Merhaba, Öğlen nihayet ulaştım Ankara ya Kasım Yazıları yazılıyormuş bu ay sonu en geç Bayram dan sonra biter dedi bayan
artık söyleyecekleri yalan kalmadı sonuna geldik bu iş Yalan Rüzgarı dizisini geçti oda yıllarca sürmüştü.
Allaha havale diyorum artık hiç biri gün yüzü görmesin inşallah..................................
Merhaba arkadaşlar az önce sonu 94 ile biten noya ulaştım 28 ekimde izmirden giden evrağım 14 temmuzda onaylanıp gönderilmiş.izmir vergi dairesi başkanlığını aradım ancak evrağı göremediler araştırcaklarını yarın aramamı söylediler.
Biraz önce konuştum Ankarayla, aynı şeyi söyledi memur bayan.
Kasımın bir kısmı,heyetteki nöroloji doktoru olmadıgından ve bayramdan sonra Dr. Gelecegin den direk bayramdan sonraya kalıyor. Diger kısım ise rutin işleyişte, yani yazılım sürecinde.
Bayrama kadar yani, 4,5 iş günü kaldı. Çıkan kasımlar çıkacak. Geri kalan agustosun sonunu bulacak gözüken.
Artık gerçekten çok zor durumdayım ve Allaha sıgındım.
Tahir Bey memur bayan kasimlarin bittigini ust yazilarinin yazilacagini soylemisti bugun bana size farklı bilgi verdi ozaman noroloji doktoru imzasi bekleniyor bize vurdumu acaba kasim ayinin hepsi kurula girmismidir hayilrisi olsun beklemeye devam insallah bir an once gelir dua edelim olumlu sonuclansin
Benim nöroloji ile ilgili rahatsızlıgım yok dedim. Bekleyenlerde olamam diye söyledim ama heyet oldugu için, o doktorda imza atıyormuş onay aşamasında.
Kuruldan tamamı çıkmış, dedigim gibi bir kısım yazışma sürecinde, bayrama kadar bitecekmiş, olmayan doktordan dolayı bekleyen kısım, bayramdan sonra.
Doktor imzalayacak, tekrar yazışma sürecine girecek falan filan.
Agustosun sonuna kadar sürer bu iş.
Ona göre hazırlayalım psikolojimizi, zaten sıkıntılar büyük, sonra elimizde kalan saglıgımızıda kaybetmeyelim. Allah büyük.
Hayır ben erken müracat ettim.apne raporum da var ağır osas yazıyor ahi :45 ama apne raporunu başka araştırma hastanesinden almıştım.onu hiç dahil etmedim.bana %40 yetiyor.sırf bu raporları göndermezler diye rapora dahil etmedim iyi mi ettim bende bilmiyorum.heyete gireli 18 gün oldu rapor e devlette görünmüyor.acaba kontrol muayenesi olduğu için mi görünmüyor.
arkadaslar edevlet ten rapor goruntulemek icin arama ekranina
e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama yazarak ulaşabilirsiniz
dosyayı indir tıkladıkdan sonra kac yapraksa rapor hepsini gosteriyor e imzali olarak
Herkese sağlıklı ve mutlu günler.Bende aranıza yeni katıldım. Bugün % 42 1 yıl süreli onaylanmış raporumu maliyeye teslim edeceğim.Forum da okuduğum kadarıyla raporların onsylanması 1 yılı buluyor .Benim sorum şu.Ankaradan onay gelinceye kadar benim raporun süresi dolacak ben nasıl emekliliğe müracat edeceğim.
Merhaba sizin 5 ayda gelir tahmin ediyorum pandemi suresinde saglik kurullari 3 ay Mart Nisan Mayis kapali oldugu icin 2021 Ocak Veya Subatta gelir hayirli olsun
Ankarayla şimdi görüştüm kasım ayı yazım aşamasında kurul aralık ayını görüşüyormuş başvuru tarih sırasına göre aralık 17 ye gelmiş kurul bana söylenen bu
Siz daha detayli bilgi almişsiniz, ben de dun gorustum kasimlari yazdiklarini, 4 aralıkta giden raporumun kuruldan cikmiş olduğunu fakat herhangi bir sonuc yansimamiş oldugunu söylendi.
Selamlar bu EVİS DE dereceye girdiniz iş yerinize gönderildi nin dışında başka yazı ve ya işlem yapılıyor mu burdaki yazışmalarda üst yazı falan konuşmaları var anlamadım ne demek istediğini
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar
Bu vergi inidirim belgesinin örneği olan arkadas var mı acaba aranızda?Ne yazıyor belgede,süreli mi süresiz mi geldiğinde nasıl anlayacağız.8 ay oldu umıdı kestim gerçide
Merhaba arkadaşlar.az önce sonu 59 ile biten noyu aradım 28 ekim de izmirden giden süresiz %50 kalp raporum aynen onaylanıp bugün izmire gönderilmiş.izmir vergi dairesinden de teyit ettim evrak gelmiş.Hayırlısıyla pazartesi emeklilik işlemleri için başvurucam.Darısı tüm bekleyenlerin başına.