Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
hkt
Bunun bir yolu vardır arkadaşlar, araştırın, aynen dediğin gibi eksik evrak gitmez diyorlar. Ama kolay kolay psg raporunu aldıklarını duymadım. Ama bir şekilde vergi dairesine psg raporlarını verip sisteme işleten var. Daha ne yapmalıyım gibi bir lafı kabullenirseniz, benim gibi vergi dairesinin eksik evrak gitmez lafıyla bir 9 ay daha beklersiniz. Bunun kararını sizler tabikide kendiniz vereceksiniz. Kalın sağlıcakla.
Merhaba arkadaşlar Ben Eylül'de göndermiştim 8 ay bekledim tekrar hastaneye sevk dediler hastaneye gittim evrakları tekrar vergi dairesine gönderdi sanırım hastane Şimdi tekrar 8 ay bekleyecek miyim
Raporu veren devletin bir kurumu.Eksik evrak diyen başka bir kurumu.Peki bunda vatandaşın ne suçu var?Çözüm kolay ama çözmek isteyen varmı?Bütün Türkiyede engelli raporu vermeye yetkili kaç hastane var?Maliyeden bir yazı yazarsın bütün bu hastane kurullarına;Biz dosyaları böyle böyle istiyoruz.Eksiksiz gönderin.Ama olmaz,engelli vatandaş kovalasın hastane hastane rapor tahlil vs.
Ankara benim evde kalan hap sayımı bile görürken,aldığım raporları görmüyor.Şaka gibi.Ama işte çözmek isteyen yok.Yoksa bu iletişim çağında dakikalar içinde çözülecek çok küçük sorun bir yılı buluyor.
arkadaşlar bende izmirden slmlar aralık ayından beri bekliyorum az önce sağlık bakanlığı 184 tlf hattını aradım ve kurul hakkında şikayette bulundum özellikle pandemiden dolayı 3 ay kurulun çalışmadığını ve yetmezmiş gibi birde doktorların izin kullanmaları ve yerine bakacak başka doktor olmadığını benim gibi çok kişinin mağdur olduğunu bildirdim çok ilgilendiler ne kadar çok şikayette bulunursak daha çok dikkat çeker lütfen sizlerde arayın
Ankaradaki memurlarada kızamıyorum.Canla başla özveriyle çalıştıklarına eminim.Ama iş çok,memur az.Bir yıl önce oraya bizzat arkadaşım gitmişti.Gördüğü manzara yerden tavana kadar dosyalar.Adım atmaya yer yok demişti.Siyasi irade sorunu çözmek istese çözer.
Bu gün sonucu çıkan yokmu arkadaşlar.?
200 küsür sefer aradım ankarayı, mümkün degil açmıyorlar.
Yarın yarım gün zaten yarın hiç bir şey çıkmaz.
Kaldı umutlar 4 agustos bayram sonrasına.
Tahir özböler
Kardeşim bir ara yorumda bulunmuştuk hatırlarsan bayramdan önce sonuç çıkmayacak diye, hatta baya bir tartıştık. Bazı arkadaşlarımla istatistikler doğru çıkıyor. Kimseye doğru dürüst birbuçuk iki aydır sonuç çıkmadı.Benim erken gelmesinin sebebi, eksik evrak, senin anladığım kadarıyla evrak tamam. İnşallah bayramdan sonra herkese arka arkaya gelecek. Bayramdan önce emeklilik hayaldi zaten. Uzunca bu konuyu tartıştık ve anlatmaya çalışmıştım. Tekrar aynı konuları yazmayacağım. Sebebini sen daha önceden biliyorsun. Herkesin şimdiden bayramı mübarek ve kutlu olsun.
Sadece Psg .iydi digerlerini Ankara ya gondermismiydiniz Ben yalnizca Psg gonderdim tansiyon ve bel fitigi icin bir sey gondermedim sorun olurmu acaba memur sadece psg yeter demisti
teknoloji çagındayız bu devlet kurumlarındakı ilkellik taş devri sanki dosya üst üste birikmiş taş devri sanki bir düzene sokamiyorlar şu işleri 1 sene raporu olanın sonucu gelene kadar raporun süresi bitiyor ilkel maliye ilkel vergi daireleri....ama emekli maaşını kesmesini biliyorlar dakika saniyesi saati gelince, ama raporun sonucunu 1 sene bekletiyorlar..gevşek memurlar iş bilmez bakanlar
Ankaraya posta ile gönderdiğimiz dilekçe interaktif vergi dairesinde dilekçelerim bölümünde çıkar mı? Telefonları asla açmıyorlar dilekçeyi işleme alıp almadıklarını nasıl anlayacağız?
Edit: Az önce sisteme dilekçe düştü ancak dilekçenin içeriği ve ilgili evrak listesi açılmıyor tıklayınca ilgili belgeler bulunamadı diyor.
Tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi beklemeye devam bayramdan sonraya kaldi bizim is herkesin bayramini kutlarim
Dilekcelerim bolumude evraklarniiz gozukuyor e tebligati aktif ettiyseniz bagli oldugunuz vergi dairesine Ankara sonucu girdiginde ve bagli oldugunuz vergi dairesi isyerize sonucu gonderdiginde soncu e tebligat size kisa mesaj olarak sonucun geldigini bildiriyormus ben de aktif ettim vergi dairemdeki memur soyledi.www.gib.gov tr play store dan indirin uye olun.
Vergi dairesi memurlari evraklarinizi tarayicidan gecirip teslim almadimi evrak teslim bolumune gittim evraklari scanner dan tarayip dosya numarasi verdiler o sekilde teslim aldilar gib internet adresinde hepsi gozukuyor sizin dilekceyi taraycidan taratmadan gonderdiler o zaman merak etmeyin gondermislerdir dilekceyi postayla sikinti olmaz
Kasım bekleyen arkadaşlar,
Kasımlar ın hepsi çıktı.
Bekleyen herkesin yazısı Agustosta gelecek ve kasım bekleyenler eylülde maaş almaya başlayacak.
Herkes moralli girsin bayrama, hayata motive olun. Sona geldik.
Sevdiklerinizle bayramın tadını çıkartın, hiç bir şey düşünmeden.
Herkese iyi bayramlar.