Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Günün yeterli ise emekli olunur diye tahmin ediyorum. Sonuçta onaylanmış bir raporun emeklilik için uygun günün var.

Merhaba, özel emeklilik sistemine bağlı bir bankada çalışırken, raporlar Ankara'da henüz sonuçlanmadan istifa edilir ve daha sonra rapor onaylanır ise yine emekli olunabilir mi bilginiz varmı, diğer tüm şartlar uygun ise[/QUOTE

Beklemedeyiz gardaş 49serkan

Merhaba 20 temmuz 2020 de vergi indirimi için başvurdum ankara ya bir türlü ulaşamıyorum yorumlara göre benim sonucum sanırım mart 2021 bulacak

Ankaradan sonuç gelmeden işten ayrılabilirsin sonra şartlar uygunsa emekli de olabilirsin ancak ankara süreli vergi indirimi gönderir de emekli olamadan vergi indirimin biterse yeniden çalışıyor olman halinde vergi indirimi talebinde bulunabilirsin burak2009

Merhaba, şimdi kuruldan çıkmış ve yazılmayı bekleyen dosya sayısı 30.000 demişti Emine Hanım. O zaman bu 30.000 dosyaNın tamıma yakına Kasım ayına ait demektir ve bir aydan bu kadar dosya olması mantıklı görünmüyor. Bu nedenle mart nisan mayıs ayının az görünmesi de bir illüzyon olabilir🤯

Benim de ANkaraya gidiş 21.05.2020 beni de listeye ekleyebilirsiniz

@burak2009

Merhaba bende bankaciyim
Bankadan ayrıldıktan sonra hiç bir ssk vs girişin olmaz ise ve banka sandigindaki birikimi almaz isen olur

Arkadaşlar merhaba ben babam için burdayım 12.12.2019 tarhinde başvuru yaptım ama hiç bir şey yok siz nerden ogreniyorsunuz ben 8 aydır araştırıyorum nerden ogreniyorsunuz evrakları cevap verirseniz sevirim tesekkurler

Lütfen listenize ekler misiniz?
Evrakın Ankara iletilme tarihi; tarihi 27.07.2020
Rapor ayrıntıları; Dr. Suat Seren Eğt. Araş. Hast. İzmir %83 , bağımsız, 5 yıl süreli

Nesegungor

Basvuru yaptiginiz vergi dairesi goruse bilirsiniz birde gib gelir idaresi baskanligi sayfasindan kayit olup dilekcelerim bolumunden sorgulaya bilrsiniz

Selamlar,
Şöyle bir sorum olacak. Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan cevap rica ediyorum.
Engeli raporumla vergi indirimine başvurmak için ( ve sonrasında ssk primiyle emeklilik için ) primini kendim ödediğim bir işe giriş yaptım.
Haliyle maaş da almıyorum.
27.07.2020 itibariyle evraklarım kabul edilip inceleme için Ankaraya yönlendirildi.
Anlaşılan o ki bu süreç 8-10 ay süreceğe benzer.
Kabul edilirse maliye bakanlığı cevabı vergi dairesi eliyle iş verenime iletilecek.
Bakıldığında 8-10 aylık bir süre prim ödeme yükünde olacağım.
Acaba bu süreçte iş yerinden ayrılmam vergi indirimi almamı engeller mi?
Diyelim ki engellemedi, vergi indirimini hak ettim, ancak bu indirimi kullanarak hiç bordro üretilmedi diyelim adıma, emeklilik işlemlerini başlatabilir miyim?

aliturgut35
vergi indirimine başvurunuz kabul edildikten sonra ssk lı olmanıza gerek yok
çıkış yapabilirsiniz.
önemli olan başvururken ssk lı olmanız

Sa arkadaslar uzun zamandır yazmadim 8 ay bekledikten sonra ankaradan yazımız geldi temmuz 9 da dilekce verdim bayram ikramiyesi alamadim intenette arastirdim vermeleri gerekiyordu ne yazikki vermediler emekli maasimda netlesti 1954 lira baglandi ben 2300 2200 falan bekliyordum 2000 sigorta girişim 4326 prim ozel sektorde calisdiyordum asgari uctetten yatti

Orda da hiç bir şey yok dys ye baktım orda da hiç bir şey gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim

Gib indirdim dilekçeye girdim durum sorgula diyorum beni geri atıyor bilgi verirseniz sevinirim

Merak ediyorum.kurul günleri kaç evrak sonuçlanıyor.surecin bu kadar uzama sebebi nedir acaba

@01adem
Çok teşekkür ederim cevabınıza. Vergi indirimim onaylanırsa eğer çalışmıyorken, emekliliğe başvurabilir miyim, nasıl?

vergi indiriminiz onaylanınca direk ssk ya başvurmanız yeterli
endişe etmenize gerek yok
bende aynı şekilde beklemekteyim.
şu an çalışmıyorum

Arkadaşlar benim evrak 28 Kasım 2019 da gitti listenize girebilirmiyim?
Selamlar

Mehmet kardeş valla iyi maaş bağlamışlar bence benim 1995 giriş 7000 kusur prim asgari ucretten yattı bende özel sektör ama ssk nin sayfasında baktığımda maaş baglanma 1480 TL gözüküyor senin dediğin gibiyse iyi olur tabiki gelsin indirim hemen başvuracak bende zaten

mehmet34
Kardeş , hayırlı olsun.
Acaba engelli oranın kaç ?
Hemen hemen hizmet giriş tarihimiz ve prim günümüz birebir aynı gibi.
Cevaplarsan sevinirim
Nesegungor Hangi vergi dairesine başvuru yaptıysanız o vergi dairesinin web adresinden takip edebilirsiniz.
Örnek: Bizler eviss'den takip ediyoruz.
Siz de evrakları hangi vergi dairesine teslim ettiyseniz , oradan takip edebilirsiniz. Çünkü Ankara'dan o vergi dairesine cevap gelecektir.

Benim Çanakkale ama internetten bakıyorum diğerleri gibi evis gibi programı yok

Canakkaleden hangi siteden bakicam bilgisi olan yazabilirmi acaba

Nesegungor

bende çanakkaledeyim ama maalesef çanakkalede takip edebilecek bir site yok ve burdaki vergi daireside herşeyden bihaber.
sürekli vergi dairesine sormamız gerekecek sanırım. bu arada nezaman teslim ettiniz ve engel oranınız neydi?

Carpediem33

Vergi indirimi emeklilikte 40 üzeri aldın emekli oldun. Kıdem tazminatı yanında emekli sandığındaki parayıda alıyırsun. Maaşada bağlanıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese selam arkadaşlar biraz önce Ankara'ya ulaştım Aralık aylari kuruldan çıktığını ama yazım asamasinda olduğunu söyledi ne zamana çıkar dediği mde 20gunu bulur dediler benim Aralık 22 bilginiz olsun arkadaşlar pandemiden dolayı bir yada iki kişi çalışıyormuş ondan geç kalındı dediler

Herkese merhaba bende babam için buradayım yüzde 52 sürekli oran 10.12.2019 tarihinde maliye gönderildi cevap bekliyoruz Ankara ocak ayına geçildi dedi bekleyen dosya sayısı çok fazlaymış 10 güne gelir dediler bakalım.

Üst Alt