhaba Arkadaslar Ankarayi simdi aradim ulastim Kasim ayinin raporlarinin kurula girdigini sonuclandigini ust yazilarinin yazilmakta oldugunu haftaya veya agustosa sarkabilecegini soyledi memur hakkimizda hayirli olsun olumlu gelir insallah

Tahir Bey sizin rapor suresizmi surelimi

Günaydın arkadaşlar ben iki yıl kontrollü emekli olmuştum.7 temmuzda heyete girdim.uyku apnesi var bende fakat onu heyette söylemedim hep şu eksik evrak gidecek gitmeyecek diye Sağlam yazdırdım.tansıyon lv hipertrofisi tip 2 ve hiper lipidemi 42 raporum var yeni alacak olduğum raporu nasıl alırım hastaneye gittim veremeyiz dediler yardımcı olur musunuz.

Sgk sevketmedimi sizi raporun bitmesine 3 ay kala kontrol muayesi yazisi geliyormus

Uyku apnesi raporu mu alacaktiniz tekrardan konyu cozemedim

Üst Alt