Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hakankrs

aralık oluyorsun yazılacak dosya aralıkta
aralık dosyaları kuruldan çıkıp yazılmaya başlanmış

Badi35

Görmedim kusura bakmayın garanti benimki.

Rapor puanı Baltazar sonucu 39 da kaldı benim. Bir sene sonra yeniden denicem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba

Ağır uyku apnesi %35 ve tip2 diyabet %20 olmak üzere baltazar a göre %48 süresiz engelli raporu alarak Ankara ya gönderdim.Bu hastalıklara sahip olup vergi indirim yazısında rapor oranı düşen yada süreli ye çevrilen arkadaş varmı?teşekkürler

DON CARLEONE

uyku apnesi 35,tip 2 diyabet 20,hiperlipidemi 10 toplam %53 ile 22 temmuzda ankaray gitti bende bekliyorum

pandemide kurula kıyak gectiler virus bulaşmasin diye be yavsak tayfası normal duzene niye geçmiyonuz neden yıllık izin kullaniyorsunuz neden bu duzeni savsakliyonuz neden yokuş yapiyorsunuz diye söylensem hakksizizim demi

Alp78

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah rahatsızlıklarınız neydi vergi indirimini süreliye düşüren rahatsızlık nedir bu konuda bilgi verebilirmisiniz teşekkürler.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şöyle bi eylem yapsak yarin saat öglen 12 de herkes ayni seyi yazarak ayni platforma bir sikayet seli oluşturalim ne dersiniz

Merhaba twitter gibi bi yer belirlense, herkes aynı anda aynı kişileri ileterek yazsa belki dikkat çeker, organize olsak...

Bu tepkiye gerek yok, bilmiyor olabilir ve istediğini sorar , isteyen de yanıt verir, yemek tarifi sormamış sonuçta değil mi, bu tahammülsüzlüğünüz normal değil, hele küfretmeniz hadsizlik , bence sizin bu platformda yer almamanız gerekir, kendinize gelin

Rapor

Benim raporum zaten bir yıl süreli idi kasımda gönderilmişti ankaradan gelene kadar süresi dolar tekrar alıp göndermem gerekiyo o zaman değilmi ikinci rapordada bütün doktorları dolaşıyomuyuz bilen varmı ikinci rapor için bitmesini beklemek gerekiyomu

Son düzenleme:
Alp78

uyku apnesi yüzünden süreli geldi iyileşme olasılığı olduğu için
sonraki raporda yine eklenir ve azalma olmaz ise süresiz gelme ihtimali çok yüksek

Abzeh

uyku apnesinden olduğunu sanmıyorum apnenin iyileşmesi diye birşey söz konusu değil. genelde bel fıtığı ve boyun fıtığından dolayı süresiz raporları süreliye çeviriyorlar

fatihdalma

Uyku apnesi eger agır osas, sa iyileşme olasılığı yoktur ve heyette 35 puan alır. Asla degişmez ve rahatsızlıklarınızdan biri ise süresiz çıkar.

Benim agir osas tansiyon tip 2 diyabet kolestrol ayaklarda noropati 2 yil sureli yuzde 66 aldim

hkt
Süreli vergi indirimi başlangıç tarihi maalesef vergi dairesine vergi indirimi için başvuru yaptığınız günü baz alıyor. Ankaradan cevap beklediğimiz süre de toplam süreden yiyor.

Crazyman

Sadece Apne ve Tansiyon alsaydın 42 süresiz cıkardı benim öyle.Dahiliye doktoru uyardı beni 42 yetiyorsa obezite kolestrol vs diger hastalıklarda süreli cıkar hiç girmeyelim apne +tansiyon 42 ye yetiyor dedi

merhaba,
bende de ağır osas var %35 verdiler bu hastalık için. diğer rahatsızlıklarla beraber %59 la ankaraya gitti bakalım sonuç ne gelecek. Şubat 2020 de gönderildi sonucu bekliyorum. gelir mi ? emin değilim. formdan okuduklarıma göre henüz kasım bitmemiş diye yazıyorlar arkadaşlar. bakalım hayırlısı olsun.

Arkadaşlar merhaba
benimde uyku apnesi ağır osas % 35 cihaz kullanıyorum boyunda 3 belde 2 fıtık var % 11 huzursuz bacak sendromu %10 ile birlikte poliklinik puanı % 56 baltazar a göre %48 süresiz gitti 25 kasımda.
Bekleyip görelim az kaldı elbet çıkacak bu kadar bekledik

Bu hastalığın tedavisi yok arkadaşlar aldığım raporda hayati tehlikesi nedeniyle yazıyor bu hastalığın şakası yok ağır olanlar için arkadaşımın babası uyku apnesinden vefat etti.

SERŞEN

solunum bozuklukları ile ilgili hastalıklar ilk raporları süreli gelir eğer ileri orta değil iseler ayrıca uyku apnesine neden olan fiziki durum ortadan kaldırıldığında hastalıkta ortadan kalkar mesela solunum yolu anomalileri yada obesite aşırı sigara alkol kullanımı gibi.
sizler için söylemiyorum fakat engelli haklarından faydalanmak için ne yöntemler ile kurulları kandırmaya çalışıyorlar. yapılan testlerde hileler olabiliyor bunu en aza indirgemek için de girişimde bulunuluyor.

Bu arada doğruluğu kanıtlanmamış değer ve görüşlerden etkilenerek yorum yapılmamalı, demek istediğim kulaktan dolma bilgiler,
umut içerisinde olan kişilerin yanlış fikir edinmelerine neden olabilirsiniz.
Ben sağlık memuru olarak yaklaşık 22 senedir hizmet veridim ve çalışmaya devam ediyorum.

Merhaba
tabiki herkes kendinden sorumlu kendim sadece üniversite hastanesinde 2 defa uyku testine tabi tutuldum 1 saat içinde 77 defa uzun süreli nefes tutulmuş buda kalbin durması demek ne demek istediğimi anlatabildiysem .
Alkol ve sigara da kullanmıyorum onların bu hastalık ile de çok bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.

Üst Alt