Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 2 yıl süreli 47 oranı ile engelli raporumu aldım Ankara maliyeye gitti malum sizler gibi bekliyorum sorum şu olacak benim 5900 iş günüm var emekli olduğum zaman benim aldığım rapor iki yıllık idi iki yıllık mı emekli olurum yoksa kontrol muayeneye mi tabi olurum ve kontrol muayene kaç yıla bir olunur cevap larsanız sevinirim herkese sabırlar diliyorum

ATAKANOK

İKİ yıllık sürenin sonunda tekrar heyet raporu alır, gönderirsin. Yani sil baştan diye biliyorum. Yanıloyorsam, bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen

ATAKANOK

raporunun süresi bitmeden tekrar hastaneye kontrol muayenesi gideceksin.. bu raporunun süresiz olmasına kadar sürer....benim ilk raporum süreli 1 senelik....2. raporum süreli 2senelik...3.raporum süresiz oldu bekliyorum maliye bakanliginda

Aralık baslamadi diyorlarda 14 Haziran'da benim bı arkadasimin 24 Aralık teslim raporu cevaplandi bu nasıl bir iş yada bizdeki nasıl bir şans

Bende aynı durumdan geçtim tekrar heyete gircen ama vaktinden 3 ay önce git benim 9ay oldu bekliyorum evrakları tam yolla eksikevrak olursa 5 ay daha beklersin bunlardan önce şuan gönderdiğin raporu inşallah 40 altına dusurmezler

Göksal Sazak
İşyerinizin interaktif vergi dairesi e_tebligat kısmına gelen evrak olarak. İşyeri yetkilisi burayı düzenli olarak kontrol etsin. Gelince çıktısını alsınlar.

Goksal sazak teşekkur ederim kardesim seninki de hayırlı olsun işyerine e tebligat gonderiyorlar mail olarak
babacan 44 teşekkur ederkardesim sanada hayırlı olsun e devlet takip edebilirsin arama ekranına 4/a emekli aylık bilgisi yaz sonucun cıkar
alo 170 den de bilgi alabiliyorsun arkadaslar herkese teşekkur ediyorum allah razı olsun cok uzun bir surec sabırlı olun ve mutlaka ankarayı arayıp ulaşmaya calışın evragınız onaylandıysada mutlaka elden teslim almanız daha iyi vergi dairesine gidip elden teslim almak icin demeniz gereken telefonla aradım gelirseniz yardımcı olacanızı soylediniz derseniz mutlaka evraginizi veriyorlar ve aynı anda işyerinizede yolluyorlarhayırlı gunler

Gülsüm yıldırım

Geçmiş olsun MHRS den engellilik için randevu alınabiliyormuş şimdi baktım internetten vergi dairesi den de başvuru yapılabiliyor hastane ye gidip şahsi başvuru da yapabilirsiniz.

gulsum yıldırım mhrs istanbul sancaktepe egitim ve arastırma hastanesi saglık kurulu randevu veriyor mhrs den baktım
Sağlık Kurulu Birimi 1
Sonraki

Önceki
24.07.2020 Cuma
Sağlık Kurulu Birimi 1 Genel (ENGELLİ RAPORU
08:00 08:15 08:45
mhrs den alamadıysan 182 den randevu iste gecmiş olsun

Hayirli aksamlar bir sorum olacak arkadaslar.2 yil sureli %66 rapor aldim.agirderece osas.%35 astim %20 tip 2 diyabet insulin kullaniyorum %20 hiper tansiyon %10 noroloji noropatiden %10 rapor verdi evragim aralik 3 te maliyeye ulasmis.acaba suresiz gelme ihtimali varmi.

Hayırlı aksamlar bende bir soru sormak istiyorum vergi indirimi başvurusu yaptım Şubat ayında. Emeklilik için .bütün sartlarim tamam şuanda çalışmiyorum dışardan SGK yatiriyorum. Cevap da gelmiyor ya hani ben nezamaa kadar para yatırmaya devam edicem.

20 Ekim 2019 tarihinde %52 süresiz engelli raporumun istanbul vergi dairesine verdim.internetten vergi dairesine baktığımda 31Ekim 2019 tarihinde bakanlığa gönderildi sonuç bekleniyor görünüyor.9 ay oldu ankaradan haber yok.

M.polat kardeşim emeklilik sartların yani yıl ve sigorta gunun tamam sa prim odemene gerek yok durdurabilirsin

Nazan34 senin evragın gelmiş olması gerekir ya ankarayı arayıp ogren yada istanbul vergi dairesini arayıp ogren gecmiş olsun
allah sabır versin bekleyenlere

M.polat kardeşim emeklilik sartların yani yıl ve sigorta gunun tamam sa prim odemene gerek yok durdurabilirsin

Abi eminmisin bak.şimdi heyecan yaptım vergi indirimini bekliyorum sigortalı olmak gerekmiyormu .cevap gelecek ordan emeklilik işlerine baslanacak. O süre zarfında SGK li olmak gerekmiyormu yani

M.polat kardeşim eminim vergi dairesine engelli indirimi icin basvururken sigortalılık sartı kosuyorlar evraklarin ankaraya gittiyse sorun yok sigortanı durdurabilirsin sıkıntı olmaz yani gecmiş olsun

Nazan34 ekimlerin artik gelmesi lazım siz il vergi dairesine ulasmaya çalışın Ankaraya da olabildiğince arama yapın. Daha Ekim gelmiyor bu nasıl iş neredeyse 1 sene olacak bazı arkadaşların anlayamıyorum

sivasli5834
Evraklarımın ankaraya gidip gitmediğini nasıl ogrenebilirim? ?hay allah razı olsun ya okudum ben bi yazıda ama emin olamiyorsun ki telefondanda ulaşmak zor bu insanlara.

M.polat kardeşim vergş dairesi başvurunu aldıysa 5veya 10 gun icinde evraklarini ankaraya gonderiyor
telefona ulaşamıyorsan evis den bak tc ve dosya numaran olması lazım birde e devlet den gir arama ekranına interaktivergi dairesi tıkla acılan sayfada dilekcelerimi sorgula ya tıkla orda seceneklerde gorursun evragın işleme alındıgını

sivasli5834
Evet doğruya edevlette gordum ben evraklarimi. Allah bin kere razi olsun bu dar zamanda annem 1000tl oduyordu çok uzuluyordum Rabbim ne muradin varsa versin inşallah allaha emanet olun

Ankaraya ulasabilecegimiz numaralar nedir arkadaslar?
Hicbir numaraya ulaşamiyorum.
Aralik raporlari kuruldan cikmaya baslamistir diye umuyorum.

Üst Alt