Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

8 Kasim Denizli beklemede bugun Ankara'ya ulasan varmi arkadaslar bizim sonuclar bayrama yetisirmi?

Ekimler bitti sanirim Kasim ayi ilk haftalari bitmis Kasimin ortalari ve sonlari sonuc yazilari yazilacak deniyor hakkimizda hayirlisi olsun

Şu 3 arkadaş kaldı sonuçları ne durumda bilmiyorum.

20 ekim 2019 bekliyor Yusufkoc
20 ekim 2019 bekliyor Nazan34
01 ağustos 2019 bekliyor AAK

Tam liste.

29 ocak 2020 bekliyor adulger
28 ocak 2020 bekliyor Ceyhun82
26 ocak 2020 bekliyor P_A_L_A
20 ocak 2020 bekliyor Yusuf Yusuf
14 ocak 2020 bekliyor Pasamm32
14 ocak 2020 bekliyor toraman76

26 aralık 2019 bekliyor Aslan1025
24 aralık 2019 bekliyor 49serkan
23 aralık 2019 bekliyor Korhan1978
22 aralık 2019 bekliyor koca oglan
20 aralık 2019 bekliyor Haktan35
20 aralık 2019 bekliyor eser37
17 aralık 2019 bekliyor Tarum66
17 aralık 2019 bekliyor Abzeh kuruldan çıkmış
17 aralık 2019 bekliyor Aydın1975
16 aralık 2019 bekliyor Badi35
09 aralık 2019 bekliyor Miyako
09 aralık 2019 bekliyor güngör57
06 aralık 2019 bekliyor dissosiyatif
06 aralık 2019 bekliyor Ferdigirgin
06 aralık 2019 bekliyor cengav
04 aralık 2019 bekliyor sarp35 kuruldan çıkmış
04 aralık 2019 bekliyor nissaca
03 aralık 2019 bekliyor Crazyman

29 kasım 2019 bekliyor Klein
25 kasım 2019 bekliyor SERŞEN
25 kasım 2019 bekliyor Hayati çakmak
22 kasım 2019 bekliyor Ylmaz3475
20 kasım 2019 bekliyor Truvalı
18 kasım 2019 bekliyor Tahir özböler
18 kasım 2019 bekliyor Mensione eksik evrak
11 kasım 2019 bekliyor Captan gusto
07 kasım 2019 bekliyor Ayhan37 2 yıl süreli onaylanmış
06 kasım 2019 bekliyor Bewitched

20 ekim 2019 bekliyor Yusufkoc
20 ekim 2019 bekliyor Nazan34
01 ağustos 2019 bekliyor AAK

merhaba,
biraz evvel konuştum kuruldan çıkmış yazılmayı bekliyor bayram sonu yazılır diyor.

merhaba,
biraz evvel konuştum kuruldan çıkmış yazılmayı bekliyor bayram sonu yazılır diyor.

fakat raporun içeriğini göremiyormuş ağustosta kesin gelir gibi ya sabır hayırlı haberler ile gelir inşallah herkezinki

raporu onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına inş 9:12:2019 bekliyoruz

Ylmaz3475
312 415 32 59 sabit hattan arayın birde birkaç kez 5-6 kere çaldırıp kapatın sonra yeniden arayın

ankara gidiş 17.12.2019
güngör57
ağustosta çıkar artık çok uzadı hayırlısı ile gelir inşallah

bence ekimler agustos Vergi daireleri ile birebir konussun bunda bi bit kemigi var

29 Ocakta Ankara ya ulaştı raporum.Uyku apnesi ve hiper tansiyon.%42 sürekli rapor.İzmir Suat Seren Gögüs hastalıkları hastanesinin Hastasıyım 2011 yılından beri düzenli olarak takip edildiğim için tekrar Psg ölçüm yapmadılar ve rapora 2011 yılından beri cpap cihazı kullanmakta ve sürekli olarak kontrollere gelmektedir yazıyor.Rapor verirken psg ölçümlerini vermediler ben tekrar mart ayında psg ölçüm raporlarını da alarak eklettim Ankara ya giden evraklara .
Sorum şu: Psg ölçümlerim eski olduğu için tekrar ölçüm istenir mi. Ben hastanede doktorla görüştüğümde bizden gelen raporlarda genellikle eğer bizim hastamızsa sorun cıkmaz kabul edilir dedi.Pilot hastane olduklarını söyledi uyku apnesi için.Ama yinede kafanda şüphe var bi daha psg ölçüm sırası tekrar Ankara süreci 1 yılı bulur eğer red olursa

ben ankaraya ulaştım arkadaşlar hala kurulda imza bekliyormuş falan dediler karşımdaki bayana hakaret etmemek için kapadım telefonu ve tek dileğim şu mubarek günde işini yapmayan savsaklayan kim varsa yaradana havale ediyorum ve biz nasılki sıkıntıdayız bizden daha büyük sıkıntılara düşsünler diyorum......

Benimde suat serenden agir derece uyku apnesi hiper tansiyon astim nöropati tip 2 diyabet gunde 4 tane insülin yapiyorum 2 yil sureli tapor nasil oluyor birine suresiz birne sureli veriyorlar.anlamis d3gilim

Ankarada olan arkadaslar su raporlara bakan binanin onunde bi eylem yapsalar 2 tanede gazete tv cagirsalar iyi okur kimse bizim ne durumda oldugumuzu bilmiyor

Devamlılık süresi ile ilgili olabilir .2011 yılından beri düzenli olarak her yıl gidip kontrol oluyorum ve cpap kullanıyorum. Apne teşhisi kaç yıl oldu belk de onunla ilgili bir durumdur.

Saat:17:15 Ankara açtı telefonu.
Kasımlar kuruldan çıkmış yazılım süreci devam ediyormuş, bayramdan sonraya sarkacak mış.
Büyük bir sabırla beklemeye devam.
Zaten son 2,5 gün iş günü kaldı. Bayramdan sonra dedikleri 4 agustos salı işbaşı.

Ben de gala beklemedeyim 25 kasım 2019 ankarayı iki hafta önce aradım evrağın kurula girdiğini kuruldan çıktığını ama sonucu göremediğini şöylemişlerdi emine hanım ama daha bir sonuç yok

Ne bitmez tükenmez Kasım ayı ya
Bitsede Aralık gelsin artık nerdeyse bı seneye gidiyor yavaş yavas

felix35

Sormadım ama cuma günü aradığımda sormuştum. Şu an öyle bir durum yok demişti.
Zaten öyle bir şey olsaydı. Kasım ayının bir kısmı Dr. İzinde oldugundan bayramdan sonraya kaldı bilgisi verilmezdi.
Zaten bayram geldi. Artık bayramdan sonrası için dua edeceğiz.

Bu iş gerçekten mağduriyet yaratmaya başlıyor. Ben 2 sene önce aldığım raporda 3 ay sonra vergi indirimi yazısı gelmişti. 1 değil 2 değil 3 değil. Muhtemelen ortalama 11,12 ay bekleyeceğiz.
Ama yani elde yok avuçta yok , benim gibi bir sürü kişi var.
Son atımlık kurşunumla gittim kredi çektim. İnanın evde yemek yapıp yiyorum , temizliğimi hallediyorum. Ama bu kredi de 3 ay sonra ödeme isteyecek.
Zannediyorum bu durumda da bir çok insan var.
Pandemi ödemesi halâ !!! başvuru sürecinde.

Demek istediğim şudur ki; hiç mi bir yetkili, bu sayfaları okumuyor ?

Yalan rüzgarı devam ediyor arkadaşlar allahım a dua ediyorum bunları öyle bir çarpsın ki
elleri ayakları bir olsun şerefsizler bu kadar vurdum duymazlık olmaz hiç mi allah korkusu yok bunlarda.

Aralık ayının çıktığını kim söyledi. Daha ekimden bekleyen var. Kasımlar bayramdan sonraya kaldı. Aralık diyorlar şimdi. Kasım ın bitmesi eylülü bulacak. Ne aralıgı.

Tahir onlar kuruldan geçenler ayrı, yazım işleri ayrı oluyor. Kasımlar yazım işlemlerini bekliyor. Yani aralıklar en son 17 aralığa (DÜZELTTİM) kadar kuruldan çıkanlar var.

valla arkadaşlar anladığım kadarıyla kuruldan çıkan çıkıyorda sonrasında sıkıntı var çalışan yok yazımı yok beklıyor keyiflerinin gelmesini bizim evrakların kimimiz maddi sıkıntıda kimimizde farklı sıkıntılarda benim kaybım çok büyük 1 ağustos itibariyle ssk daki edinimlerim emekli sandığına geçiyor ve buda benim için maddi anlamda 1300 tl kayıb demek şimdi ben hakkımı nerede nasıl arayayım yaradana havale ettim defalarca aradım durumumu bildirdim her konuştuğum insana ama yok abi yok olacağı yok

21 temmuzda rapor ve tahlililer muyuk mukellefler vergi dairesine verdim.e devletten gelirler vergi dairesinin internet sayfasinda basvuru dilekcem ve raporum gozukuyor.uyku apnesi psg raporu kan tahlilleri vb tetkikler gozukmuyor.gecen gun raporu verdigim engelli vergi indirimi servisine gittim.yetkili bizden eksik gitmez bizim sistemimiz farkli rahat ol dedi.ancak hala kafama takiliyor.tum evraklari yolladilar mi diye.evisten bakamiyorum dosya numatasi bilmedigim icin.
tsklr

Üst Alt