Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
20.Ekim.2019 tarihinde istanbul vergi dairesine verdiğin %52 süresiz engelli raporumun.9ay sonra Bu gün %52 süresiz olarak onaylanmış şekilde istanbul vergi dairesinden elden teslim aldım.emeklilik için sgk müdürlüğüne teslim ettim.Darısı sizlerinlerin başına.
Öncelikle hayırlı olsun benim merak ettiğim evise tenmi onaylandığı ni gördükten sonramı ? vergi dairesine gittin evrakları ni almaya yoksa telefon yoluyla mi haber aldım o şekilde mi ? haberin oldu açıklarsan sevinirim
Haktan35 27 temmuz Pazartesi ankarayı telefonla aradım raporunuz onaylandı istanbula gönderildiğini söylediler.sonra istanbul vergi dairesini aradım raporumun geldiğini söylediler gelip elden teslim alabilirsiniz dediler bende gidip elden teslim aldım.Emeklilik için beşiktaş sgk müdürlüğüne teslim ettim.
slm arkadaşlar ben az evel ankaraya ulaştım sonu 94 le biten numaradan 2. kurul yok bir doktor izinde olduğu için kasım ayları hala eksik imza nedeniyle beklemede ağustos ayı içersinde sonuçlanmasını umuyorlar ordaki sadrazam hazretleri ne bizim mağduriyetimiz nede sıkıntımız umurlarında değil 3 ay çalışmamışlar bu yüzden yığılma olmuş 3 ay çalışmadıkları halde bir de izin kulanıyorlar ben diyecek bir şey bulamıyorum ağzımı bozmak edebime uymuyor ama onları ben allaha havale ediyorum başkada bir şey demiyorum şimdiden her kesin bayramı mubarek olsun arkadaşlar.
hkt
Arkadaşlar uyku abneniz varsa, Vergi dairesi ilk verdiğiniz zaman PSG raporunu almıyor. GİB'de PSG raporunuz gözükmüyorsa mutlaka eksik evraktan bende olduğu gibi geri dönecektir bilginiz olsun. PSG raporum eksik olduğu için, tekrar hasneye sevk verdi. Hastane yoluyla bir daha gönderdim. Bir 8 - 9 ay daha bedavadan bekleyeceğim. PSG raporunu eksik olmasın diye 4 - 5 ay önce dilekçeyle gönderdim. Piyasada yok, GİB 'de evrak kaydedilmiştir yazıyor ama, PSG raporumu gene yediler. Gidin elden vergi dairesine verin ve daha sonra GİB' den kontrol edin. Evrağınız gözüküyormu diye. Vergi dairesinin gizli oyununa gelmeyin.
Allah bin belasini versin adamlar saltanatlik kurmus senin benim derdin umurlarinda degil.alldiklari paralar haram zikkim olsun.ulkede adaletmi kalmis bunlardan bekliyecen
Ben bu sabah tekirdağ vergi dairesini aradım sordum durumumu bide sadece rapoummu gitti yoksa psg raporlarım tahlillerin gittimi diye yetkili kişi sadece raporunuz gitmiş dedi .ben onlara şubat ayında başvururken sormuştum tahlillerimi psg raporumu vereyimmi diye yok efendim biz sistemden taratcaz demişlerdi.kaydirdim vergi dairesi müdürüne çıktım sonra ..psg raporlarımi tahlillerimi bi dilekçe ile gönderdim.insallah kurula gidene kadar yetisirde eksik evraktan gelmez..nekadar sorumsuz bi ülkede yaşıyoruz bende anlamadım pandemiden öncede raporlar kuruldan çıkmıyordu 5 6ayda.pandemi bahaneleri oldu.bende hepsini allah'a havale ediyorum yılmaz kardeşim
. Uyku apnesi olan arkadaşlar mutlaka vergi dairesine sorsunlar psg raporların gidip gitmediğini..
Ben vergi dairesinden hastaneye sevk oldum uyku apnesi raporunuda hastaneye bizzat kendim verdim butun evraklarimi hastane yolladi ben elden bergi dairesine vermedim
Arkadaşlar vd. lerin saglıkla ilgili verilen bütün evrak, rapor VS. Tamamını ankaraya gönderme zorunluluğu vardır. En basiti, eczaneden alınan kullanılan ilaç listesini bile.
Gönderilmeyen tabir yerindeyse en basit evrak bile EKSİK EVRAK olarak geri dönecektir.
Ugraşmamak için sadece raporu gönderiyorlar, Ankara hiç bir şekilde raporda yazan hastalığa, raporlarını görmeden, detaylarını görmeden onay VER-MEZ. nokta.