Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sağolasın.Yok henüz işlenmemiş bugün saat 15:30 da gelmiş evrak.Ankara nın dediğine göre bugün epeyce İzmir evrağı göndermişler.

Şimdi düşürdüm 59 nolu teli.
Yazılım sürecinde oldugu, çok fazla kasım oldugu, bayramdan önce, yada bayramdan sonra çıkabileceğini söyledi memur bayan. Yani kasımlar beklemeye devam. Allah sabır versin hepimize

Konuştum 5 DK önce Ankarayla, isim Soy isimle baktı henüz yok.
Beklemeye devam 😩

Aralik 3 beklemede giriş 1993 6000 gün varsgk nin sitesinden aylik hesaplamaya baktim maaş 4000 tl gosteriyor.ah bi gelse su yazi nebguzel olacak

Acaba araliktan yollanmismi izmir bilen varmi

Kasım 25 beklemeye devam allah sabır versin hepimize bilmiyorum artık sabır taştı........

Teşekkürler arkadaşlar inşallah 5 ay da gelir.Gerçi % 42 ile gidecek düşürmezlerse inşallah emekli olucaz bakalım.Allah herkesin gönlüne göre versin.Hepinize hayırlı geceler.

slm arkadaslar 2[FONT=sans-serif]0/11/2019[/FONT] ankara varıslı raporum dün itibariyle gitiği gibi %47 olarak süresiz onaylanıp geldi herkese sabır bekleyince geliyor

25/11/2019 beklemeye devam hayırlısı olsun inşallah bize de gelir..................

Hayırlı olsun

Benimde Ankara'ya gidis 06/12/2019 ama eksik evragi gönderdim şimdide 06/03/2020 varış diyo bayan

selamın aleykum.bitmedimi bu kasim aralik yaa gardaş kasim niye bitmedi kasim gardaàş.aralık o zaman eylüldemi biter gardaşım

İnşallah şu 2. kurul olayı gerçektir. Yoksa sittin sene bu sıra gelmez bize :(

İnşallah 2.kurul olayı doğrudur. Sadece ümit vermek olmasın...Ankara ya ulaşan olur ise bu kurul işi doğrumu teyit edebilir mi?
Ferdigirgin

Araligi yarilamişlar sadece sisteme gecmesi kalmiş, kurul memurlardan şuan için daha hızlı çalişıyor, fakat pandemiden sonraki sürecte ocağa geçmiş ve araliğin bitmiş olmasi daha iyi bir zamanlama olabilirdi. Şu acidan da dusunukurse mart nisan mayis gibi 3 ay boyunca kurul raporu oluşturulmadi ve ocak şubat martin yarisina kadar ki donemden sonra direkt haziran raporlarina bakmaya baslayacaklar, bu sekilde değerlendirilirse ve 2. Bir kurul oluşturulmuşsa eğer çok daha hizli sonuçlar gelecektir.

Miyako

Aynı olay benim başımda eksik evrak yani tarih varış 03/10/2020
Birde ben emeliyim tam 1 senedir maaşım durduruldu allah sonumuzu hayır eylesin

salam gardaş haziranda vermediinmi sen. seninki 2021 yilin mart ayinda gelir o da dalga cikmasza

Şu 2. Kurul işini bugün düşüren arkadaşlar olursa sorsunlarya....öyle bişey varsa daha çabuk ilerler işlemler...ben arıyorum dusurursem sorucam paylaşicam...hayırlı haberler alacağımız bigün olur inşallah

Hayırlı günler arkadaşlar benim sorum raporum süreli bir yıl ikinci kez Ankara'ya gönderdim vergi indirimi için,Daha öncekide iki yıllık süreli idi.2019 da oranlarda değişme olmuş oran yükselmiş benim hastalığının oranı toplamda %48 şuanki heyet oranım.Hemotoloji den %30 idi yüzde kırk olmuş güncel oran.Yani sorum şu Ankara'dan süreli raporlara sürekli vergi indirimi verme durumu söz konusu mu hastalığa göre.Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Cevrenizde yada sayfada alan oldumu hiç.

s.a arkadaşlar raporları gelen herkese hayırlı olsun inşallah bizimde biran önce gelir

Üst Alt