Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İyi akşamlar diliyorum bende İzmir'den yolladım bunlar dalgamı geçiyor anlamadım iki ay ne demektir bunların gerçekten halsiyeti kalmamış insanlar mağdur olmuş kime ne bunları şikayet hattı yokmu bilgisi olan varmı acaba
Crazyman

İyi akşamlar diliyorum bende İzmir'den yolladım bunlar dalgamı geçiyor anlamadım iki ay ne demektir bunların gerçekten halsiyeti kalmamış insanlar mağdur olmuş kime ne bunları şikayet hattı yokmu bilgisi olan varmı acaba

Mensione

Evet samsundan 8 ayda geldi insan kendinden emin ama beklemek bazı rahatsızlıkları tetikliyor allah yardım etsin hepimize helalinden

Koca oglan

Yok kardeşim şikayet hattı. Bunlar kapalı kapılar ardında çalışıyormuş, oldukları kata kimse giremiyormuş.
Hani şu eylülde uydurma raporlar çıkmıştı, ondan sonra, daha sık eleyip, ince dokumaya başladılar.
Yani ne tanıdık, ne torpil, üst düzey tanıdık hariç hiç bir şekilde kimse müdahale edemiyor.
Tamamıyle kapalı kapılar ardında çalışıyorlar.
Aslında Allah ne zaman nasip ederse o zaman o gün çıkacak. Boşuna strese girip yıpratıyoruz kendimizi. Rızık allahtan. Gerisi hikaye.

Eğer eksik evrak filan derlerse direk mahkemeye verecem maliyeyi 8 aydir bekliyoz.bunlarin tuzu kuru tabi.sen calisamamissin kirani odeyememissin umurlarindamıki.

Bugün ulaşabilen var mı kontrol muayenesi için bekliyorum. Merhaba ocak 20

Merhaba arkadaslar bende bu siteye yeni üye oldum..benimde 26 Aralık Ankaraya gidiş tarihi raporum..bizde herkez gibi bekleyeceğiz hayırlısı ile inşallah..

Benim yakin bir arkadaşım 5 Kasım Ankaraya gidis tarihidi..2 hafta önce EVISTE olumlu sonuçlandı.. şuan Kasım en son gelen nedir acaba..

Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım umarım burda haber bekleyen tum arkadaşlar a cevabı güzel sonuçlar alma nasip olur

Raporunun Ankara'ya varış tarihi 20/12/2019 kısacası bende mağdurum

Merhaba benimde 11 kasim 2019 gidis hala cevap yok kasimlar bu ayda bitermi arkadaslar

Merhaba siz ayin kacinda vermistiniz dilekceyi

Ankaraya saat 11:00 gibi telefonla ulaştım. Kasım ayı müracaatlarına yazışmada olanlara devam ediyorlarmış.
Birde doktorun biri yokmuş, imza bekleyen kasımlar da varmış, onlar bayramdan sonraya kalacakmış. Doktor bayramdan sonra gelecekmiş. Hangi bölüm doktoru bilmiyorum ama kasımın bu bölüm doktoruyla imza bekleyenler bayramdan sonraya kalacak. Şahsi fikrim kasımın komple bitmesi agustosun ortası. 😩 Beklemekten başka çare yok ya. Nasip.

o doktorunda boyle sisteminde verecegi raporunda taaaa anasinin .....

Yaziklar olsun bunlara ne bu ehlikeyiflik.allah 2 yakalarini bir araya getirmesin bunlarin

224.gün

arkadaşlar herkes beklediği günü yazsın.yeni rapor gönderenler bu bekleyişin ne kadar sürdüğünü görsünler:mad:

Valla arkadaşlar..bi bit yenigi var ama ...kimsede bu konuyu bakıyorum medyada de söyleyen var .nede dile getiren...önceden bırakın 3ayı..2 ay 15 günde sonuçlanan arkadaşlarım vardı.. bugünkü yorumları okudum bi arkadaşımız düşürmüş ankarayı ve paylaşmış bilgi alamayan arkadaşları için.koskoca ülkede bi doktor izine çıkarda yerine bakacak doktor yokmudur.bunun mantıkla alakası yok.1 şubat tekirdağ .Vergi dairesi 10 şubat ankara'ya varış.arkadaslar ben haber yapması için bütün haber kanallarının bütün haber spikerlerine yazdım.bi tek habertürk tv sunucusu meltem acet insragam hesabından paylaştığı son fotoğrafın altına yorum yapanlara dönüyor. Anında...ama ben sorunumu anlatamadımki.bu kardeşimiz yazın insragam hesabınizdan yalvarırim.okadar insanın içinde sadece o dönüş yaptı. Internetim yoktu ..baktım şindi baglandim evsahibinin kinden. Kızmayın bana alta bakıcam şimdi bir sürü yorum ...

Yılda bi kere engelliler gününde medyada sirinlik yapan insan istemiyoruz biz...yazın arkadaşlar bence meltem acete.akliniza gelen bütün haberciler e yazdım ben bu insandan başka dönen olmadı.ondan cevap geldiğinde çocuklar gibi sevindim sanki vergi indirimi mı n haberi gelmiş gibi..bugün tam seksen kere sonu 94 olan noyu 50 kere de bize nazik davranan sonu 59 la biten numarayı aradım.sonuc husran

01/ağustos 2019 ~350 gün bir yıl olmasına az kaldı

Evet kontrol ettiriyorum her aramanda 2 aya sonuç gelir deniliyor saygılar

Mikail ..ankarayı çok aradım...derdimiz var .düsuremedim. okadar alçak gönüllü insanki..ben instragamdan yazdım.dondu şaşırdım.egosuz insan kardeşim.. okadar çok bilgi kirliliği varki anlatamam...haziran 20gibi sonu 59 olan teli dururdum emine hnm çıktı tele sordum durumumu 2 ay enkotu ihtimal 2 buçuk ay dedi.bakıyorum imkanım olduğu zaman sitemize tıkyok.aralik başladı demişti ozaman sonu 59 la biten numaradan .emine hanım.yav şimdi bakıyorum doktor izindeymis diye paylaşanlar var.paylasan insanda bizim bilgi almamızı isteyen orasını düşüren bi engelli kardeşimiz.donuyo bişeyler.hayrola....ben traklyaliyim çok tutarız biz portakalıdir kücukkayayayıdir. Adamlar muhatap bile olmadı.afedersiniz şimdi deniz kenarında aaa....üstünde...g. skylr ...iyi yazmışın kardeşim inşallah daha çok kişi yazarda...tüm bekleyenlerin yarasına derman oluruz

Üst Alt