Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara'ya ulaşan arkadaşlar hangi numaradan ulaştı bilgi verirseniz sevinirim

merhaba engelli dosya numarası nerden ögrenebilirim..
dilekçede dosya numarası nerde yazıyor...

Arkadaşlar şimdi ankarayla görüştüm evrağın 8 temmuzda gönderildiğini söylediler bana evrağın kodunu söylediler ama izmir vergi dairesi bize ulaşmadı o kodla biz goremeyiz diyorlar

Şimdi ankaraya ulaştım. Kasım ayının bu ay sonuna kadar bitecegini, çok fazla evrak oldugunu, söylediler. Önümüzdeki hafta yani 20 si haftası kasımın bitecegini söyledi.çok kibar bir hanımefendiydi. Forum, un kendisine melek ismini taktıgını söyledi😃
Kasım kuruldan çıkmış fakat yazılımı bekliyormuş.
Sabırla Beklemeye devam arkadaşlar.

Ekim ayından bekleyen varmı arkadaşlar benim gönderim 28 ekim İzmir sonuç hala yok.

İki hafta önce 59 ile biten noyu aradım sonuç çıkmış yazım aşamasında diyor dün 94 ile biten noyu aradım sonuç çıkmamış beklemede diyor.Birde kim söylüyor bunları çıkan bişey yok diye sitem ediyor.kafam çok karıştı.

Selam arkadaşlar. Ben de Mart 2020'de hemen pandemi yasakları öncesi, kendi aldığım raporu İstanbul Vergi Dairesi'ne teslim etmiştim. Fakat sadece raporu teslim ettim, bana sadece onu vermişlerdi. İşitme engelinden dolayı almıştım raporu. Acaba odyoloji testleri rapora dahil olmadığı için eksik evrak olarak geri döner mi ? Hastaneye gidip bu odyoloji testlerini istesem verirler mi ? Bu işi tecrübe etmiş olanınız varsa yol gösterirseniz sevinirim. Hepinize bol sabır diliyorum, hem bu vergi indirimi konusundaki imza kampanyasını imzaladım, hem de Cimer'e genel bir şikayette bulundum...

hayırlı olsun kayasehirli hayırlı olsun Tahir ozboler
sıra 49serkan da ve bekleyen arkadaslar en kısa zamanda onaylanır inşallah sabredin
not ben cimerce tam 5 defa dilekce yazdım tek soyledikleri sıradasınız onaylanınca bildirecegiz
arkadaslar sizlere tavsiyem KDK kamu denetleme kurumuna şikayet dilekcesi yazın onlar daha iyi
bir cevap alabbilirsız en azından kdk ya yapılan şikayet cogalirsa ankara da yazım işlerini hızlandırmak
zorunda kalabilir hayırlı gunler

Merhaba arkadaşlar bir süredir bakamıyordum çakılıyordum bir yandanda evrakın peşindeydim bugün Gebze Vd den gidip elden aldım sonunda artık Perşembe yada Cuma SSK ya dilekçemi vereceğim kısmetse Allah tez zamanda sizlerimde sevindirsin inşallah

Mıncırık gozun aydın hayırlı olsun emekli maasın
Tahir ozboler 3259 nolu telefbaona bakan bayan dan ogrenmeye calış
digerleri genelde geciştiriyor eger calışmıyorsan edevletten engelli emeklilikk basvurunu baslat
yaslılık aylıgı dşlekcene engelli vergi indirimi demeyi de unutma işleme alana kadar evranıda alır
direk dosyana ekletirsin

218.gün hala sonuç yok.belki onaylandı kimseden net bilgi alamıyoruz(kimseyede ulaşılamıyor!!).sistem hantal işliyor. bilgi bir veri giriş memurunun elinde:)

Arkadaşlar çoğumuzun raporlarının onaylandığını düşünüyorum Ekim Kasım Aralık fakat ülke iyi durumda değil para yok o yüzden kurban bayramından sonra birden herkesin cevabının geleceğini düşünüyorum ....

tenten34 Sana katılıyorum kardeşim. Hem emekli maaşı hem ekstra bayram ikramiyesi verecek gücü yok devletin. Bilerek bekletiyorlar bencede, bayramın geçmesini. Çünkü kasım ayından gelen tek tük. Nerseyse iki aydır Kasım bekliyoruz. Raporların kuruldan çıkıp bekletilmesi bu yüzden yazışma dedikleri, memura düşündüğümüz kadar iş yükü değil. Yukarıdan bence öyle emir aldılar. Bence bilgisayardada görüyorlar onaylanıp onaylanmadığını ama söyleyemiyorlar. Söylese başına ekstra dert alacak memur. Eskiden forumu takip edenler bilir. Haftada iki kurul toplanır. Bir haftada en az 5-6 kişiden onaylandi diye haber alırdık ve arkada bekleyenler. Sırasını ve ne zaman raporunun geleceğini üç aşağı beş yukarı bilirdi. Şimdi yaprak oynamıyor. Bunun tek açıklaması olabilir. Oda senin yazdığın gibi para yok, bayramın geçmesini bekliyorlar.

Son düzenleme:
Serkan o kadar çok parası varsa devletin 10 liralık bizbize yeteriz kampanyası yaparmıydı? Eğer 10 liraya muhtaçsa gerisini sen düşün.

49serkan

Peki madem katılmıyorsun söylenenlere, bana bir tane mantıklı açıklama söyle, bana haziranın 3 de kurula girdi dediler. Ve benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarda var. Benim raporu bırak ekimden bile bekleyenler var. Haftalardır doğru düzgün yaprak kımıldamıyor formda. Nerede bu yazışmalar, Ankara'dan telefonla onaylandı diyenlerin bile yazışması gelmeyen var.Ne telefonla doğru dürüst bilgi veriyorlar. Nede Ankara'ya gitsen cevap alamıyorsun. Cimer 'e iki ay önce yazdım ona bile cevap vermediler.Zaten bir sığındığımız liman Emine hanım vardı Kanatlı meleğin kanatları yalan oldu. Onuda kaybetdik. Sizlere ömür. Oda diğer memurların kervanına katıldı. Millete umut dağıtmaktan başka bir şey vermiyor. Ama ne onun nede başka memurun yapacağı bir şey yok.Çünkü işlem yapmıyorlar. Dosyaları bekletiyorlar. Bir Ali cengiz var bu işte. İki aydır hiçmi yazışma gelmez. Benim bildiğim bir Aydın44 var. Diğer duyduklarım ise hastalığı ağır olup öne aldıran arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kurul haziran başından beri tam kadro çalışıyorsa dosyaların eskisi gibi onaylanma süresi tıpkı eskisi gibi olması lazım forumdan takip ettiğimiz kadarıyla. Ama gözle görülür bir yavaşlama mı desek durma noktası mı desek bilmiyorum. Yani bıçak gibi kesildi tabiri yerindeyse. Gayri ihtiyari insanın aklına talimat almalarından başka bir şey gelmiyor. Bir arkadaşın dediği gibi duvarların arkasında ne dönüyor bilmiyoruz.

Mensione
Bu söylediklerin madem oluyor. Geçmişi sende oku. Mantığı söyle bana, 45 günde rapora cevap geliyordu. 2 aya çıktı. Sonra 3-4-5 derken 6 aya çıktı. Altı ay dediğim pandemiden önceydi.

Son düzenleme:
arkadalar yazılarınızı okuyorum takip ediyorum bazı arkadalar yok devlette para yokmuş ondan onaylamıyormuş
yok 10 lira istemiş madem 3kurus niye dusunuyorsun alacagın maası o zaman pesine dusmicen
bu devlet daha ne yapsın her şeyi insanlar icin bizler icin yapıyor en dusuk emekli maasını 1500 tl ye cıkardı
her bayram 1000 tl ikramiye veriyor bir cok insan caliştigi halde ikramiye almamışdır işyerinden
bu işlemlerin uzaması birazda icimizdeki kotu niyetli sahte rapor duzenlettirip emekli olmaya calışan serfsizlerin yuzundendir
icinizde benden gec evragi gelende oldugunu sanmıyorumbelki 1 veya 2 kişi cıkabilir 08/10/2019 ilk basvuru
istanbul vergi dairesi 24/06/2020 oyaylandıgı tarih 30/06/2020 sgk ya emeklilik dilekcesi verdigim tarih hayırlı gunler

Üst Alt